Küçük meyve sinekleri

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
İyş geceler benim derdim sinekler murfagımı ele geçirdiler kafayı yemek üzereyim. Sürekli tezgahı siliyorum nemli bir bez bile olsa üstüne üşüşüyorlar. kedim var ama onlar ufak oldukları için avlamıyor. Her sabah daha da çoğalıyorlar bunun bir çaresi varmı

Meyvelere geliyorsa meyveleri buzdolabina koyun ben öyle yapiyorum. Yada cöp kovaniz icerdeyse ona da geliyorlardir bide ilac sikin eve. Bende nefret ederim meyve sineklerinden

Bir bardağa elma sirkesi koyun, birazcık da su koyun. İçine 1-2 damla bulaşık deterjanı koyun ağzını açık bırakın. Meyve sinekleri sirke/şaraba bayılır. Tuzak kurun yani :)

Meyvelere geliyorsa meyveleri buzdolabina koyun ben öyle yapiyorum. Yada cöp kovaniz icerdeyse ona da geliyorlardir bide ilac sikin eve. Bende nefret ederim meyve sineklerinden
Tezgahın üstü bombos çöp kovamda otomatik dolap içi sarı beze bile üşüşüyorlar

Bir bardağa elma sirkesi koyun, birazcık da su koyun. İçine 1-2 damla bulaşık deterjanı koyun ağzını açık bırakın. Meyve sinekleri sirke/şaraba bayılır. Tuzak kurun yani :)
Bu akşam bir deniyim inşallah çare olur

Tezgahın üstü bombos çöp kovamda otomatik dolap içi sarı beze bile üşüşüyorlar

Acaba mutfagin icinde bir sey mi düstü görmediginiz bir yere felan ondan mi geliyorlar . Ama öyle olsada kokusu size gelir yani. Hmm yada yemek kokusuna. En iyisi ilac kullanmak. Sari beze bile geliyorlarsa sasmislar. Bende bugün sari-yesil bir elbise giymistim hep böcek uctu üstüme

mutfağınızda çiçek var mı?..iki kez başıma geldi çiçeğin toprağından çıkıyorlar..evde çiçek bakmaya korkar oldum sinekler yüzünden..

Ayni dert bende de var.balkon kapisini acar acmaz iceri ususuyolar.ortalikta bisey de yok gelmeleri icin.ben de deliriyorum kac gundur

Acaba poşette görmediğiniz biyerde meyve sebze filan çürüdüde ondan mı geliyor bi suphelendiğiniz yerlere bakın derim zira bunun en buyuk örneği biziz 1 ay boyunca o sineklerle uğrastık denemediğimiz yöntem kalmadı en son annemi süpürgeyle cekmeye calısırken bile görmüşlüğüm var :) en sonunda bulduk dolabın içinde kırmızı soğan kalmış ondan geliyomus birde anneannem sirke kullanır böyle seyler için

mutfağınızda çiçek var mı?..iki kez başıma geldi çiçeğin toprağından çıkıyorlar..evde çiçek bakmaya korkar oldum sinekler yüzünden..
Balkanımda var çiçekler kapısıda açık acaba ordan mı geliyorlar

Ayni dert bende de var.balkon kapisini acar acmaz iceri ususuyolar.ortalikta bisey de yok gelmeleri icin.ben de deliriyorum kac gundur
Tezgahımda bir damla su kalsa hop üstündeler havalar ısındı mı dadanıyorlar

Bütün mutfagı temizledim bugun tezgahın üstüne geliyorlar bir damla su kalmasın tepesindeler

Benim mutfağıma da arada bir doluşuyorlar. Etrafta bir şey de yok sinir oluyorum.
Hamileyim birde dakka başı silmekten yoruldum elimde çamaşır suyu bez siliyorum sürekli yemek yapamaz hale geldim

Tezgahımda bir damla su kalsa hop üstündeler havalar ısındı mı dadanıyorlar
Aynen dolaplarin uzerine konuyolar ya da camlara.surekli leke oluyo silmekten gina geldi.esimde kizmaya basladi yeter su camasir suyuyla ugrastigin cocuga zarar diye ama gitmiyolar bi turlu

Aynen dolaplarin uzerine konuyolar ya da camlara.surekli leke oluyo silmekten gina geldi.esimde kizmaya basladi yeter su camasir suyuyla ugrastigin cocuga zarar diye ama gitmiyolar bi turlu
En nefret ettigim şey elimde bez ellerim yara oldu gercekten ilaç sıksam olmaz sabah süpürge ile çekeyim bari

Bu forumda devamlı okuyorum, böcek sinek görülse ilk iş, çamaşır suyu kullanmak.
Asla hiç bir ise yaramaz. Psikolojik olarak kullanıyorsunuz.

Sirke, karbonat daha çok ise yarar.

Ciceginiz varsa onu ilaçlayin. Tezgah arkasına bir şeyler düşmüş olma ihtimalini gözden geçirin.

Balkanımda var çiçekler kapısıda açık acaba ordan mı geliyorlar
oradan gelme olasılıkları yüksek..balkonda saksıya soğan ekmiştim..geçenlerde bir baktım etrafında birsürü sinek uçuşuyor..tabii balkon kapısı açık mutfağa da giriyorlar..sinek ilacı yoktu evde muhabbet kuşumuzun parazit spreyini aldım sıktım etrafına..inanır mısınız 10 dk sonra en az yüz tane ölü sinek vardı saksının etrafında..tabii saksıyı da attım hemen çöpe..şu an epey rahatladı tek tük görüyorum..

Kapalı tutayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…