- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- Konu Sahibi zeytinagaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayakları kocaman pençe gibiVallahi bu ara sadece Hedwig`i görmek icin KK dayim su an, kendi topigime bile bakmiyorum yani.
Bu arada Zeytinim video`ya doyamiyorum, kac kere seyretim, dikkatimi cektide ayaklari Masallah nasilda büyük öyle. Hele o göz kirpmalari....
Mavisim senden ümidimi kestim, sen daha eve kedi bile alamamissin. Aile fertlerimi istemiyor, orasini tam anlamadim ?
Ya bende hayvan delisiyim ama benimde daha hic bir seyim yok baliklar disinda.
Yaa tipe bak şebelek şapşik koca gözlü bıdık tipsiz seniiiiiiii
Doyamıyorum hayvanlara işte, bir baykuş bir Lorikeet bir Kakadu ve bir ringneck fena olmazdı
Bugün facecbookta gördüm, Yedikule barınağına da bir baykuş gelmiş, baykuş bulma zamanıdır demek ki, ormana koşalım a dostlar
Vallahi bu ara sadece Hedwig`i görmek icin KK dayim su an, kendi topigime bile bakmiyorum yani.
Bu arada Zeytinim video`ya doyamiyorum, kac kere seyretim, dikkatimi cektide ayaklari Masallah nasilda büyük öyle. Hele o göz kirpmalari....
Mavisim senden ümidimi kestim, sen daha eve kedi bile alamamissin. Aile fertlerimi istemiyor, orasini tam anlamadim ?
Ya bende hayvan delisiyim ama benimde daha hic bir seyim yok baliklar disinda.
İşte yemek yiyen küçük Hedwig karşınızda :)
Kuşları 3ledim ben de bu arada. Gece foto eklerim.
Eklektus,Qaker,Sultan papağanları..Bunlar evdeki kadro..ne kuşunuz var ben de görmek isterim
Eklektus,Qaker,Sultan papağanları..Bunlar evdeki kadro..
İş yerinde de jako papağan var,onu da unutmayayım..
Sabit konularda topik var,oraya eklediklerim var.. (Ayrıca evde 2 akvaryum ve 1 pisi ve 1 de köpik var..)
me güzel kuşlar bunlar yaa
ayy maşallah bi sürü dostunu varmışş
jako konuşuyor mu :)
Günaydın herkese
Hedwig ötmeye başladı civciv gibi sesler çıkarıyor yemeği gördüğünde :)
ve bugün tarttım onu TAM 66 GRAM
Teşekkürler
Evet jakocan konuşuyor
66 gr etini butunu severim ben onun.
zeytin onu bana ver
Günaydın herkese
Hedwig ötmeye başladı civciv gibi sesler çıkarıyor yemeği gördüğünde :)
ve bugün tarttım onu TAM 66 GRAM