Küçük tırnak

• Konu Sahibi Konu Sahibi ceylan_35_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

ceylan_35_

Ziyaretçi
benim tırnaklarım çok küçük manikür pedikür yaptıramıyorum güzel tırnaklılara imreniyorum bu saaten sonra büyümez dimi

ancak protez tırnak yaptırabılırsın,
kesın çözüm budur,ama akrılık olanı yaptır daha memnun kalırsın
ben hep porselen yaptırıyodum bu hafta akrılık yaptırıcam daha kullanıslı

kuvvetlendirici ojelerden kullanırsan emin ol 1yıl ıcerısınde tırnakların guzel olacaktır aynı sorun benım arkadasımda vardı sımdı tırnakları cok guzel :)

bence hiç sorun etme canım ben küçük tırnklı elleri cok seviyorum yaa cok tatlı gorunuyo

Tırnak kemirenlerin küçük olur tırnakları.Eğer kemiriyosan ne et et bırak.Ne kurtarırsan kardır:))

Nerde yapılıyor bu işlem arkadaşlar,güzellik salonlarında filanmı?

benimde küçücüktü üstüne birde yiyordum tırnaklarımı.. flor marın tırnak güçlendirici ojeleri var onlardan aldım evde kendim manikür yapmaya başladım bakımlı gördükçe hoşuma gitmeye başladı şimdi herkes çok beğeniyor tırnaklarımı.

benimde tırnaklarım normalde küçük üstüne geçtiğimiz senelerde kemiriyordum az daha var o alışkanlıkk bıraktım bırakacam ama tırnaklarımın en uzun hali nerdeyse bu bakımla uzatacaksın tekk yol benim elimden gelen bakımda bu kadar ne yazık ki

Benimde tırnaklarım küçük. Bide kat kat soyuluyo uzatmadığım halde. Uzamıyo zaten kırılıyo hep

kızlarrr benim de tırnaklarım küçük, çocukken hep dibinden kesmişim.. şimdi öle kısa keseyim dersem parmağımın ortasında kalıyor tırnağım.. :çok üzgünüm: beyaz kısmı da ete yapışsın istiyorum, tırnağımı hep uzatmak zorunda kalıyorum.. sizin bahsettiğiniz küçüklük de böyle mi? :tomato:yoksa yırnak yatağının mı küçük olmasından bahsediyorsunuz? bi arkadaşım etlerini ittiğini söylüyordu en sonunda biraz büyümüştü ama tırnağın dibindeki ay da büyümüştü.. ama öyle de olsa bence daha güzel gözüküyordu...:icecream:

tırnağımın tekrar etime yapışması mümkün mü? ne yapmam gerektiğini bilen var mı? a.s. hadi yardımlarınızı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…