Küçükköy Duygu Hastanesi ve Doktorları Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

canım ozaman aylin hanımda randevulu olmus benim zamanım da ole deildi benim normal sancım gece basladı hastaneye gittim dogumhaneye aldılar tabiki artık bi sorun olmazsa normal yapıyorlar neyse suni sancıda verdiler benim bebişim sancılarım dakikada bir gelmesine rağmen açılma olmuyordu sezeryana aldılar yani mecburen sezeryan oldum fakat dogum hanedeki ebeler falan cok iiler senn sancı cekerken surekli gelip konusuyorlar moral veriyorlar o konuda hiç zorluk cekmedim ben istedigin her anda eşinle gorusturuyorlar ben memnundum yani

cnm bnm sana bi sorum olucak eşini de doğumhaneye alıyolar mı bnm eşim de benimle beraber eğer normal olursa girmek istiyo alıyolar mı acaba içeri?

mrb ben sekız aylık hamıleyım ve hamıle kaldıgmdan berı duygu hastanesıne gıdıyorum ben super bı hastane hem temız hem doktorları cok iyi ben doktorum yeşim çelik ve çok iyi bi doktor mutlaka ona gıtmelısın benden sana tavsıye cnm

arkadaşlar ilk dört ay duygu da yeşim hanıma gittim.doktor iyi ama hastane tam bir işkence.en son gittiğimde 6 saat bekledik.randevu alınıyor ama saat randevusu vermiyorlar.sabah 8 de gitmeme rağmen 6 saat bekledim.hemde hastane çok kalabalık.9 aylık kadınlar bile ayakta bekliyor.10-15 kişinin oturacağı kadar koltuk var.ve çok havasız.doktorum iyiydi ama bende o işkenceyi çekecek kadar değersiz değilim.bıraktım ve çok rahat ettim.bahçelievler medical park a gittim.45 fark verdim ama prenses gibi ilgilendiler. şimdi evime yakın olduğu için 500 evler şafak has.geçtim.

duygu hastanesindeki en yoğun doktor yeşim çelik ki kendisi benim doktorumdur tavsiye ederim çok alakalı bir doktordur aylin hanım pek fazla odasında bulunmuyor.Yeşim hanım içinde anadolu yakasından bile gelen hastalar var etrafımdada en çok yeşim hanımı tavsiye ettiler.Eğer düşünürsen çarşamba günü gitmeni tavsiye edrim

merhabalar.. ben de duygu hastanesinde doğum yaptım.. doktorum yeşim çelikti ve çok memnun kaldım.. kendi istediğim üzerine de sezeryan ile doğumumu gerçekleştirdim.. istediğiniz yönde size çok yardımcı olabilecek doktor o hastanede de en ii kadın doğum uzmanı olduğunu düşünüyorum.. benm doğum yaptığım zamanlarda aylin hn masasında bi hastası çok sorun yaşadığını duymuştum o yüzden onu hiç tavsiye etmiyorum..

randevu içinde benim evim yakındı eşim numaramı ( kontrol gününüz gelsene siz sıranızı almanız gerekiyo) alıyordu sonra hastaneye tel açarak bana kaç kişi kalmış diye sorup ona göre gidiyordum sizde buna benzer yollarla orada sıra beklemeden muayne olabilirsiniz..

merhaba arkadaşlar..Bende yeni hamileyim Duygu Hastanesinden Yeşim hanıma randevu aldım bayramdan sonra gideceğim ama emin değilim bundan önce evime yakın diye gittiğim bir doktor vardı hiç memnun kalmadım kadına soru soruyorum bana internetten bakabilirsin diyo daha niye doktor koltuğuna oturmuş anlamadım hala sinirim geçmedi .Yeşim hanım nasıldır sonuçta tecrübesizim beni yönlendirebilirmi sorduğum sorulara yanıt alabilirmiyim. Ne zamandır araştırıyorum Özel Gaziosmanpaşa Hastanesine de baktım orda tanıdığınız kadın doğumcu varmı. Paylaşırsanız sevinirim :emir_bebek:

bende yeşim hanıma gidiyorum çok ii bir insan ve çok iyi bir doktor kesinlikle herkeze tavsiye ederim aylin hanım mı hiç begenmedim yeşim hanım her soruya cevap veriyor artık randevulu sisteme geçti fazla bekleme olmuyor dogum çıkmazsa :) ama yeşim hanımı beklemeye değer :))

merhaba kızlar ben kucukkoy duygu hastahanesine gıdıorum normal dogum nekadr bılgınız varmı ? doktorum onur duman bırde 4boyutluyu nekadar bılıormusunuzz yardımcı olun

merhaba kızlar ben kucukkoy duygu hastahanesine gıdıorum normal dogum nekadr bılgınız varmı ? doktorum onur duman bırde 4boyutluyu nekadar bılıormusunuzz yardımcı olun

Evimin yakınlığı sebebiyle bende bu hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama hangi dr gitmeliyim bilemiyorum.

Saide hanım ve Yeşim hanım arasında kaldım.
Lütfen gidenler yardımcı olsunlar.. Referansa ihtyiacım varr :18:

ben duygu hastanesine gidiyorum. doktorum yeşim hanım .. ve çok memnunum.herkese tavsiye ederim.çok tatlı güler yüzlü her sorunuza çok güzel cvp veriyor ve ilgileniyor.rabbim nasip ederse doğumuda orda düşünüyorum . etrafımda yeşim hanımda doğum yapmışlarda var ve herkes çok memnun.. buzamana kadar hiç şikayet duymadım..

arkadaşlar merhaba.. ben 5 aylık hamileyim ve hem detaylı ultrason arıyorum hemde doğum için iyi bir hastane.. duygu hastanesinin iyi olduğunu duydum ama fiyatlardan haberim yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X