Küçük misafir

ay hiç nispetolur mu :-)
her eve bi kedi lazım ama
Katılıyorum. Evlenmeden önce vardı. Ama eve gelenlerin tepkileri olsun, tatil zamanlarında yaşanan sıkıntılar olsun evlenince kendi evime almadım.
Çok kızıyorum ayyy tüy döküyordur, ay pis, ay mundar hayvan dediklerinde. Koltuğa tırmanan arkadaşlarım olmuştu çığlık çığlığa.
Sevdiğim birisi böyle tepkiler verince soğuyorum o kişiden. Saçma ama böyle. Ben de uzaktan sevmeye karar verdim. Mahalledeki kedilerle falan idare ediyorum. :p
Ama seninki çok güzel tüyleri nasıl parlak çok sağlıklı bir kedi olduğu belli. Burnundan öp onu benim yerime :KK68::KK68:

Katılıyorum. Evlenmeden önce vardı. Ama eve gelenlerin tepkileri olsun, tatil zamanlarında yaşanan sıkıntılar olsun evlenince kendi evime almadım.
Çok kızıyorum ayyy tüy döküyordur, ay pis, ay mundar hayvan dediklerinde. Koltuğa tırmanan arkadaşlarım olmuştu çığlık çığlığa.
Sevdiğim birisi böyle tepkiler verince soğuyorum o kişiden. Saçma ama böyle. Ben de uzaktan sevmeye karar verdim. Mahalledeki kedilerle falan idare ediyorum. :p
Ama seninki çok güzel tüyleri nasıl parlak çok sağlıklı bir kedi olduğu belli. Burnundan öp onu benim yerime :KK68::KK68:
Bİz de sinir oluyoruz. Kuşlardan ürken ya da rahatsız olanlar oluyor, tüyü uçuyo kokuyor vs diye. Bir gün eşimin akrabaları gelecekti, dedim kaldırsak bizim odaya mı koysak. Niye koyacakmışım bu evin bireyi bu kuşlar onlar değil, beğenmeyen gelmesin dedi çok sevinmiştim:KK70:

Bİz de sinir oluyoruz. Kuşlardan ürken ya da rahatsız olanlar oluyor, tüyü uçuyo kokuyor vs diye. Bir gün eşimin akrabaları gelecekti, dedim kaldırsak bizim odaya mı koysak. Niye koyacakmışım bu evin bireyi bu kuşlar onlar değil, beğenmeyen gelmesin dedi çok sevinmiştim:KK70:

Ben kediden rahatsız olanlara kızıyordum, kuştan bile rahatsız mı olunurmuş. O kişiler anca kendilerini severler zaten :KK12:
Eşiniz de ne kadar güzel düşünceli. Herkes öyle düşünse keşke.

Ben kediden rahatsız olanlara kızıyordum, kuştan bile rahatsız mı olunurmuş. O kişiler anca kendilerini severler zaten :KK12:
Eşiniz de ne kadar güzel düşünceli. Herkes öyle düşünse keşke.
İşte bizde 8 tane olunca sürekli bir tüy dökme, çırpınınca kepeklerini etrafa saçma durumu mevcut:) Hala bana o kuşlara bir çözüm bul diyenler oluyor:KK70: hayır ben şikayetçiyim sanki size ne oluyor? Senede bir kere evime gelen insanlar konuşuyor ya deli oluyorum. Ben de evde sigara içirmiyor, parfüm sıktırmıyorum. Gelmeden de herkese söylüyorum, kimse öyle kafasına göre cam açamıyor :KK70: Hele misaafir çocukları kafese yaklaşıp vurmaya falan kalkarsa kaplan kesiliyorum:KK70:

hafiften kanat çırpıyor
kutunun içinden kenarına uçup çıktı ama elimden uçmaya çalıştı halıya düştü mesela
kısa mesafe uçuyor sanırım
benim babam da öyle bir kuş bulmuştu yavru, uçamıyordu. Babam annesi sandı kendini kuşun uçmayı öğretti, sürekli onunla uğraşıyordu :KK70: alçak mesafeden bırakıyordu falan gerçi çok hatırlamıyorum baya küçüktüm ben o zaman, hayalimde bile yaşamış olabilirim bunları :KK70:

:KK200::KK200:Hedwig nasil Zeytinim ?:KK200::KK200::KK200:
Bugün ne yapti, ne yedi, kakasini yaptimi, suyunu ictimi ? Morali ve keyfi yerindemi ?:KK200::KK200:
Bu arada siz Türkiye`nin neresinde oturuyorsunuz ?

Aynen ya, bende cok severek izledim, tesekkürler koalinam !!!! Bu arada Adam tam sevmeyi beceremedi, parmaklarini resmen tüylerin icine sokup kasiman laziimmmm. Bu Rada eridim bittim, bunu ben ne kadar cok yapmak isterdimmm.
Aman Meg görmesin, vallahi cildirir oda benim gibi ! :KK71::rolleyes:

Ama bu bildiğin muhabbet kuşu gibi filan olmuş:KK70:
Evcilleşmiş gitmiş :KK37:
Yerim ben onu ısırırım

Valla koynuma sokasım geldi :KK34:
Adam severken benim burada içim gitti
Hele kendini sevdirişine bittim:rolleyes::rolleyes:

Zeytiiiin nerdesin bize acil foto yolla :rolleyes:
Damardan versinler bana artık bende yoksunluk belirtileri başlıyor böyle bi tane koyup devamı gelmeyince
Gerçi devamı gelince de video çekiyo canım
Hepten sapık gibi hissediyorum bazen:KK70::KK70:

:KK200::KK200:Hedwig nasil Zeytinim ?:KK200::KK200::KK200:
Bugün ne yapti, ne yedi, kakasini yaptimi, suyunu ictimi ? Morali ve keyfi yerindemi ?:KK200::KK200:
Bu arada siz Türkiye`nin neresinde oturuyorsunuz ?

günaydın
hedwigin maşallahı var :nazar:
dün dana etli kedi konservesi denedim (köpek konservesini yiyorlarmış) yok beğenmedi :)
tavuktan devam ettik
ama eşim veterinere sordu dün vet. ciğer yedirebilirsiniz dedi, bugün ciğerden devam edeceğiz. dün kafesten çıkarttık nereye koysam orada duruyor bi kaç saat ilgilendik sevdik.
yalnız ben su içtiğini görmüyorum. acaba su içmiyorlar mı :/ gagasını değdirdim suya ama yok içmedi
internette bi video izledim bizimkinin 3 katı büyüklüğünde bi başkuş için daha yavru diyorlardı bizimki henüz civciv galiba.
ben balıkesirde oturuyorum
:KK66:

X