Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

Hüremcim maaşallah bebeğine,çok tatlı gerçekten...
Allah analı babalı büyütsün...
isteyen herkese de yaşatsın Rabbim...
sevgiler...

O kadar güzel ifade etmişsinki ağlamamak elde değil aynı durumları yaşıyorum Dr.um Artık Dinlenmem gerektiğini söyledi İnşallah benim mucizemde bu anda gelir ..Neolur dualarını Esirgeme olurmu..:sinifsinif:
Maşallah ikinizede

Hüremcim maaşallah bebeğine,çok tatlı gerçekten...
Allah analı babalı büyütsün...
isteyen herkese de yaşatsın Rabbim...
sevgiler...

songülüm canım benim ..çok teşekkürler...AMİNNNN inşallah...RABBİM İSTEYEN HERKESE ARATMADAN VERSİN İNŞALLAH....:Saruboceq:

CEYLANIM...canım benim.. seni okadar iyi anlıyorum ki... çok zor yazdıklarımı iyi ifade edebildiysem yaşadıklarımdan ötürü inanki...
DİLERİM CEYLANIM.. sende dinlenme safhasında tıpkı benim gibi kendiğiğinden hamiş kalırısn ...ki dr bana imkansız demişti...ritarirüre girersin demişti..
İNŞALLAH bitanem RABBİM gönlünün dileğini en kısa zamanda versin ve sende küçük mucizene kavuş.. ve ilk önce bana yaz.. olurmu.. dualarım seninle olacak bitanem...:Saruboceq:

Allah bağışlasın..yeni okudum...
iş yerinden olmasaydım herhalde hüngür hüngür ağlardım...
zor tuttum kendimi..

Şimdi kocaman olmuştur minik mucizen.Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inş.

Çok merak ediyorum .. kim kendi doğum öyküsünü her okuduğunda hıçkırıklarla ağlar.. gözyaşlarına boğulur...
her defasında kendi öykümü okuduğumda çok duysusallaşıyor neredeyse hıçkırıkla ağlıyorum... tuhaf değil mi?senağlama

EWET TATLIM TAM 17 AyLIk OLDU... Rabbime ŞÜKÜRLER OLSUN...AMİN inşallah...RABBİM bu duyguyu herkese yaşamayı nasıb etsin inşallah...:Saruboceq:

aaa hurrem donmussun zemuszemus
cok uzun zamandir yoktun ve donmicek deniodu senin icin. ne iyi yaptin. forumda cok hissedildi yoklugun hihoyyyt
seffaf odaya konuk olursun umarim haftaya. seni onerelim de delikafadulden

aaa hurrem donmussun zemuszemus
cok uzun zamandir yoktun ve donmicek deniodu senin icin. ne iyi yaptin. forumda cok hissedildi yoklugun hihoyyyt
seffaf odaya konuk olursun umarim haftaya. seni onerelim de delikafadulden

canımsın benim... en sonunda döndüm...nasıl özlemişim bi bilsen sizleri...
unutmamışsın beni...hihoyyyt. vallahi çok sevindim .. inanki...Şeniz

Allah bağışlasın..yeni okudum...
iş yerinden olmasaydım herhalde hüngür hüngür ağlardım...
zor tuttum kendimi..

amin tatlım....
insan kendi yaşadıklarını her okuyuşta hüngür hüngür ağlarmı.. ben ağlıyorum... zor bir dönemddi...çok şükür Rabbim müsade etti şimdi küçük muciem kollarımda....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…