• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük kızın başına gelen korkunç olay.. :(:(:( tecavüz

Neden adamın karısına kızına bacısına diyorsunuz ben de onu anlamıyorum.
Bu adam sapık, belki adamın yakınlarına böyle birşey yapsan ondan rahatsız bile olmaz çünkü sapık..
En iyisi adamın kendisine yapacaksın herkesin gözü önünde ki ibret olsun aleme

O küçük kızın anasının ciğeri nasıl yanmıştır biliomusun sen.

Bu adamın anasına , bacısına , yada kızına gözünün önünde böyle birşey yapacaksın ki tecavüzün ne olduğunu görsün şerefsiz.

Böyle adamların hepsine köküne kibrit suyu çakacaksın .

Meydanın ortasında çin işkencesi yapacaksın .

Şuan çok sinirlendim . Allah senin belanı versin şerefsizin önde gideni ..

belki bu kızın babası da başka bi çocuğa tecavüz etmiştir, bu çocuk da haketmiştir bu olayı. üzülmeyelim boş yere ???

evet, bende aynı şeyi söylüyorum
7-8 yaşındaki bir çocuğun gücüyle bir adamın gücü aynı olurmu, neymiş çocuk pantolonunu sıkı sıkı tutmuş indirememiş..sonra sanırım pantolonun üstünden ısırmış adam
hiç inandırıcı değil

yok ya hu imkanı yok
tecavüz normal yoldan olur anlarım
ama 7 yaşında çocuğun ağzına boşalamazsın
dişini geçirdi mi hayata küser adam

olayı daha da ajite etmek için şey yazılmış
"ağzı köpüklü, altı kanlı"
ya hu adam boşaldı, arbade yaşandı, kız pantolonunu sıkı sıkı tuttu ısırdı kanattı
o meni hala ağızda mı

yani çocuk istismarına karşı duracağız diye
hayal mahsülü şeylere ağlamayalım

Son düzenleme:
belki bu kızın babası da başka bi çocuğa tecavüz etmiştir, bu çocuk da haketmiştir bu olayı. üzülmeyelim boş yere ???

Nerden biliyorsun da bu kadar emin konuşabiliyorsun.

Bu kadar gaddar olma bu kızın basına gelen yarın birgün snn kızınında basına gelebilir.

Senin kocandan için böyle deseler hoşuna gider mi ?

Senin kocan baskasına tecavüz etmiş , başka biri gelipte snn kızına tecavüz etmiş olsun..

Saçmalığa bak . Hangi kafayla yaşıyosun sen .

ben duyarsız değilim, ve böyle olaylara şiddetle karşıyım
sadece bu hikaye inandırıcı gelmedi hepsi bu, ki buda pek mühim değil ya[/QUOTE
madem duyarlısınız keşke inandırıcılığına takılmayıp bu konu hakkında konussaydınız ya

Son düzenleme:
yok ya hu imkanı yok
tecavüz normal yoldan olur anlarım
ama 7 yaşında çocuğun ağzına boşalamazsın
dişini geçirdi mi hayata küser adam

olayı daha da ajite etmek için şey yazılmış
"ağzı köpüklü, altı kanlı"
ya hu adam boşaldı, arbade yaşandı, kız pantolonunu sıkı sıkı tuttu ısırdı kanattı
o meni hala ağızda mı

yani çocuk istismarına karşı duracağız diye
hayal mahsülü şeylere ağlamayalım

evet, sırf olayı dramatize etmek için..

Bu kadar gaddar olma bu kızın basına gelen yarın birgün snn kızınında basına gelebilir.

Senin kocan baskasına tecavüz etmiş , başka biri gelipte snn kızına tecavüz etmiş olsun..

arkadaşın yazıdığında bır kınaye vardı anlamadın herhalde canım

bu olay gerçek yada değil bu nasıl bir düşünce tarzı allah aşkına :50::37:

bu ne sacma bi dusunce inanamyorum size kucucuk cocuk ya o kimin gunahini cekmeye hakki var

Hanımlar söylediği şey monalisanın düşüncesi değil , böyle anası kızına tecavüz edilsin diyenlere dolaylı yoldan sitem etmiş arkadaş.

Bu adamın anasına , bacısına , yada kızına gözünün önünde böyle birşey yapacaksın ki tecavüzün ne olduğunu görsün şerefsiz.

Böyle adamların hepsine köküne kibrit suyu çakacaksın .

Meydanın ortasında çin işkencesi yapacaksın .

Şuan çok sinirlendim . Allah senin belanı versin şerefsizin önde gideni ..

arkadaşım iyi misin sen? sen dedin yukardaki mesajında tecavüz edenin çocuğuna tecavüz edilsin diye. ben ona istinaden yazdım, böyle olması doğru mu diye? hadi ağzından çıkanı kulağın duymuyor, okuduğunu da mı anlamıyosun? fesüphanallahhh.

Ağzım açık kaldı ve gözyaşlarımı tutamadım allah belasını versin inanamıyorum ailesi,çocuk perişan haldedir,rabbim o küçük ,masum kıa yardım etsin :14:

arkadaşım iyi misin sen? sen dedin yukardaki mesajında tecavüz edenin çocuğuna tecavüz edilsin diye. ben ona istinaden yazdım, böyle olması doğru mu diye? hadi ağzından çıkanı kulağın duymuyor, okuduğunu da mı anlamıyosun? fesüphanallahhh.

seni anlayanlar da var canım merak etme:1:

allahım sen koru yarabbim,allah kimsenin başına vermesin,
böyle insanlar asmak bile yetersiz kalır bence

Back