Tezgahın üstü bombos çöp kovamda otomatik dolap içi sarı beze bile üşüşüyorlarMeyvelere geliyorsa meyveleri buzdolabina koyun ben öyle yapiyorum. Yada cöp kovaniz icerdeyse ona da geliyorlardir bide ilac sikin eve. Bende nefret ederim meyve sineklerinden
Bu akşam bir deniyim inşallah çare olurBir bardağa elma sirkesi koyun, birazcık da su koyun. İçine 1-2 damla bulaşık deterjanı koyun ağzını açık bırakın. Meyve sinekleri sirke/şaraba bayılır. Tuzak kurun yani :)
Tezgahın üstü bombos çöp kovamda otomatik dolap içi sarı beze bile üşüşüyorlar
Balkanımda var çiçekler kapısıda açık acaba ordan mı geliyorlarmutfağınızda çiçek var mı?..iki kez başıma geldi çiçeğin toprağından çıkıyorlar..evde çiçek bakmaya korkar oldum sinekler yüzünden..
Tezgahımda bir damla su kalsa hop üstündeler havalar ısındı mı dadanıyorlarAyni dert bende de var.balkon kapisini acar acmaz iceri ususuyolar.ortalikta bisey de yok gelmeleri icin.ben de deliriyorum kac gundur
Bütün mutfagı temizledim bugun tezgahın üstüne geliyorlar bir damla su kalmasın tepesindelerAcaba poşette görmediğiniz biyerde meyve sebze filan çürüdüde ondan mı geliyor bi suphelendiğiniz yerlere bakın derim zira bunun en buyuk örneği biziz 1 ay boyunca o sineklerle uğrastık denemediğimiz yöntem kalmadı en son annemi süpürgeyle cekmeye calısırken bile görmüşlüğüm var :) en sonunda bulduk dolabın içinde kırmızı soğan kalmış ondan geliyomus birde anneannem sirke kullanır böyle seyler için
Hamileyim birde dakka başı silmekten yoruldum elimde çamaşır suyu bez siliyorum sürekli yemek yapamaz hale geldimBenim mutfağıma da arada bir doluşuyorlar. Etrafta bir şey de yok sinir oluyorum.
Aynen dolaplarin uzerine konuyolar ya da camlara.surekli leke oluyo silmekten gina geldi.esimde kizmaya basladi yeter su camasir suyuyla ugrastigin cocuga zarar diye ama gitmiyolar bi turluTezgahımda bir damla su kalsa hop üstündeler havalar ısındı mı dadanıyorlar
En nefret ettigim şey elimde bez ellerim yara oldu gercekten ilaç sıksam olmaz sabah süpürge ile çekeyim bariAynen dolaplarin uzerine konuyolar ya da camlara.surekli leke oluyo silmekten gina geldi.esimde kizmaya basladi yeter su camasir suyuyla ugrastigin cocuga zarar diye ama gitmiyolar bi turlu
Eldiven kullan canim camasir suyu bebise zarar verir.dur bende yarin deneyim supurgeyi yarin.En nefret ettigim şey elimde bez ellerim yara oldu gercekten ilaç sıksam olmaz sabah süpürge ile çekeyim bari
oradan gelme olasılıkları yüksek..balkonda saksıya soğan ekmiştim..geçenlerde bir baktım etrafında birsürü sinek uçuşuyor..tabii balkon kapısı açık mutfağa da giriyorlar..sinek ilacı yoktu evde muhabbet kuşumuzun parazit spreyini aldım sıktım etrafına..inanır mısınız 10 dk sonra en az yüz tane ölü sinek vardı saksının etrafında..tabii saksıyı da attım hemen çöpe..şu an epey rahatladı tek tük görüyorum..Balkanımda var çiçekler kapısıda açık acaba ordan mı geliyorlar
Kapalı tutayım bendeoradan gelme olasılıkları yüksek..balkonda saksıya soğan ekmiştim..geçenlerde bir baktım etrafında birsürü sinek uçuşuyor..tabii balkon kapısı açık mutfağa da giriyorlar..sinek ilacı yoktu evde muhabbet kuşumuzun parazit spreyini aldım sıktım etrafına..inanır mısınız 10 dk sonra en az yüz tane ölü sinek vardı saksının etrafında..tabii saksıyı da attım hemen çöpe..şu an epey rahatladı tek tük görüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?