- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
- Konu Sahibi clare548548548
-
Iyi de ben zaten bunu yapabilcek konumda degilim dogamiz geregi işin kufur kısmınin alti bos oluyor böylece ama erkekler asagilamak icin degil bence ana avrat kufur ettiklerinde gercekten o kisinin annesine mi kufur ediyorlar sanıyorsunuz alakasi yok sadece sinirle söyleniyor bu bence..Anlıyorum da, o ağız alışkanlığınızdaki kelime kadının cinsel birleşmedeki rolü. Yani erkeğin bize, doğamız gereği yaptığı şey ve, erkekler kızdıkları zaman herhangi bir şeye bunu yapacaklarını söyleyerek küfür ettikleri şeyi aşağılıyorlar. Anlatabildim mi?
Iyi de ben zaten bunu yapabilcek konumda degilim dogamiz geregi işin kufur kısmınin alti bos oluyor böylece ama erkekler asagilamak icin degil bence ana avrat kufur ettiklerinde gercekten o kisinin annesine mi kufur ediyorlar sanıyorsunuz alakasi yok sadece sinirle söyleniyor bu bence..
Bilemiyorum.. dedim ya dilimize yerlesmis seyler bilmemne cocugu dendigi zaman o kişinin annesi bilmeme diye denmiyor.. kötü malesef bende farkındayım. Kufur etmeyen erkek varmi ki? Benim babam etmez mesela ama onunda cok aşırı sinirlendiginde küfür ettigini duymuslugum var.. bilincalti.ben katılmıyorum. nedne o lafı kullanıyorlar peki? yani döverim ederim değil de ille de o laf?
döverim ayrı şey.biri bana küfür olarak döverim dese sen kimi dövüyorsun diye ben ona daha beter söverim.ama s,,,,,m deyince altı boş oluyor ben desem kadın halimle teknik ekipmanım yok erkek dese onu o bariz bir kalıplaşmış sokak jargonu.ben katılmıyorum. nedne o lafı kullanıyorlar peki? yani döverim ederim değil de ille de o laf?
Oyle kadinlar vardirki vajinasiyla yaparlar o dedigini:))Anlıyorum da, o ağız alışkanlığınızdaki kelime kadının cinsel birleşmedeki rolü. Yani erkeğin bize, doğamız gereği yaptığı şey ve, erkekler kızdıkları zaman herhangi bir şeye bunu yapacaklarını söyleyerek küfür ettikleri şeyi aşağılıyorlar. Anlatabildim mi?
Bende size katılıyorum... Küfür ederken ille o eylemi gerçekleşirmek için edilmez ki. Bende saydırırım olabilir yani böyle şeylerBilemiyorum.. dedim ya dilimize yerlesmis seyler bilmemne cocugu dendigi zaman o kişinin annesi bilmeme diye denmiyor.. kötü malesef bende farkındayım. Kufur etmeyen erkek varmi ki? Benim babam etmez mesela ama onunda cok aşırı sinirlendiginde küfür ettigini duymuslugum var.. bilincalti.
Bilemiyorum.. dedim ya dilimize yerlesmis seyler bilmemne cocugu dendigi zaman o kişinin annesi bilmeme diye denmiyor.. kötü malesef bende farkındayım. Kufur etmeyen erkek varmi ki? Benim babam etmez mesela ama onunda cok aşırı sinirlendiginde küfür ettigini duymuslugum var.. bilincalti.
Canim yukarıda yazdim zaten sandalyede nasibini aliyor diye hahahahaha benim köpegim var o kadar seviyorum ki sana anlatamam 7 sene oldu yani ben büyüttüm ona bile ediyorum kulaklarini dikiyor bakıyo hahahaa valla benim eskiden cok vukuatim vardi kavg agürültü dövüş evlenince akıllandım ama keske kaynanami dövseydim.Bende size katılıyorum... Küfür ederken ille o eylemi gerçekleşirmek için edilmez ki. Bende saydırırım olabilir yani böyle şeylerHerkesin kendini rahatlatma biçimi şekli ayrı... Döverim yada .... Bir değil ki bu. Yeri geliyor bir eşyaya da sövülüyor.. Ayağını vurdun mesela sandalyeye saydırdın.. Sandalyeye o duyguları beslediğin için değil herhalde.. Yada kadını aşağılamak için değil.. Hoşlanmayana eden gibi saygı duyarım. Niye bu kadar açıkladım bilmiyorum
Sonuç katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?