E ElifSu Guru Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 100 20 298 İstanbul 18 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifSu #1 Göbekteki ve sırttaki küçük tüyler güneşlenince dökülür mü? Veya sararır mı? Ya denize gidicem de.Ağda mı yapayım yoksa?
Göbekteki ve sırttaki küçük tüyler güneşlenince dökülür mü? Veya sararır mı? Ya denize gidicem de.Ağda mı yapayım yoksa?
ciimciime Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2013 208 5 48 Almanya 18 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifSu #2 ElifSu .!.: Göbekteki ve sırttaki küçük tüyler güneşlenince dökülür mü? Veya sararır mı? Ya denize gidicem de.Ağda mı yapayım yoksa? Genişletmek için tıkla... güneslenince degilde yaslandikca dökülür tüyler canim.. güneslenince sadece sararir.. agda yapma bence daha sık cikmaya baslar
ElifSu .!.: Göbekteki ve sırttaki küçük tüyler güneşlenince dökülür mü? Veya sararır mı? Ya denize gidicem de.Ağda mı yapayım yoksa? Genişletmek için tıkla... güneslenince degilde yaslandikca dökülür tüyler canim.. güneslenince sadece sararir.. agda yapma bence daha sık cikmaya baslar
E ElifSu Guru Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 100 20 298 İstanbul 19 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifSu #3 ciimciime .!.: güneslenince degilde yaslandikca dökülür tüyler canim.. güneslenince sadece sararir.. agda yapma bence daha sık cikmaya baslar Genişletmek için tıkla... Etrafımdaki çoğu kişilerin güneşlenmekten tüyleri neredeyse hiç yok. Abimin sırtında 1 tane bile tüy kalmadı. Çocuk benden daha az kıllı Ben birde beyaz tenliyim çok belli oluyor.Utanıyorum doğrusu
ciimciime .!.: güneslenince degilde yaslandikca dökülür tüyler canim.. güneslenince sadece sararir.. agda yapma bence daha sık cikmaya baslar Genişletmek için tıkla... Etrafımdaki çoğu kişilerin güneşlenmekten tüyleri neredeyse hiç yok. Abimin sırtında 1 tane bile tüy kalmadı. Çocuk benden daha az kıllı Ben birde beyaz tenliyim çok belli oluyor.Utanıyorum doğrusu