Küfür

madem o ışıktan yararlamıyorsunuz eşin çocuga mama verirken senın o kapıyı kapatmam ve ortamı karanlık yapman benımde küfür sebebim kusura bakma , bu tarz düşüncesizliklere hiç gelemiyorum bende ,
o kapı kapanırsa ortamın karanlık olacagını aklı olan her canlı düşünmeli helee ortada mama yiyen bir bebek varsa.

Kapiyi kapatmam akilsiz oldugum anlamina gelmez saygi sınırını asmayin lutfen.en fazla dusunememis olurum o an icin. Iyi o zaman her sinirlendigimizde agzimiza ne gelirse sayalim karsimizdakine bu mu yani?bunu normal mi goruyorsunuz?neden kizdi demedim ben farkindaysaniz kizmaninda bir adabi var bir sekli semali var.soylenirsin kizarsin ama ota çöpe küfür etmek saygisizlik oluyor.

Ellamm bu kadaaa benzerlik... Bak benimde sanki bir kaç vukatım falaaaa olabilir
Köpüş bile anlıyor desene valla çok da şey yapmamak lazım diye düşünüyorum Sonuçta oda bir ne diyim bilemedim ağız mı diyim jargon mu diyim.. Hemde bazen onun yerine dicek söz olmuyor bi bakıyon cuk

Yetiştirilme tarzı değil kesinlikle. Arkadaş ortamında değişiklik var mı son dönemde. Ya da çok kafaya takıp sıkıldığı bişey var mı? Bu sebeplerden başlamış olabilir bir desarj olma yöntemi. Ben yaşadım bunu öyle iyi anlıyorum ki nişanlım küfür ettiğinde (bana değil yanlış anlaşılmasın) kelimenin tam anlamıyla şartellerim atıyordu, düzeltmeye çalıştıkça daha çok devam etti. Neyse dedim kendi kendime sus kızım demek ki öyle rahatlıyor sonra çok şükür düzeltti eskiye göre. Ama aşırı sinirlendiğinde yine aynı.

Benim de ağzım bozuk ;( çocuklar hiç duymamistir ama ozel hayatimda arkadaslarimla konusmamda hep küfürlü. Üzüm üzüme baka baka misali cevremde ki kizlarda küfür ediyor. Az once konuyu okurken grup yazismalarina baktim . Valla 17 yasindaki oglum böyle yazismiyordur herhalde. Esim de salak bile demez kimseye. Ben de yanında etmem tabi ki

Abooooo
Valla gülüm bir sure sonra gerçekten alışkanlık oluyor bu,ciddiyim. Bakmissin günlük rutin haline gelmis :) erkekler daha az ediyor artık aynen..Bugün kuaföre gittim,post cihazi hata veriyor.. Kuaforumde 15 senedir gittigim yer,erkek.. O.... ile başlayan kufuru ettim makinaya. O da arkasindan anasının ile başlayan kufuru etti. Ama.oyle normal ki sanki sohbet ediyoruz yani yanimizda baska bir müşteri falan olsa bunlar ne diyorlar diye sasar belki. Ben herkesin yaninda etmem,annemin babamin ve yakınlarımın eşimin..
.ilk kez tanistigim insanlar beni.oyle kibar zannederler ki bir de hemen kanlari kaynar bide ağzımdan cikanlari bilseler hahahahahahahah simdi kuaförüm babam yasinda nerdeyse beni taniyor ailemi taniyor yanlis anlamaz. Baska biri yanlış anlar bu kadin ne ayak der.. trafiğe falan hic çıkmıyorum hasta olurum. Araba da almıyorum kendime ben bide asabi insanim. O da eksi bir sey tabi benim.icin

Sürat as dicem ama gelip özür dilemeyi bilen insana sürat yapılır o ortamdan ne kadar rahatsız olduğunuzu cok iyi anlıyorum ama iş eşinizde bitiyo anlayışlı insansa sizin dediklerinizi önemser kendine çeki düzen verir esimde ilk bir sene aynı böyleydi ben cok kavgalar ettim sürat astım cocugumzda doğdu ve ettiği bir küfürü daha yeni konuşan kizim tekrarlayınca çılgına döndüm bir daha yaparsa nasil davranacağımı onun anlayacağı dilde anlattım ve kendiside anladı sonunda her küfür ettiğinde ya haklısın cok küfür ediyorum dimi ozur dilerim kendimi tutmaya calısıcam diye bana telkin verdi yani soncta düzeldi sukur iş eşinizde biter

Surat astim canim geldi özür diledi 2 gun sonra.ozur dilemeseydi konusmaya niyetim yoktu bu sefer.ugrasacak gucum kalmadi valla bazi seyler icin.karsimdaki cabalamazsa zorlamicam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…