Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,ben avrupa yakasında oturuyordum,duygu hastanesine bir çok tanıdığım gitmişti,doğum yapan arkadaşımda var,ama dr tanıdığım yok tek bildiğim çok dr değiştirdiği.
Evet fiyat olarak iyi eğer normal doğum istiyorsan kesinlikle sezaryan yapmıyorlar,bekliyorlar
tabi senin ve bebeğinin sağlık durumu iyiyse.
Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim,sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşallah
sevgilerimle a.s.
benim arkadaşım orda doğum yaptı biraz zor bir doğum olmuş pek memnun kalmamış bende doğum için hastane arıyorum bilgeyi tavsiye ettiler gittim ikikere ama doğum anında kim nöbetçiyse o giriyormuş doğuma duyguda nasıl bilmiyorum
çok teşekkür ederim cevabın için ben çok yoğun olduğunuda duydum hastanenin randevu alırken sorun yaşıyor musun canım?
randevu alırken genelde 3-5 gün sonra veriyolar yoğunluktan dolayı ama ilk muayeneden sonra zaten dr. un ayarlıyo kontrole gideceğin günleri ondan sonra arayıp randevu alman gerekmiyo ama yoğun olduğu doğru kontrol günün geldiğinde numara alıp dr.un kapısında çok bekleniyo çok fazla hastası oluyo ve arada doğuma falan çıkabiliyo ben sana hepsini doğru ve dürüst bir biçimde yazdım .
Neden memnun kalmamış canım biraz anlatırmısın normal doğum mu sezeyan mı?
canım ben 5 ay önce duygu hastanesinde doğum yaptım doktorum aylin hanım ve üner beydi onlar randevusuz çalışıyo eger yasim hanıma giderseb o randevulu çalısıyo hepside cok iiler ve çok sevecenler bilgine
canım ben 5 ay önce duygu hastanesinde doğum yaptım doktorum aylin hanım ve üner beydi onlar randevusuz çalışıyo eger yasim hanıma giderseb o randevulu çalısıyo hepside cok iiler ve çok sevecenler bilgine