Küçükköy Duygu Hastanesi ve Doktorları Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

shinmina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
235
0
96
İstanbul
Merhaba ben iyi bir hastane ve doktor araştırıyorum Duygu hastanesi fiyat olarak çok uygun fakakt hiç bir bilgim yok hastane ve doktorları hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba,ben avrupa yakasında oturuyordum,duygu hastanesine bir çok tanıdığım gitmişti,doğum yapan arkadaşımda var,ama dr tanıdığım yok tek bildiğim çok dr değiştirdiği.
Evet fiyat olarak iyi eğer normal doğum istiyorsan kesinlikle sezaryan yapmıyorlar,bekliyorlar
tabi senin ve bebeğinin sağlık durumu iyiyse.

Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim,sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşallah

sevgilerimle a.s.

bende avrupa şafak inci öze gidiyorum pek anlamadım bişey inci hanımdan, duygu bana yakın gitsem diyorum tavsiyelerinizi bekliyorumm

Sağol canım ilgin, cevabın ve güzel dileklerin için inşallah hayırlısıyla rahat ve sağlıklı bir hamilelik ve doğum geçiririm a.s.

mrb ben duygu hastanesi aylin atakır a gidiyorum çok şirin bi dr ben beğendim şahsen insanlara tepeden bakmıyo iyi bi insana benziyo tavsiye ederim Allah nasip ederse doğumada ona gidicem

çok teşekkür ederim cevabın için ben çok yoğun olduğunuda duydum hastanenin randevu alırken sorun yaşıyor musun canım?

benim arkadaşım orda doğum yaptı biraz zor bir doğum olmuş pek memnun kalmamış bende doğum için hastane arıyorum bilgeyi tavsiye ettiler gittim ikikere ama doğum anında kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma duyguda nasıl bilmiyorum

Neden memnun kalmamış canım biraz anlatırmısın normal doğum mu sezeyan mı?

Küçükköy Duygu hastanesini bende çok merak ediyorum.Banada çok yakın.Şuan hamile değilim ama en kısa zamanda düşünüyorum.Eğer olursa duygu hastanesini düşünüyorum.Bilgilerinizi paylaşın kızlar.

çok teşekkür ederim cevabın için ben çok yoğun olduğunuda duydum hastanenin randevu alırken sorun yaşıyor musun canım?

randevu alırken genelde 3-5 gün sonra veriyolar yoğunluktan dolayı ama ilk muayeneden sonra zaten dr. un ayarlıyo kontrole gideceğin günleri ondan sonra arayıp randevu alman gerekmiyo ama yoğun olduğu doğru kontrol günün geldiğinde numara alıp dr.un kapısında çok bekleniyo çok fazla hastası oluyo ve arada doğuma falan çıkabiliyo ben sana hepsini doğru ve dürüst bir biçimde yazdım .

canım çok teşekkür ederim bende bir gideceğim aylin hanıma yardımın için tekrar teşekkür ederim

canım benim yengemin dr u yeşim hanım ufak tefek tatlı ilgili sevecen bi kadın şu an en yakın arkadaşımın dr u aynı zamanda arkadaşımın ablası 2 bebeğini de orda doğurdu çok da memnun kaldı normal doğumdu fakat dr u girdi doğuma tavsiye ederimmm

küçükköyde en ii drlardan birisi canım

Neden memnun kalmamış canım biraz anlatırmısın normal doğum mu sezeyan mı?

normal yaptı canım iyi davranmamış ebeler filan oğlu oldu yarım sünnetli pipisinin deliği olması gerekn yerde değildi ve bunu doğum yaptıktan bir ay sonra başk bir hastanede öğrendilier ordaki çocuk doktoru farketmemiş sıkıntılı bir doğum olmuş

canım ben 5 ay önce duygu hastanesinde doğum yaptım doktorum aylin hanım ve üner beydi onlar randevusuz çalışıyo eger yasim hanıma giderseb o randevulu çalısıyo hepside cok iiler ve çok sevecenler bilgine

canım ben 5 ay önce duygu hastanesinde doğum yaptım doktorum aylin hanım ve üner beydi onlar randevusuz çalışıyo eger yasim hanıma giderseb o randevulu çalısıyo hepside cok iiler ve çok sevecenler bilgine

yoo aylin hn da randevulu çalışıyo nerdeyse ilk gidişte 1 hafta önceden randevu almak gerekiyo sonra eğer onda devam edersen diğer rutin kontrollerini o ayarlıyo sen kadın doğum danışmanlığına yazdırıyosun sadece ama yeşim hn ve aylin hn çok yoğunlar gittiğinde çok bekleyebilirsin bi de inci hn var onun fazla hastası yok o da çok şirin ve iyi bi dr a benziyo ben aylin hn a gidiyorum başından beri memnunum 2 hafta sonra da doğum yapıcam inş. dualarınızı bekliyorum hayırlısıyla kurtulurum inş.

bu arada sen normal doğum mu yaptın doğumuna hangi dr girdi ve nasıl geçti anlatırmısın ?

canım ozaman aylin hanımda randevulu olmus benim zamanım da ole deildi benim normal sancım gece basladı hastaneye gittim dogumhaneye aldılar tabiki artık bi sorun olmazsa normal yapıyorlar neyse suni sancıda verdiler benim bebişim sancılarım dakikada bir gelmesine rağmen açılma olmuyordu sezeryana aldılar yani mecburen sezeryan oldum fakat dogum hanedeki ebeler falan cok iiler senn sancı cekerken surekli gelip konusuyorlar moral veriyorlar o konuda hiç zorluk cekmedim ben istedigin her anda eşinle gorusturuyorlar ben memnundum yani

ben 7 ay uner beye gittim sonra o sadece cumartesi günleri muayene almaya basladı sonra aylin hanıma gittim benim dogumum cumartesi gunune denk geldi sabahtan oğleye kadar aylin vardı fakat normal dogum ne zaman olursaa ozamanki doktor bakıyo benim sansımada öğleden sonra üner bey vardı oyaptı ama sen kendi doktorunu istesen önceden konusup ayarlıyorsun eger zaten sezeryan olucaksan ve gunu belliyse ona doktorun giriyo canım

Kızlar bende avrupa yakasındayım.Bende daha hamile değilim ama bebiş düşünüyorum.Ve şimdiden hatane araştırıyorum hamile kaldığımda da gidebilmek için.Anlatılanlara göre doğum fiyatları uygun.Peki özel oda falan isteniyo mu?Birde sancı odasında yanlız mı oluyor snuuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…