Küçük Sırların Oyuncularının Oje Renkleri.

karamellitrilece

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
2.603
680
248
Arkadaslar bu aralar küçük sırlarda oyuncular değişik tonlarda ojeler sürüyorlar. Böyle mavimi desem yeşilmi desem tam bilemedim ama tonları cok güzel ve tam yaza uygun. Bu konuda fikri olan veya kullanan varmı?

dediğin renk chanel riva rengi internette arattığın zmn istediğin renge ulaşıcaksın
tabi chanel gereksiz pahalı alix avien rimmel pastel gibi markalarda bu tonları bulabilirsin umarım yardımcı olabilmişimdir.

claire's 66 ve 38 söylediğin renkle birebir aynı neredeyse ben kullanıyorum ikisinide çok güzeller ayrıca mavala lagoon'de bu tonda bir oje claire's göre pahalı....

claire's 66 ve 38 söylediğin renkle birebir aynı neredeyse ben kullanıyorum ikisinide çok güzeller ayrıca mavala lagoon'de bu tonda bir oje claire's göre pahalı....

Arkadaslar bu aralar küçük sırlarda oyuncular değişik tonlarda ojeler sürüyorlar. Böyle mavimi desem yeşilmi desem tam bilemedim ama tonları cok güzel ve tam yaza uygun. Bu konuda fikri olan veya kullanan varmı?

kızlar fotoğrafları var mı bu renklerin bulamadım ben neye benziyorlar acaba??

bu renkler chanel rivaya asla benzemiyor riva daha soluk ve açık bir mavi fotograflarda daha canlı duruyor türk markalarında birebir aynısı henuz yok zaten o dizinin oyuncuları essie ojeleri kullanıyor chanel de değil ama açık mavi yeşil fln oje isterseniz pastel ve flormara bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…