• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük kızın başına gelen korkunç olay.. :(:(:( tecavüz

ağzına nasıl boşalacak?
çocuğun ısırması lazım istemsiz olarak
kendini korumak için
dişini geçirdi mi de adam ölür acıdan

şehir efsanesi..

Son düzenleme:
Oteki dunyada cennet yuzu gormeyecek boyle insanlar..Bunun icin seviniyorum..
Bu devirde cocugunu evinin onunde bile yanliz birakmayacaksin oynasin diye.Adim adim takip edicen,senin yaninda oynayacak,alip evine gidicen sonra.
boyle olmasi lazim artik!!!

bir ailede sırf baba çalışıyorsa, baba işsiz kalırsa cezasını tüm aile çeker değil mi?
bu da öyle olacak.
başkasının çocuğunun canını yakmamayı, kendi çocuğunun canı yanınca öğrenecek.
sizi bilmem ama ben bu adamın çocuğuna da "ay canım o da çocuk, yazıktır" diyemiyorum.

o çocugun günahı ne yapmayınya bizim bir komsusumda böle bisi olmustu adam 2 mis gibi çocugu karısı var dı gece isinde vardıyalı çalısırken sokakta gördüğü kıza evden kaçan bir kıza tecavüz ettiydi sonra o adamla o kızı evlendi hapısten kurtuldu biraz yattı mattı . diğer kadın ayrıldı çocukların ve kadının ne suçu var

Bu adamın anasına , bacısına , yada kızına gözünün önünde böyle birşey yapacaksın ki tecavüzün ne olduğunu görsün şerefsiz.

Böyle adamların hepsine köküne kibrit suyu çakacaksın .

Meydanın ortasında çin işkencesi yapacaksın .

Şuan çok sinirlendim . Allah senin belanı versin şerefsizin önde gideni ..

Bu şrfszleri hadım edeceksin. Başka çaresi yok bu işin. Offf sinirlerim zıpladı

Oteki dunyada cennet yuzu gormeyecek boyle insanlar..Bunun icin seviniyorum..
Bu devirde cocugunu evinin onunde bile yanliz birakmayacaksin oynasin diye.Adim adim takip edicen,senin yaninda oynayacak,alip evine gidicen sonra.
boyle olmasi lazim artik!!!

aynen ben böle yapıyorum ama cocuk özgüveni olmuyo hep benle evim 1kat bazan tek yolluyorum bahceye bencerenn önüne sandalye atıp onu izliyorum sessizce af af rabim nasıl bi zaman böle:43::43::43::43:

ağzına nasıl boşalacak?
çocuğun ısırması lazım istemsiz olarak
kendini korumak için
dişini geçirdi mi de adam ölür acıdan

şehir efsanesi..

evet, bende aynı şeyi söylüyorum
7-8 yaşındaki bir çocuğun gücüyle bir adamın gücü aynı olurmu, neymiş çocuk pantolonunu sıkı sıkı tutmuş indirememiş..sonra sanırım pantolonun üstünden ısırmış adam
hiç inandırıcı değil

Son düzenleme:
Tüylerim diken diken oldu okuyunca gerçekten. Allah belasını versin gebersin inşallah. Nasıl yapabildin bunu hiç mi korkmadın yaa. Böyle şeyleri duydukça insan olduğum için kendimden utanıyorum resmen. Ayrıca kendisi yaptıysa çocuklarının hiç bi suçu yok bence :20: kimse ailesini seçemiyo ne yazıkki..

ay yapma arkadaşım başka bi masum yavruya bu pisliği reva görürsek, bizim bu hayvandan ne farkımız kalır?

Olur mu öyle şey Allah aşkına.
Çocuksa o da çocuk.
Tabi ki yazık günah ona da.
Baba hatasını anlasın diye çocuktan çıkıyorsa o zaman bu çocuk da öyle deyip acımayın.
Çocuk her zaman çocuktur ana babası kötü diye bişey olduğunda mustahaktı ona denir mi ?
Şaşırdım şu düşünce şeklinize.

o çocugun günahı ne yapmayınya bizim bir komsusumda böle bisi olmustu adam 2 mis gibi çocugu karısı var dı gece isinde vardıyalı çalısırken sokakta gördüğü kıza evden kaçan bir kıza tecavüz ettiydi sonra o adamla o kızı evlendi hapısten kurtuldu biraz yattı mattı . diğer kadın ayrıldı çocukların ve kadının ne suçu var

siz üç tane mesaj yazınca benim kafamdaki düşünce mi değişti nedir olay? :37:
Bi' benim mesajıma odaklanacağına alternatif olarak konunun ilk mesajına falan odaklanabilirsiniz. :37:
İyi günler.

eski mahallemde ki bir komşumuzun kızının başına gelen korkunç olayı anlatmak istiyorum.ben şok oldum.çok üzüldüm ve ağladım.

olay bir apartmanda geçiyor. 7-8 yaşlarındaki kız annesinden izin alarak.evinin bahçesinde oynuyor.anne mutfakta yemek yapmakla meşgul.
kız oyun oynarken evin önüne bir servis arabası yanışıyor küçük kızı oynarken görüp yanına geliyor. kıza tamir için felan geldiğini ve çatıya çıkması gerektiğini ve birde orada fotoğraf çekinmek istediğini küçük kıza söylüyor. kızda tamam çekerim diyor. çatıya çıkıyorlar.....

(nasıl yazacağımı bilemedim hepinizden özür dilerim yanlış bir kelime kullanırsam)

pislik adam kızın ağzını tutuyor ve oradan tecavüz ediyor ve kızın ağzına boşalıyor.
kız tabiki bağıramıyor çağıramıyor yardım isteyemiyor.
sonra kıza cinsel organından tecavüze kalkışıyor. ama kız pantolanunu çom sıkı tutarak indirmiyo.
ve bu aşşağlık pislik adam kızın cinsel organını ıssırıyor.kız büyük bir acıyla Anneciiimmmmmmmm diye bağırıyor.
kızın anneside kızına sesleniyor adamda hemen kaçıyor kaçarken kızın annesiyle yüzyüze geliyor. kadın yukarı biryere tamire geldiğini zannediyor adamın.

kızı aşağıya doğru iniyor.kız korkmuş ağzı köpük dolu.aşağı taraf kanlı ...
kendinden geçiyor kız bayılıyor doktora felan götürdüler adli tıp raporu felan çıkarıldı. kız psikoloğa gidiyor. adam aranıyor.

o küçük kızı düşünüyorum kaç gündür nasıl atlacak bunu nasıl okula gidecek...nasıl okuyacak..nasıl yemek yiyebilecek....:14::14::14::14:

allahım sen çocuklarımızı koru.ne yazacağımı bilmiyorum.bu aşşağılık adama söyleyecek sözüm çok ama yazamıyorum buraya işte..

çocuk dünyaya getirmekten korkuyorum bu dünyaya ....:43::43:çocuğumu koruyamamaktan korkuyorum

allahım kimsenin evladına yaşatmasın rabbim düşmanıma bile vermesin..
çok üzüldüm gerçekten.allah yardımcıları olsun kızın ve ailesinin inş atlatır..

öyle pislikleri asmadıkça böyle olayları malesefki göreceğiz.

Bu adamın anasına , bacısına , yada kızına gözünün önünde böyle birşey yapacaksın ki tecavüzün ne olduğunu görsün şerefsiz.

Böyle adamların hepsine köküne kibrit suyu çakacaksın .

Meydanın ortasında çin işkencesi yapacaksın .

Şuan çok sinirlendim . Allah senin belanı versin şerefsizin önde gideni ..

Neden adamın karısına kızına bacısına diyorsunuz ben de onu anlamıyorum.
Bu adam sapık, belki adamın yakınlarına böyle birşey yapsan ondan rahatsız bile olmaz çünkü sapık..
En iyisi adamın kendisine yapacaksın herkesin gözü önünde ki ibret olsun aleme

Neyine inanmıyorsunuz o cn havlıyle yapmıstır dırenmıstır ...adam da telastan becerememıs oabılır..neden bu kadar duyarsız bır toplum olduk kı bız..en azından uydurma bır hıkayede olsa bole seyler yazılmalı ve toplum bılınçlendırılmelı ..çocuk ıstısmarı heryerde var hatta aıle ıcınde bıle bır babanın kızına tecavuzu bıle soz konusu olabılıyor..ama bız toplum olarak kotuye gıdıyoruz..ama tum bunları umursamadıgımız ıcın oluyor..ses çıkaramayan koyun sürülerine döndük resmen...duyarsızlık bu kadar ciddiye almamak başka bırsey değil

Okurken gözyaşlarımı tutamadım! Allahım daha neler görücezz. Bu ülkede idam şartt!! Böylelerini asacaksın çok net!!!

siz üç tane mesaj yazınca benim kafamdaki düşünce mi değişti nedir olay? :37:
Bi' benim mesajıma odaklanacağına alternatif olarak konunun ilk mesajına falan odaklanabilirsiniz. :37:
İyi günler.

Şu smileyi yapınca çok takmamış modunda mı oluyorsu yani :)
Neyse şimdi birşey demeyeyim .

yazıp sizlerle paylaşmak istediğim belki çocuklarımıza çok daha dikkat edelim evimizin önünde dahi olsa neler in başımıza gelebileceğini paylaşmak istedim.hatamı ettim??bu korkunç olayı yazmakla??

olaya yok çelişkili yok yalan dolan diyen üyelere diyecek bir sözüm yok.

Neyine inanmıyorsunuz o cn havlıyle yapmıstır dırenmıstır ...adam da telastan becerememıs oabılır..neden bu kadar duyarsız bır toplum olduk kı bız..en azından uydurma bır hıkayede olsa bole seyler yazılmalı ve toplum bılınçlendırılmelı ..çocuk ıstısmarı heryerde var hatta aıle ıcınde bıle bır babanın kızına tecavuzu bıle soz konusu olabılıyor..ama bız toplum olarak kotuye gıdıyoruz..ama tum bunları umursamadıgımız ıcın oluyor..ses çıkaramayan koyun sürülerine döndük resmen...duyarsızlık bu kadar ciddiye almamak başka bırsey değil

ben duyarsız değilim, ve böyle olaylara şiddetle karşıyım
sadece bu hikaye inandırıcı gelmedi hepsi bu, ki buda pek mühim değil ya

Son düzenleme:
Back