Küçük misafir

GÜNAYDINNNNNN
hedwigin gözü iyileşti artık sulanma da kalmadı!
küçük küçük uçuş denemelerine başladı bile evin içinde

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    118,1 KB · Görüntüleme: 108
  • image.jpg
    image.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 110
Vallahi bu ara sadece Hedwig`i görmek icin KK dayim su an, kendi topigime bile bakmiyorum yani.
Bu arada Zeytinim video`ya doyamiyorum, kac kere seyretim, dikkatimi cektide ayaklari Masallah nasilda büyük öyle. Hele o göz kirpmalari....
Mavisim senden ümidimi kestim, sen daha eve kedi bile alamamissin. Aile fertlerimi istemiyor, orasini tam anlamadim ?
Ya bende hayvan delisiyim ama benimde daha hic bir seyim yok baliklar disinda. :KK61::KK61:
ayakları kocaman pençe gibi
tırnakları da çok keskin daha şimdiden

Yaa tipe bak şebelek şapşik koca gözlü bıdık tipsiz seniiiiiiii:KK70::KK70:

Doyamıyorum hayvanlara işte, bir baykuş bir Lorikeet bir Kakadu ve bir ringneck fena olmazdı:KK70:
Bugün facecbookta gördüm, Yedikule barınağına da bir baykuş gelmiş, baykuş bulma zamanıdır demek ki, ormana koşalım a dostlar:KK70:

onlar ney be koalina :KK70:
bakıcam internetten şimdi o hayvanları hiç bilmiyorum ben :)

Vallahi bu ara sadece Hedwig`i görmek icin KK dayim su an, kendi topigime bile bakmiyorum yani.
Bu arada Zeytinim video`ya doyamiyorum, kac kere seyretim, dikkatimi cektide ayaklari Masallah nasilda büyük öyle. Hele o göz kirpmalari....
Mavisim senden ümidimi kestim, sen daha eve kedi bile alamamissin. Aile fertlerimi istemiyor, orasini tam anlamadim ?
Ya bende hayvan delisiyim ama benimde daha hic bir seyim yok baliklar disinda. :KK61::KK61:

Evet Olicim şimdilik var öyle bi sıkıntı:KK42:Geçici olmasını umuyorum
Zeytin nasıl tatlı bişi bu yaa minik canavar :KK45:
Bizi hiç habersiz bırakmadığın için sana minnettarız:KK200:

Günaydın herkese
Hedwig ötmeye başladı civciv gibi sesler çıkarıyor yemeği gördüğünde :)
ve bugün tarttım onu TAM 66 GRAM

Zeytincik çok uslu bir bebek dimi Hedwig :KK37:
Kuş olduğunun hele ki baykuş olduğunun farkında olsa eminim o tartının üstünde durmazdı öyle uslu uslu
Yerim onu ben :KK34:

X