küçük kızın başına gelen korkunç olay.. :(:(:( tecavüz

ağzına nasıl boşalacak?
çocuğun ısırması lazım istemsiz olarak
kendini korumak için
dişini geçirdi mi de adam ölür acıdan

şehir efsanesi..

Son düzenleme:
Allahın belası pislik böleleri için idam gelmeli hatta kolay ölüm olmamalı önce işkence yapılmalı.Gerçi öbür tarafta misliyle çekicek cezasını hayvan.

bölelerine hayvan iltifat kalır hem o adı tasıyanlara haksızlık olur

Oteki dunyada cennet yuzu gormeyecek boyle insanlar..Bunun icin seviniyorum..
Bu devirde cocugunu evinin onunde bile yanliz birakmayacaksin oynasin diye.Adim adim takip edicen,senin yaninda oynayacak,alip evine gidicen sonra.
boyle olmasi lazim artik!!!

o çocugun günahı ne yapmayınya bizim bir komsusumda böle bisi olmustu adam 2 mis gibi çocugu karısı var dı gece isinde vardıyalı çalısırken sokakta gördüğü kıza evden kaçan bir kıza tecavüz ettiydi sonra o adamla o kızı evlendi hapısten kurtuldu biraz yattı mattı . diğer kadın ayrıldı çocukların ve kadının ne suçu var

Bu adamın anasına , bacısına , yada kızına gözünün önünde böyle birşey yapacaksın ki tecavüzün ne olduğunu görsün şerefsiz.

Böyle adamların hepsine köküne kibrit suyu çakacaksın .

Meydanın ortasında çin işkencesi yapacaksın .

Şuan çok sinirlendim . Allah senin belanı versin şerefsizin önde gideni ..

Bu şrfszleri hadım edeceksin. Başka çaresi yok bu işin. Offf sinirlerim zıpladı

aynen ben böle yapıyorum ama cocuk özgüveni olmuyo hep benle evim 1kat bazan tek yolluyorum bahceye bencerenn önüne sandalye atıp onu izliyorum sessizce af af rabim nasıl bi zaman böle

ağzına nasıl boşalacak?
çocuğun ısırması lazım istemsiz olarak
kendini korumak için
dişini geçirdi mi de adam ölür acıdan

şehir efsanesi..

evet, bende aynı şeyi söylüyorum
7-8 yaşındaki bir çocuğun gücüyle bir adamın gücü aynı olurmu, neymiş çocuk pantolonunu sıkı sıkı tutmuş indirememiş..sonra sanırım pantolonun üstünden ısırmış adam
hiç inandırıcı değil

Son düzenleme:
Tüylerim diken diken oldu okuyunca gerçekten. Allah belasını versin gebersin inşallah. Nasıl yapabildin bunu hiç mi korkmadın yaa. Böyle şeyleri duydukça insan olduğum için kendimden utanıyorum resmen. Ayrıca kendisi yaptıysa çocuklarının hiç bi suçu yok bence kimse ailesini seçemiyo ne yazıkki..

ay yapma arkadaşım başka bi masum yavruya bu pisliği reva görürsek, bizim bu hayvandan ne farkımız kalır?

siz üç tane mesaj yazınca benim kafamdaki düşünce mi değişti nedir olay?
Bi' benim mesajıma odaklanacağına alternatif olarak konunun ilk mesajına falan odaklanabilirsiniz.
İyi günler.

allahım kimsenin evladına yaşatmasın rabbim düşmanıma bile vermesin..
çok üzüldüm gerçekten.allah yardımcıları olsun kızın ve ailesinin inş atlatır..

öyle pislikleri asmadıkça böyle olayları malesefki göreceğiz.

Neden adamın karısına kızına bacısına diyorsunuz ben de onu anlamıyorum.
Bu adam sapık, belki adamın yakınlarına böyle birşey yapsan ondan rahatsız bile olmaz çünkü sapık..
En iyisi adamın kendisine yapacaksın herkesin gözü önünde ki ibret olsun aleme

Neyine inanmıyorsunuz o cn havlıyle yapmıstır dırenmıstır ...adam da telastan becerememıs oabılır..neden bu kadar duyarsız bır toplum olduk kı bız..en azından uydurma bır hıkayede olsa bole seyler yazılmalı ve toplum bılınçlendırılmelı ..çocuk ıstısmarı heryerde var hatta aıle ıcınde bıle bır babanın kızına tecavuzu bıle soz konusu olabılıyor..ama bız toplum olarak kotuye gıdıyoruz..ama tum bunları umursamadıgımız ıcın oluyor..ses çıkaramayan koyun sürülerine döndük resmen...duyarsızlık bu kadar ciddiye almamak başka bırsey değil

Okurken gözyaşlarımı tutamadım! Allahım daha neler görücezz. Bu ülkede idam şartt!! Böylelerini asacaksın çok net!!!

siz üç tane mesaj yazınca benim kafamdaki düşünce mi değişti nedir olay?
Bi' benim mesajıma odaklanacağına alternatif olarak konunun ilk mesajına falan odaklanabilirsiniz.
İyi günler.

Şu smileyi yapınca çok takmamış modunda mı oluyorsu yani :)
Neyse şimdi birşey demeyeyim .

yazıp sizlerle paylaşmak istediğim belki çocuklarımıza çok daha dikkat edelim evimizin önünde dahi olsa neler in başımıza gelebileceğini paylaşmak istedim.hatamı ettim??bu korkunç olayı yazmakla??

olaya yok çelişkili yok yalan dolan diyen üyelere diyecek bir sözüm yok.

ben duyarsız değilim, ve böyle olaylara şiddetle karşıyım
sadece bu hikaye inandırıcı gelmedi hepsi bu, ki buda pek mühim değil ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…