Küçükken tacize uğradım

llnisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2024
31
4
18
Kaç yaşlarındaydım hatırlamıyorum ama onun dokunuşlarını hâlâ hatırlıyorum oyun oynarken yoruldum dinlenelim tarzı şeyler söyleyip kucağına oturturdu beni kendine bastırırdı ne olduğunu anlamasamda rahatsız olurdum ama üzülmesin diye söylemezdim sadece oyun oynamak istiyorum derdim hemen karşımızda yaşıtım olan oğlu ve benden 3 yaş küçük kızı oynamaya devam ederken bende onu oyuna tekrar katılmak için ikna etmeye çalışırdım çoğu zaman onlara misafirliğe giderdik çerez tabağı telefon vb şeyleri ona verirken elini mutlaka elime sürterek alırdı yine rahatsız olurdum söyleyemezdim yine bir gün babam evimizin damından bir şey istedi kiler gibi kullandığımız bir yerdi lambası patlak akşam olduğu için karanlıktı elimde telefon ışığıyla korkarak babamın istediği şeyi aradım ama bulamadım o da bulamadığım için geliyordu merdivenlerden çıktığını duyduğumda daha çok korkmuştum çünkü onunla ne zaman tek kalsam bana dokunuyordu benim yanıma gelip arkadan olmayan göğüslerimi okşayıp sıkışını hatırlıyorum o iğrenç nefes alış verişini hatırlıyorum hiç bir şey yapmıyormuş gibi rahatça bulamadığım o şey hakkında konuştuğunu hatırlıyorum bizim kiracımızdı o adam üstümüzdeki dairede oturuyorlardı ben onun oğlunu seviyordum çocukluk aşkımdı benim beraber büyüdük 8. Sınıfa kadar beraber okuduk kızı var benden 3 yaş küçük biz her yaz birlikte giderdik tatile akşamları çaya çağırırdık beraber dizi izlerdik babamla her gün yüz yüze gelirdi annemler bir yere gideceği zaman beni ona emanet ederlerdi nerden bilsinler onun kendi çocuklarının önünde aile dostunun çocuğunu taciz edeceğini nasıl ya neremden etkilendin bebekliğimi bile gördün ya elinde büyüdüm desem yeridir kızın ve oğlunla oynarken sana çok mu güzel geldim yoksa olmayan göğüslerimden mi etkilendin artık çok görüşmesek de arada bir evlerine gidiyoruz ve o el teması asla bitmiyor su istiyor bardağı alırken elini elime sürtüyor verirken yine aynı oğluda büyüyünce aynı babası gibi nefes almaya başladı o sesi her duyduğumda garip hissediyorum damdaki anlar korkum aklıma geliyor Karısıda kocasının ne bok olduğunu biliyor kadını defalarca aldatmış boşanmak istiyor ama çocukları için boşanmıyor belkide başka sebepleride vardır bilmiyorum Bunları yazma sebebim hem kendim için hem sizin için yaşadıklarımın bir kısmını anlatmak bana az da olsa iyi geldi size söylemek istediğim şeyse eğer böyle bir durumdaysanız kesinlikle bir büyüğünüze söyleyin aileniz ile ilişkiniz iyi değilse okulunuzdaki rehberlik öğretmenine söyleyin eğer çocuğunuz varsa ona tatlı dille bunları anlatın çocuğunuz küçük de olsa biri ona dokunduğunda bunun yanlış olduğunu anlatsanız yeter çocuğunuz küçükde olsa sapık herkese sapıktır ne yaşa nede cinsiyete bakar

Şuan kaç yaşındasın ve neden hâlâ gidiyorsun ? O zamanlar anlamıyorsun ama şuan anlıyor ve anlamlandiriyorsun belki söylemeye korkuyorsundur ama kendini koru lütfen ve gitme.
Çünkü karısı ve annem eskisi gibi olmasa da arkadaşlar ve yılda 4-5 kere görüşüyorlar bende kızıyla yakınım biraz onun için gidiyorum genelde evde olmadığı zamanlarda gidiyoruz ama bazen denk geliyor yalnız kalmamaya çalışıyorum. 18 e gireceğim yakında

Akli basinda bi aile buyugune anlat artik ailen gorusmesin bu manyaklarla cezasinida alsin artik pis sapik!
Annem ve onu karısı biliyor uzak tutmaya çalışıyor cezasınıda nasıl alabilirki kanıtım yok yıllar geçmiş üstünden yalanlayabilir yalanlamasa bile içeriye bile girmez bu sistemle

Çünkü karısı ve annem eskisi gibi olmasa da arkadaşlar ve yılda 4-5 kere görüşüyorlar bende kızıyla yakınım biraz onun için gidiyorum genelde evde olmadığı zamanlarda gidiyoruz ama bazen denk geliyor yalnız kalmamaya çalışıyorum. 18 e gireceğim yakında
O aileyle bütün bağını kopar. Kızı da oğlu da karısı da sana o adamı hatirlatacak.

Annem ve onu karısı biliyor uzak tutmaya çalışıyor cezasınıda nasıl alabilirki kanıtım yok yıllar geçmiş üstünden yalanlayabilir yalanlamasa bile içeriye bile girmez bu sistemle
Annen biliyor ama hala oraya gotuyor seni vallah annende normal degil ben o evi basina yikmadan duramazdim cocuguma birsey yapsa. Adalet birsey yapmasada cevrede duyulur insanlar uzak durur banane arkadasdan benim canima kiymislar!

Annen biliyor ama hala oraya gotuyor seni vallah annende normal degil ben o evi basina yikmadan duramazdim cocuguma birsey yapsa. Adalet birsey yapmasada cevrede duyulur insanlar uzak durur banane arkadasdan benim canima kiymislar!
Ailemde hayır sülalemde bir tane normal insan yok

Haklısın ama onlar olmasa bile çocukluğumun her anındaydı sence unutabilirmiyim
Unutmazsin ama gözünün önünde olmazsa da geriye atarsın ,hayatına odaklanıp güzel anılar biriktirebilirsin ,kendine zaman ayırıp en çok kendini sevebilirsin , kendinin en iyi versiyonu olmaya çalış bu akademik-sosyal olabilir.

Ailemde hayır sülalemde bir tane normal insan yok
O zaman sen hic gitme oraya Ve gidebilirsen bir piskolog bul bazen devlet hastanelerinde bedavaya gidebilirsin okumana bak is bul ailenlede arana mesafe koy anne baba cocugunu korumaya mecbur.

Nasıl yani! Annem biliyor derken!! Olayı biliyor ve sizi halen götürüyor. Olmaz olsun öyle anne!!
Anneme de çok yüklenmesek oda iyi şeyler yaşamadı psikolojisi pek iyi değil. Ayrıca zorla götürmüyor ben kızını sevdiğim için gidiyordum

Annen bir şey yapmıyorsa gitmeyecem diyeceksin , zorlarsa polise giderim babama anlatirim dünyayı başınıza yıkarım sığınma evine giderim vs diyin. Kendinizi korumayı öğrenin.
Zorla götürmüyor zaten adamı en son geçen sene gördüm. Oda dershane çıkışı annem ordaydı o yüzden oraya gittim kızının odasında kızıyla oturuyordum. Ayrıca o kadar kişinin arasında bir şey yapmaya kalksa en başta kendi oğlu gider döver adamı oğlu beni taciz ettiğini bilmiyor

Zorla götürmüyor zaten adamı en son geçen sene gördüm. Oda dershane çıkışı annem ordaydı o yüzden oraya gittim kızının odasında kızıyla oturuyordum. Ayrıca o kadar kişinin arasında bir şey yapmaya kalksa en başta kendi oğlu gider döver adamı oğlu beni taciz ettiğini bilmiyor
Sen demedin mi su verirken hâlâ elimi oksuyor diye !

O zaman sen hic gitme oraya Ve gidebilirsen bir piskolog bul bazen devlet hastanelerinde bedavaya gidebilirsin okumana bak is bul ailenlede arana mesafe koy anne baba cocugunu korumaya mecbur.
Babamın haberi yok bunlardan. Para sıkıntım yok babam okumam iyi bir yere gelmem için maddi olarak yanımda. Bu hafta psikiyatriden randevu aldım artık o beni nereye yönlendirirse oraya gideceğim.

Babamın haberi yok bunlardan. Para sıkıntım yok babam okumam iyi bir yere gelmem için maddi olarak yanımda. Bu hafta psikiyatriden randevu aldım artık o beni nereye yönlendirirse oraya gideceğim.
O zaman annenle arani ac hic normal degil…

X