Küçük kız:(

Cok haklisiniz.İnsallah yardimlar artar onlara

İnşallah canım.bencede en iyi yardım o olur.henüz kadının evine gidemedim.iki çocuğum var bi yandan ev taşıyorum.bi türlü fırsat bulamadım bugün.

Yaptığınız çok güzel bişey. Ama kızınızın montunu falan veriyorsunuz o da çok güzel de kızınız da küçük sonuçta" bu benim montum" derse laf arasında. Onu bi düşünün bence.
Yok canım demez.ona söylemedim zaten.en fazla aaa bu monttan benimde vardı der:) ama söylesem ve bu bizim aramızda bi sır şakın kimseye söyleme onun ihtiyacı varmış ve ona verdik desem kızım hiç kimseye söylemez.çünkü onu o şekilde yetiştirdik.neyi küçük gelse anne bu bana küçük geliyo ihtiyacı olan birine verelimmi der hemen.

Amin canım çok iyi yapmışsın.bende hep başkalarının kıyafetleriyle büyüdüm.yeni almış kadar çok sevinirdim.

Allah sizin gibi insanların sayısıni arttırsın gercekten.Benim oturduğum mahalledede cok yardima muhtac aile ve cocuk var.Benimde en cok icimi yakan okulda duruşundan bakışından bile hemen farkedilen icine kapanık bu kuzucuklar.Bende zengin degilim kendimi anca geçindiriyorum.iki çocugum okula gidiyor.Ama elimden gelenide yapmayı bir çocugu mutlu etmeyi cok seviyorum.Keşke daha çok olsa benimde.Keşke zengin olsam ama bunu hicbir zaman kendim icin istemem.daha cok olsada daha fazla yardımcı olabilsem diye iatiyorum.Herkes az yada cok cevresindeki bir cocugun elini tutsa keşke.Biraz daha duyarlı olabilsek.Mutsuz çocuk kalmasa,montsuz,ayakkabısız çocuk kalmasa.En buyuk yaralarımdan biridir maleseff.

Kesinlikle çok güzwl düşünmüssünüz. Bence bu fikrinizi bimer gibi başbakanlık sitesinde paylaşabiliriz. Sizde veya duyarlı herkes belki ses getirebiliriz bir şekilde bir yerlerde duyulur bir kampanya olursa belki o minik gibi çocuklar biraz olsun rahat eder.

Gerçekten o kadar üzülmüştüm ki keşke elimizden bişeyler gelse ama bizde burada böyle bir çocuk bulduk 2 ay önce elimizden geleni yapıyoruz ama birden fazla insana yardım edememek gerćekten üzücü..

Allah size daha çok versin verdiğinizin bin katını versin inş.
Sizin gibi insanların var olduğunu bilmek çok çok güzel

Dogu gocu almis bir yerde calistum 3 yil.ayni bu sekilde ogrencilerim vardi.ihtiyac haritasi var mert firatin baslattigi bir sosyal sorumluluk projesi basvurdum ve bulundugum il universite ogrencileri universitede yardimlar baslattilar.istanbuldaki kolejler birlesti okul deli gibi yardim yagdi.isterseniz sansinizi deneyin.yine universitelerin yardimseverler grubu oluyor bu sekilde ihtiyaclarini karsilayabilirsiniz.ne guzel bir insaniniz.bir cocugun yuzundeki gulumsemeye neden olmak en guzel sey bu dunyada nasil sevinerek giyiyorlar o botlari bir bilseniz :)

Dogu gocu almis bir yerde calistum 3 yil.ayni bu sekilde ogrencilerim vardi.ihtiyac haritasi var mert firatin baslattigi bir sosyal sorumluluk projesi basvurdum ve bulundugum il universite ogrencileri universitede yardimlar baslattilar.istanbuldaki kolejler birlesti okula yardim yagdi.isterseniz sansinizi deneyin.yine universitelerin yardimseverler grubu oluyor bu sekilde ihtiyaclarini karsilayabilirsiniz.ne guzel bir insaniniz.bir cocugun yuzundeki gulumsemeye neden olmak en guzel sey bu dunyada nasil sevinerek giyiyorlar o botlari bir bilseniz :)

başka ihtiyaçları var mı ? bende size kargo ile bişiler göndersem? elimden geldiğince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…