Küçük misafir

sol gözüne bi bakın bakalım sizce durum nasıl? bana şişlik azalmış gibi geliyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 94
yaaa ben video çektim de ekleyemiyorum mavi terlik

kukumav cinsi mi ne bizimki

Canım çektiğin videoyu masaüstüne atıp, buradan da ''dosya yükle''den masaüstünü seçip, ordan çektiğin videoyu seçemiyor musun?
Fotoğrafı filan bu şekilde atınca sıkıntı çıkmıyor ama videoyu bilemedim :KK64:
Dailymotion dan yüklüyor M M e g ama nasıl yapıyor bilmiyorum bize yardım eder inşallah:KK34:

Bıdık da iştahlı çıktı bu arada :KK70:
Sen eşine söyle biraz solucan avına filan çıksın olmazsa:p
Gözünü yerim onun yaa hala tam geçmemiş gibi ama çok sıkıntı var gibi de görünmüyor, çayla pansumana devam mı?
Bu arada ne güzel tutmuşsun öyle :110: benim muhabbet kuşum bile bu kadar sıkıştırtmazdı :63:

Yaaaa ben baykuş isterimmmm :mad:
Zeytin onu bana ver çabbııkkk:KK34:
Benim de baykuşum olmalı olacak istiyorum:KK37::KK37:

Ben size demedimmi, Meg görünce cildiracak diye, ahanda cildirdi !!!:rolleyes::rolleyes:

Bu arada Koalina, senin bilmem kac küsür Sultan paganin var, daha ne yapacakasin Hedwig`i ? :21::21:maymun istahli Koalinam...:KK45::KK45:
Mavi Terlik, acaba seninle Zeytine bir teklif yollasak, Hedwig`i bize satarmi ????
Zeytinim söyle, kaca veriyon ???? Ama bak yani biz dostuz, arkadasiz ona göre yap hesabini !!!!:KK53::KK53:
Video`ya bayildiiimmmm, onu hem yerrimmm ama yemeden önce dolmalarim, sarmalarim !!! Artik oda neyse bende bilmiyorum ! Bu videodan sonra ben ne dedigim biliyormuyum sanki :KK57::KK57:

Ama ama ama Oliviam biz senle çok uzak diyarların insanlarıyız :KK43:

Düşündüm de aranızda en evcilsiz benim
Hedwig olsa olsa benim hakkım olur bu durumda:KK58:

Bu arada ne kadar masum nasıl da bıdık bıdık yiyor annesinin elinden :KK37: videoya eridim bittim
Neden bir miniğim yok neden:KK42:
Bizimkileri minicik bir kedi için ikna edemedim kızlar
Nerelere gideyim ben söyleyin:cry::KK42:

Ben size demedimmi, Meg görünce cildiracak diye, ahanda cildirdi !!!:rolleyes::rolleyes:

Bu arada Koalina, senin bilmem kac küsür Sultan paganin var, daha ne yapacakasin Hedwig`i ? :21::21:maymun istahli Koalinam...:KK45::KK45:
Mavi Terlik, acaba seninle Zeytine bir teklif yollasak, Hedwig`i bize satarmi ????
Zeytinim söyle, kaca veriyon ???? Ama bak yani biz dostuz, arkadasiz ona göre yap hesabini !!!!:KK53::KK53:
Video`ya bayildiiimmmm, onu hem yerrimmm ama yemeden önce dolmalarim, sarmalarim !!! Artik oda neyse bende bilmiyorum ! Bu videodan sonra ben ne dedigim biliyormuyum sanki :KK57::KK57:

ay çok tatlısınız :KK51:
sonsuz sevginiz karşılığında Hedwig'i sizin diyarlara doğru uçurabilirim :):KK200:

Ama ama ama Oliviam biz senle çok uzak diyarların insanlarıyız :KK43:

Düşündüm de aranızda en evcilsiz benim
Hedwig olsa olsa benim hakkım olur bu durumda:KK58:

Bu arada ne kadar masum nasıl da bıdık bıdık yiyor annesinin elinden :KK37: videoya eridim bittim
Neden bir miniğim yok neden:KK42:
Bizimkileri minicik bir kedi için ikna edemedim kızlar
Nerelere gideyim ben söyleyin:cry::KK42:

yaa ben evlenmeden önce annem sıcak bakmıyodu evde evcillere
evlenince evime hepsini doldurdum gördüğün gibi
ya sen nerdesin keşke aynı şehirde olsak da gel sevmeye ya

yaa ben evlenmeden önce annem sıcak bakmıyodu evde evcillere
evlenince evime hepsini doldurdum gördüğün gibi
ya sen nerdesin keşke aynı şehirde olsak da gel sevmeye ya

Aslında sana yakın sayılırdım yalovadaydım, artık uzağım canım malesef
Şimdilik böyle gibi biraz daha
Bişeyler iş durumu filan netleşince istediğim gibi olcak inşallah her şey

İşte yemek yiyen küçük Hedwig karşınızda :)

Yaa tipe bak şebelek şapşik koca gözlü bıdık tipsiz seniiiiiiii:KK70::KK70:

Doyamıyorum hayvanlara işte, bir baykuş bir Lorikeet bir Kakadu ve bir ringneck fena olmazdı:KK70:
Bugün facecbookta gördüm, Yedikule barınağına da bir baykuş gelmiş, baykuş bulma zamanıdır demek ki, ormana koşalım a dostlar:KK70:

Vallahi bu ara sadece Hedwig`i görmek icin KK dayim su an, kendi topigime bile bakmiyorum yani.
Bu arada Zeytinim video`ya doyamiyorum, kac kere seyretim, dikkatimi cektide ayaklari Masallah nasilda büyük öyle. Hele o göz kirpmalari....
Mavisim senden ümidimi kestim, sen daha eve kedi bile alamamissin. Aile fertlerimi istemiyor, orasini tam anlamadim ?
Ya bende hayvan delisiyim ama benimde daha hic bir seyim yok baliklar disinda. :KK61::KK61:

X