• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçük kızın başına gelen korkunç olay.. :(:(:( tecavüz

O adi şerefsizi minik yavrunun annesiyle babasının eline versinler başkada bişey istemem :47::47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
O adi şerefsizi minik yavrunun annesiyle babasının eline versinler başkada bişey istemem :47::47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
bu ve bunun gibi yaratıkları yakalayıp tıkacaksın hapishaneye.orada tecavüzcülere neler yapıldığını gayet iyi biliyoruz!!bilmem caydırıcı olur mu ama aynısı kendi başlarına gelirse belki o zavallı tecavüz mağdurlarırın ne yaşadığını anlarlar.bir de bu iğrençlikleri yapıp da sonra "psikolojisi bozuk" olayına sığınmıyorlar mı vallahi öldüresim geliyor!!!

bunun gibileri oraya tıksan, çıkınca erkek çocuklarına da tecavüz etmeye başlarlar.
aslında öldürmek lazım, öldüremiyor musun karısına çocuğuna kardeşine artık kimi varsa tecavüz edeceksin gözü önünde, belki o zaman anlar.

bunun gibileri oraya tıksan, çıkınca erkek çocuklarına da tecavüz etmeye başlarlar.
aslında öldürmek lazım, öldüremiyor musun karısına çocuğuna kardeşine artık kimi varsa tecavüz edeceksin gözü önünde, belki o zaman anlar.

karısının kızının ne suçu var

suan okurken dondum kaldim

ne diyecegimi bilemiyorum, allah o adamada aynisini kat kat yasatsin

pislik ....... ....... ....... .......

küçük kardeşim var inananın o kadar korkuyorum ki. lanet olsun böyle kudurmuş pisliklere :5:

O yavrucağı düşünüyorum hep.İçim yanıyor resmen.

Kendi yaşadıklarım aklıma geldi okuduğumda.Ağlamak istiyorum yapamıyorum boğazıma yumrular oturuyor.

Bizim mahalledeki bakkalda yaşlı başlı bir adamdı.Birgün ekmek almaya göndermişti annem.Adi adam bana dediki gel yanıma amcasının sana birşey vericem.Çocuk aklı işte gittim..

Üstümde yeşil eteğim vardı..Altında beyaz külotlu çorabım vardı..O günü aklıma getirdiğimde hey aynı resim..Hep aynı iç ürpertisi.

Beni dizine oturttu.Eteğimi kaldırdı çok afedersiniz cinsel organımı ellemeye başladı.Amca yapma diyip koşarak kaçtığımı hatırlıyorum.

Yıllarca tuttum içimde.Küçüktüm herşeyi hatırlamayacak kadar.Ama bu olayı hiç unutmadım.

İnsanlara özelliklede erkeklere karşı güven problemi yaşadım.Kendi dünyamın içinde yaşadım.Sadece aileme karşı güven hissediyordum.

Sonra eşimi tanıdım..Gerçek aşk,gerçek güven..

Bir akşam ailecek sohbet ederken anlatmıştım.Annem,babam perişan olmuştu.Onların bir kabahati yoktu ama kendilerini suçlamışlardı.Ama kendimi hafiflemiş hissettim açıkcası.

Yüküm kendime ağırdı hep.

Ben unutamadım yaşadıklarımı İnşallah yavrucak unutur yaşadıklarını.

Oda bilecek ki tek suçu Dünyaya kadın olarak gelmek.Hiç çocuk olma hakkı tanınmayan bir cinsiyete mensup doğmak.

Ailemden başka kimseyle paylaşmamıştım.Kısmen içim ferahladı yazarken.

Kız çocuklarımıza aile bireyleride dahil olmak üzere herkesten korumak gerekiyor hanımlar.Rabbim herkesin evlatlarını korusun.

O sapık herifi Allah'a havale ettim.Çoktan ölmüştür belkide.Cezasını rabbim versin İnşallah

Tek cümle;

Bunlara, ibret-i alem olsun diye önce Taksim Meydanın da Çin işkencesi yapacaksın, tutamadığı uçkurunu koparıp ağzına sokacaksın sonra da ASACAKSIN...

:47::47::47::47:

dunyanin civisi cikmis artik daha neler duyacagiz ALLAH bilir sahip cikin cocuklariniza kimseye guven olmuyor artik sag gozu sol gozden bile korumak gerekiyor artik...

off of of düşünemıyorum kanım dondu şerefsiz adi

ne diyeyım Allah ım sen minik kızı koru kolla sev Allah ım ona güzel bi gelecek nasib et :( :( :(

unutulması imkansız bi olay

böyle olaylar olmuyor değil ama burda anlatılan hikayenin doğru olduğuna inanmıyorum çünkü bazı çelişkiler var

başka konulardada yazmıştım, aynı Polonyadaki gibi kimyasal hadımlaştırma uygulanmalıdır..

karısının kızının ne suçu var

bir ailede sırf baba çalışıyorsa, baba işsiz kalırsa cezasını tüm aile çeker değil mi?
bu da öyle olacak.
başkasının çocuğunun canını yakmamayı, kendi çocuğunun canı yanınca öğrenecek.
sizi bilmem ama ben bu adamın çocuğuna da "ay canım o da çocuk, yazıktır" diyemiyorum.

bir ailede sırf baba çalışıyorsa, baba işsiz kalırsa cezasını tüm aile çeker değil mi?
bu da öyle olacak.
sizi bilmem ama ben bu adamın çocuğuna da "ay canım o da çocuk, yazıktır" diyemiyorum.

ay yapma arkadaşım başka bi masum yavruya bu pisliği reva görürsek, bizim bu hayvandan ne farkımız kalır?

eski mahallemde ki bir komşumuzun kızının başına gelen korkunç olayı anlatmak istiyorum.ben şok oldum.çok üzüldüm ve ağladım.

olay bir apartmanda geçiyor. 7-8 yaşlarındaki kız annesinden izin alarak.evinin bahçesinde oynuyor.anne mutfakta yemek yapmakla meşgul.
kız oyun oynarken evin önüne bir servis arabası yanışıyor küçük kızı oynarken görüp yanına geliyor. kıza tamir için felan geldiğini ve çatıya çıkması gerektiğini ve birde orada fotoğraf çekinmek istediğini küçük kıza söylüyor. kızda tamam çekerim diyor. çatıya çıkıyorlar.....

(nasıl yazacağımı bilemedim hepinizden özür dilerim yanlış bir kelime kullanırsam)

pislik adam kızın ağzını tutuyor ve oradan tecavüz ediyor ve kızın ağzına boşalıyor.
kız tabiki bağıramıyor çağıramıyor yardım isteyemiyor.
sonra kıza cinsel organından tecavüze kalkışıyor. ama kız pantolanunu çom sıkı tutarak indirmiyo.
ve bu aşşağlık pislik adam kızın cinsel organını ıssırıyor.kız büyük bir acıyla Anneciiimmmmmmmm diye bağırıyor.
kızın anneside kızına sesleniyor adamda hemen kaçıyor kaçarken kızın annesiyle yüzyüze geliyor. kadın yukarı biryere tamire geldiğini zannediyor adamın.

kızı aşağıya doğru iniyor.kız korkmuş ağzı köpük dolu.aşağı taraf kanlı ...
kendinden geçiyor kız bayılıyor doktora felan götürdüler adli tıp raporu felan çıkarıldı. kız psikoloğa gidiyor. adam aranıyor.

o küçük kızı düşünüyorum kaç gündür nasıl atlacak bunu nasıl okula gidecek...nasıl okuyacak..nasıl yemek yiyebilecek....:14::14::14::14:

allahım sen çocuklarımızı koru.ne yazacağımı bilmiyorum.bu aşşağılık adama söyleyecek sözüm çok ama yazamıyorum buraya işte..

çocuk dünyaya getirmekten korkuyorum bu dünyaya ....:43::43:çocuğumu koruyamamaktan korkuyorum
dondum kaldım ama malasef dünya bunn gibi ... dolu. insan cocuklarından korkuyo bişi olur korkusuyla eve kapatıyoruz cocuklarımzı sadece cocuklarmı aynı tehlike genc kız/kadınlar ve hatta erkeklerde de var benm bi oglum var korkumdan bahceye parka tek gönderemiorum aklım cıkıyo sadece o mu komsuya falan filanada yollayamıyoruz güvenimz yok hep böle ahlaksızların yüzünden
bende duydum bzim memlekette yukarı mahallede bi erkek cocugunn basına geldi malesef böle bi olay erkek cocugu bunu yapan bi eskici adam cocuga kötülük yaptıktan sona eski harabe evi de yakıyo cocuklaa :43:adam hapse atıldı ama içimz sogumamstı ki neyse sonu hapiste gelmiş adam geberip gitmiş :47::47::47:sırf bunn gibi adi ler için idam cezası olmadı ibreti alem olsun die daragacına cekilmelii:47::47::47::47:

bu da öyle olacak.

Olur mu öyle şey Allah aşkına.
Çocuksa o da çocuk.
Tabi ki yazık günah ona da.
Baba hatasını anlasın diye çocuktan çıkıyorsa o zaman bu çocuk da öyle deyip acımayın.
Çocuk her zaman çocuktur ana babası kötü diye bişey olduğunda mustahaktı ona denir mi ?
Şaşırdım şu düşünce şeklinize.

her kes toplanmış ama bence bu konunun tek cevabı şu bu adamı ibreti alem için İ Ş K E N C E Y L E Ö L D Ü R E C E K S İ N böle bağırta bağırta bak bi daha yyapıyorlarmı. aynen çocuga yaptıklarını yaparak başlıycaklar.

Allahın belası pislik böleleri için idam gelmeli hatta kolay ölüm olmamalı önce işkence yapılmalı.Gerçi öbür tarafta misliyle çekicek cezasını hayvan.

Back