Küçük sinekler imdat!!!!

Şu an çok utandım
Benim en çok çalıştığım sinek türü. Ya evet meyve sinekleri aynen öyle oluyor. Her yeri istila ederler. Bayağı da sağlam sineklerdir. İlaçlara çok dayanıklıdırlar.

Ben de ütopik bir şey zannettim. Farklı algıladım yani.

Ben ne yapacagim bu adiii sineklere ya.. nasil olecekler.. inan su bulsalar yasarlarmis... fazla yemek yeme ihtiyaci yok herhalde.. ilginc olan bu bocekleri dun aksam heryeeri aspirator cektirdim sildim supurdum.. ve tekrar gordum....

Ben ne yapacagim bu adiii sineklere ya.. nasil olecekler.. inan su bulsalar yasarlarmis... fazla yemek yeme ihtiyaci yok herhalde.. ilginc olan bu bocekleri dun aksam heryeeri aspirator cektirdim sildim supurdum.. ve tekrar gordum....
Bir kaba bal koyun. Ağzı dar olsun. Içine girsinler ama çıkamasınlar. Yapışıp kalsınlar. Oraya toplanırlar zaten. Bal yemekten çatlarlar. Ya da yapıştıkları için ölürler zaten.

Bu şekilde daha da çok ürerler mi onu da bilmiyorum açıkçası.

Bu şekilde daha da çok ürerler mi onu da bilmiyorum açıkçası.
Ztn cok uremisler... okadar coktularki... ama ben daha cok ölu olarak buldum 50 60 tane ölu bocek vardi ( sinek) 20 kadarda dun canli gordum... yumurtalar ztn gozle gorulmuyor... bunlari dun temizledim. 1 saat sonra geri baktim gene 4 canli bocek gene gordum... suan geri bakmaya korkuyorum yalniz bocek sinek fobim var.. esim işte o gelsin bugun tekrar bakacam.. kesin gene canli bocek gorurum.. ama insaalllah en azindan azalir....

Çok mide bulandiricilar. Sizi çok iyi anlıyorum. Inşallah halledebilirsiniz.

dikkatli olun derim ben. Şimdilerde Batı Nil virüsü diye bir şey var. Sivrisinekten bulaşıyormuş. Öldürücü bir virüs. İlaçlama yaptırın bence

dikkatli olun derim ben. Şimdilerde Batı Nil virüsü diye bir şey var. Sivrisinekten bulaşıyormuş. Öldürücü bir virüs. İlaçlama yaptırın bence
Kışın ocak ayında çıkmışlardı. Sivrisinek değildi. Sirke sinegine benziyordu ama daha küçük ve daha yuvarlaktı. Bir de en soğuk zamanda. Ne yaptıysam gitmedi. Sonra kendi kendine kayboldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…