Küfür

Iyi de ben zaten bunu yapabilcek konumda degilim dogamiz geregi işin kufur kısmınin alti bos oluyor böylece ama erkekler asagilamak icin degil bence ana avrat kufur ettiklerinde gercekten o kisinin annesine mi kufur ediyorlar sanıyorsunuz alakasi yok sadece sinirle söyleniyor bu bence..

ben katılmıyorum. nedne o lafı kullanıyorlar peki? yani döverim ederim değil de ille de o laf?

ben katılmıyorum. nedne o lafı kullanıyorlar peki? yani döverim ederim değil de ille de o laf?
Bilemiyorum.. dedim ya dilimize yerlesmis seyler bilmemne cocugu dendigi zaman o kişinin annesi bilmeme diye denmiyor.. kötü malesef bende farkındayım. Kufur etmeyen erkek varmi ki? Benim babam etmez mesela ama onunda cok aşırı sinirlendiginde küfür ettigini duymuslugum var.. bilincalti.

evet hoşlanmayan insan çok var ama yetiştirilme ortamına bağlı bu.ben de ederimküfürün fiziksel acı seviyesini bile düşürdüğü tespit edilmiş.karşılıklı alttan almanın tavan yapması gereken bir dönemdesiniz bebekle.odaya bir lamba almanızı tavsiye ederim.o uyku sersemliğiyle ay çocuk boğulucak paniğiyle siz odayı karanlığa boğunca benim de ağzımdan çıkardı bir şeyler.uzatmayın bence.herkesin kelime haznesi kelebeklerle dolu değil.

döverim ayrı şey.biri bana küfür olarak döverim dese sen kimi dövüyorsun diye ben ona daha beter söverim.ama s,,,,,m deyince altı boş oluyor ben desem kadın halimle teknik ekipmanım yok erkek dese onu o bariz bir kalıplaşmış sokak jargonu.

Oyle kadinlar vardirki vajinasiyla yaparlar o dedigini:))

Bende size katılıyorum... Küfür ederken ille o eylemi gerçekleşirmek için edilmez ki. Bende saydırırım olabilir yani böyle şeyler Herkesin kendini rahatlatma biçimi şekli ayrı... Döverim yada .... Bir değil ki bu. Yeri geliyor bir eşyaya da sövülüyor.. Ayağını vurdun mesela sandalyeye saydırdın.. Sandalyeye o duyguları beslediğin için değil herhalde.. Yada kadını aşağılamak için değil.. Hoşlanmayana eden gibi saygı duyarım. Niye bu kadar açıkladım bilmiyorum
Sonuç katılıyorum

Eşine gösterdiğin tepki de ısrarcı olursan belki senin yanında veya çocuğunun yanında küfür etmekten vazgeçirebilirsin en azından kendisini frenlemesini sağlayabilirsin. Bunu şimdiden yapsan iyi olur çünkü yarın çocuğun büyüğünde bu sözleri duyacak ve ona olağan gelecek. Senin ve çocuğun yanında etmesin arkadaş arasında ne yaparsa yapsın.

Ben işi uzatmak niyetide değilim de bana kadının cinslelikteki rolünün böyle alçaltılması çok kötü geliyor.
Sonra kafamızda kadın cinselliği kötü olarka yerleşiyor ve ver elini vajinusmus ver elini başka şeyler...

Eşimin ailesinde de küfür edilmez ama iş ortamındaki sohbet vs derken ağzı alıştı iyice. Ondan duydukça bende öyle konuşmaya başladım. Bana söylendi haliyle ne biçim konuşuyorsun diye. Napayım senden duydukça ağzım alışıyor dedim. Azalttı bu sayede. Bebekte gelmek üzere. Eğer devam edersen bu çocuk öğrendiği küfürleri gidip anana babana edecek biliyorsun değil mi dedim. Birde eşim inançlıdır. O küfür ettikçe bende besmele çek, Allah de, sabır de vs vs dedikçe azalttı. Ben çözümü böyle buldum. Hatta kendisiyle gurur duyuyor ve bak hayatım küfür etmedim besmele çektim diye hemen benden tebrik bekliyor

İşin içinde bebeğin olması daha bir incitici olmuş...
Alıp karşınıza güzel güzel konuşun. Birbirini anlamak isteyen iki insanın konuşupta halledemeyeceği hiç bir şey yok,
inanın :)

Canim yukarıda yazdim zaten sandalyede nasibini aliyor diye hahahahaha benim köpegim var o kadar seviyorum ki sana anlatamam 7 sene oldu yani ben büyüttüm ona bile ediyorum kulaklarini dikiyor bakıyo hahahaa valla benim eskiden cok vukuatim vardi kavg agürültü dövüş evlenince akıllandım ama keske kaynanami dövseydim.

Agzinda devamli kufur olan insanlar asiri itici oluyor kendilerini karsidan izleseler nefret ederler tabiki bazi anlarda olabilir sinirlenmistir dersin maruz gorursun ama herseyede edilmez yahu bardak dustu kufur kapi carpti kufur heralde beyin sadece buna calisiyoe diye algiliyorum artik birde evde cocuk varsa bebek dahi olsa buyudukce alisir konusmaya baslasin oda soyler

O siii ile baslayan kufur yerine seveyim desin,agzini alistirsin. O cocuk hep bebek kalmayacak buyuyecek,yaninda kufur ederseniz o da ogrenir herkese sover

Ben de size veya bebeğe ediyor sandım.

İnsanlara küfür etmem de durumlara çok ederim.

Hani ani bir şey olur falan ne bileyim, ayrıca rahatlatıyor

Eşinizi pişman etmek yerine güzel bi zamanda alıp karşınıza konuşmayı deneseniz? Benim eşim de küfür eder. Genel olarak değil ama bazen ben de rahatsız oluyorum. O zamanlar güzel dille uyarıyorum "hayatım çok küfürlü konuşmaya başladın rahatsız oluyorum, dikkat eder misin benim için?" diye. Ben böyle güzel dille uyarınca adam tutuyor dilini. Tatlı dili deneyin önce. Öbür türlü ille pişman olsun istiyorum derseniz o iş uzar diyim ben size.

Bir evlilik de küfür var ise o evlilikten hiç bir halt olmaz.
Oturup eşinizle konuşun çenesini kapasın. Çocuğuna kötü örnek olmasın.

Arkadaslar bugun konustuk ben ona;
Ben: Her an herseye kufur edecek modda dilinin ucunda küfür olmasi ve surekli birseylere kufur etmen beni cok uzuyor.dun gece ki de son damlasi oldu.ota cöpe sinir oluyor cok seviyesiz kufurler ediyorsun.
Dedim o da cvp olarak;
O: Abartma karanlıkta çocuk ağzından çıkardı emziği bulamadım ağzını tekrar o sırada ayaklamaya çalıştı emzik yok diye ona sinir oldum uyanınca çok zor uyuyo tekrar diye. Kendi kendime söylenemicekmiyim evimde yani

Dedi yorum sizin...

Kizlar bisey yazin nolur.dun hic konusmadik gibi bise aksam.ben gauet soguktum o da kendi halinde takildi evde.sonra erkenden yattim.hatali oldugunu dusunmuyor anlasilan hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…