kardesinizin sesini kulagımda hissettim okurken... oyle bıcır bıcır tatlılıkla...
umarım bu mutlulugunuz hep boyle devam eder...
aileniz zaten kafamızı dinledik diyorlardır, siz birsey demedikce seslerini cıkarmazlar bence. herhangi birsey derlerse de diklesmeden onemli nedenlermis egitim vs bahane ederek ikna etme yoluna gidin. sonra hem kardesinize hem de nisanınıza etki edecek terslikte davranabilirler, dengeyi iyi ayarlamak lazım. isiniz zor. kolaylıklar dilerim...
Kardeşini yanına almana çok sevindim.
Biliyormusun gözlerim doldu resmen..
Kendini güvende hissetmesi ne kadar önemli onun için.
Korunmasız ,savunmasız minnacık bir beden,minnacık bi yürek.
Allah sana sağlık versin ,hep kardeşinin başında ol,koru onu
Allah yardıncın olsun canım.
Kardeşinle ve sözlünle beraber bahtlarınız açık olsun.
sen nasil melek yürekli bi ablasin böyle. cok duygulandim. benimde 3,5 yasinda bi kiz yegenim var öyle tatli ki anlatamam bicir bicir konusup duruyor. kiz kardesim daha poposuna bile vurmadi, annem babam herkes cok ilgili. öyle dikkat ediyoruz ki mutlu olsun diye elimizden geleni yapiyoruz.
kücük yasta cok büyük seyler yasamissin. seni tebrik ediyorum hem egitimini aliyorsun anladigim kadariylada cok basarilisin hemde kardesine bakmak istiyorsun. allah yardimcin olsun umarim kardesini hic birakmazsin inan büyüdügünde sana cok tesekkür edecek.
iyiki varsin
Kimi çocuk sahibi olmak için doktor doktor gezer, kimi de elindekinin kıymetini bilmez. Kardeşinizi ailenize vermeyin bence, kötü çocukluk ileride anksiyete, bipolar gibi bilumum psikolojik rahatsızlığa sebep oluyor.
Bunun en yakın örneği ben; senelerdir anksiyete bozukluğu ve panik atak tedavisi görüyorum.
Aynı ailede büyüdüm.
Çok üzüldüm, umarım bu zor günlerin üstesinden gelirsiniz.
tahmin ettigimiz gibi davranmıslar...
size istedikleri kadar laf sokmaya calıssınlar aldrıs etmeyin. tepki gosterip kızıştırmayın.
anneniz cocugunu merak edecegi yerde hala sizle didişme derdinde.
cok akıllı birisiniz belli oluyor, kardesiniz yeni okuluna baslayana kadar her zaman sogukkanlıgınızı korumaya calısın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?