- 20 Nisan 2007
- 4.038
- 10.390
- 733
- 44
Diyorum bu olayda bir sey eksik.
Hamile degilsiniz hayret. Genelde paket halinde oluyor bu olaylar da.
Ee endiseleriniz bunlarsa mevcut durumunuza üzulmek yerine öldü diye aglasin aileniz. Sizin akil sagliginiz da bozulmuş malesef, ölümden korkup sıtmaya razı oluyorsunuzÇok haklısınız ama sonuç itibari ile bi boşanma gerçekleşiceksen bunun sevebini ailem en ince ayrıntısına kadar öğrenmek isteyecek hadi boşandım boşanma sırasında ailemin benim şiddet yüzünden boşandığımı öğrendikten sonra ne olacak hadi boşandım ailem bişey yapmadı boşandıktan sonra bana zarar vermeyeceği ne malum inannın her ihtimali düşünüyorum cıldırmak üzereyim
Bu nasıl saçma bi düşüncedir . Farkındamısın yada yazdıgım yorumları okumadınmı bilmiyorum ama boşanmak çözümse zaten boşanacagımı belirtttim lakin boşanmak işin kısa yolu tedaviyle halledilebilicekse zor olsada bunu kabul ederim evlenirken hiç kimse boşanmayı düşünerek evlenmiyor .Dayağa susan her kadına dayak müstehaktır bırak adam üstünde stres atsın nasılsa bosanmıyorsun adamın gözünde de acizsin dayagını ye otur buralara konu acıp adamı rezil etme bir de konu icin dayak yer oturursun.
Bende sizin gibi sorunun küçüklüğünde gördükleri olduğunu yaşadıkları oldugunu düşünüyorum tedavi olmasını çok istiyorum ve düzelmesinide . Düzelmezse yapacak birşey yok ayrılırım . Zaten şuanki duruma göre bu yuvaya çocuk yapmak aklımın ucundan dahi geçmiyor .Ben hakaret küfür ve dayağın hiç bir haklı gerekçesini göremiyorum. İstediği kadar zor zamanlar geçirmiş olsun dayak hiç bir şekilde kabul edilemez. Eşiniz sorunlarını babasının çocukluğunda yaptığı gibi dayakla çözmeye çalışıyor anladığım kadarıyla. Eşinizi tedavi olmaya ikna edin. İleride çocuklarınızın gözü önünde dayak yerken aşktan eser kalmayacak keza. Tabi çocuklarınızda bu şiddetle büyüyüp sağlıksız sorunlu bireyler olarak yetişecekler. O yüzden çözüm yolunu bulmanız şart. Bulamıyorsanız gerisi size kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?