Denemez miyimmm hayır hayır ben biliyorum diyor bırak sen diyorBirlikte yapmayı deneyin. Hadi bana yardım et deyip birlikte tutun makası. Kademeli olarak ilerlemeyi deneyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denemez miyimmm hayır hayır ben biliyorum diyor bırak sen diyorBirlikte yapmayı deneyin. Hadi bana yardım et deyip birlikte tutun makası. Kademeli olarak ilerlemeyi deneyin.
Kreşe gidiyor. Bana fırlatmıyor yere fırlatıyor. Evet şımarık biraz. Ama her istediğini yaptığımızdan değil. Neden bilmiyorum
Akrep burcuBunu duyduğuma sevindim ya. Ben asıl ilerdeki derslerindeki başarısından korkuyordum. Diğerleri hallolur. Benimki koç burcu sizinki ne![]()
Ya evet bak yapabildim anne yaptım anne diyor galiba ispatlamaya çalışıyor.daha uc yasında bır cocuktan bahsedıyoruz once bunu unutmayın
ayrıca yapamıyorsun dur ben gostereyım dersenız gururunu ıncıtırsınız kendısını sıze ıspatlamak zorunda hıssedıyor sız bunu yanlıs yorumluyorsunuz
aslında senın yaptıgında guzel oldu ama mesela bır kural olsa bunun bırebır aynısını yapan cocuk anne opucugu kazanacak deseler ? seklınde yaklassanız
veya yardımcı olmamı ıster mısın ? deyıp sadece beklesenız ona bıraksanız daha dogru olmaz mı
Ben çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü okuyorum, son sınıfım. Bu tarz konuları fazlasıyla görüyoruz. Bir çocuk gelişimi uzmanı yada pedagog görmeli diye düşünüyorum.Hepsi var ppkhjjjfft![]()
Hayır ısrarla soruyorum tam dediğiniz gibi sınıfın en söz dinleyen çocuğu diyor. İlginç yanı ben de şaşırıyorumBu hareketlerine devam ederse zamanla arkadaslari tarafindan dışlanacaktir zaten. Cocuklar arasinda bile böyle devamli anlamsiz anlamsiz inatlaşmalar yapip agresif tavir sergileyen cocuklar istenmez pek. Dedigim gibi bu kendine guvenmek degil bence.
Bazi cocuklar da disarda uysal evde huysuz da olabiliyor belki oyledir nazi size geciyordur ogretmeni bir şey soylemiyor mu bu konuyla ilgili?
Kesinlikle göstereceğim teşekkürlerBen çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü okuyorum, son sınıfım. Bu tarz konuları fazlasıyla görüyoruz. Bir çocuk gelişimi uzmanı yada pedagog görmeli diye düşünüyorum.
yapamasa bıle yaparken bır yandan harıkasın cok yeteneklısın bunu bılıyor musun ...bak bunu da guzel yaptın sımdı daha da guzel yapacaksın kendını gormek denemek ıster mısın tekrar yapalım seklınde davranırsanız farkı goreceksınızYa evet bak yapabildim anne yaptım anne diyor galiba ispatlamaya çalışıyor.
O yasa kadar devam ediyor yani. Hayret ya.Akrep burcu
O diğerleri hallolmuyo işte
İnsanı deli edecek seviyeye geliyor
Yaşıtlarından ince beceri olarak geride çünkü
Basit şeylerde geride yani şuan 8 yaşında epeydir çekiyorum
Ama gerçekten çok zeki çok akıllı çok kibar bir çocuk
Galiba zaten böyle cümleleri çok kullandığım için oldu bu. Çok pohpohladım beyefendiyi. Şimdi bizi beğenmiyoryapamasa bıle yaparken bır yandan harıkasın cok yeteneklısın bunu bılıyor musun ...bak bunu da guzel yaptın sımdı daha da guzel yapacaksın kendını gormek denemek ıster mısın tekrar yapalım seklınde davranırsanız farkı goreceksınız![]()
Evet bazen böyle düşünüyorum ama sınıfı zehir gibi insan kıyaslama yapmak istemiyor ama yapmadan da duramıyorÇocuğu bırakın kendisi yapsın, yapa yapa öğrensin. 3,5 yaşındaki çocuk zaten çok düzgün kesemez. Her şeye müdahale ederseniz yaratıcılığını köreltirsiniz. O yaşta bütün çocuklar aynı.
Hayır ısrarla soruyorum tam dediğiniz gibi sınıfın en söz dinleyen çocuğu diyor. İlginç yanı ben de şaşırıyorum
yanlıs dusunuyorsunuz 3 yas ukala demek ıcınde kucuk bızı begenmıyor demek ıcındeGaliba zaten böyle cümleleri çok kullandığım için oldu bu. Çok pohpohladım beyefendiyi. Şimdi bizi beğenmiyor
yanlıs dusunuyorsunuz 3 yas ukala demek ıcınde kucuk bızı begenmıyor demek ıcınde
herkes kendı karakterıyle yapısıyla dogar +aılenın yaklasımıda cok onemlı sızın kullandıgınız o dıkkat cektıgım yapamıyorsun ver ben gostereyım sozunuz aslında cocugunuza inadı ogretıyor ve onun dunyası ıcın kırıcı bır soz
yapamıyorsun ... neden yapamasın gayetde yapıyor 3 yas parmagı bu cerrah becerısı beklemeyın :) bırde herkesın el becerısı olmak zorunda da degıl daha cok sogutursunuz dıkkat edın
Arya yazmış pedagog diye ama bizde 2 yaş sendromu dışında öyle herşeye karşı gelme olmadıO yasa kadar devam ediyor yani. Hayret ya.
Aynen bize vuruyor. Ama sınıfta vurmuyormuş. Kuzeniniz şimdi kaç yaşında okuldaki başarısı falan nasilHaa benim kuzen vakasi. :) O da evde herkese laf yetiştirirdi terslerdi hatta vururdu ama disarda arkadaslarinin yaninda ya da tanimadigi insanlarin yaninda kedi gibi uysal olurdu.
Bi de benim yanimda uysal olurdu Cunku yüz vermiyordum yaptiginin karsiligini aliyordu.![]()
Karamsar kesinlikle değil aksine çok mutlu bir çocuk maşallah. İnat etse de kurallarimiz var zorla da olsa bazı şeyleri yapıyor kırıyorum inadı yaniArya yazmış pedagog diye ama bizde 2 yaş sendromu dışında öyle herşeye karşı gelme olmadı
Sadece hiç yerinde duramadığından uyarılarımızı dinlemesi 2 dkydı
Karamsar Bi çocuk değildi kesinlikle hep çok neşeliydi
Sadece ben zaten biliyorum ben zaten yapabiliyorum modu vardı![]()
Aynen bize vuruyor. Ama sınıfta vurmuyormuş. Kuzeniniz şimdi kaç yaşında okuldaki başarısı falan nasil