• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük kardeşimi yanıma almak istiyorum

kardesinizin sesini kulagımda hissettim okurken... oyle bıcır bıcır tatlılıkla... :16:

umarım bu mutlulugunuz hep boyle devam eder... :nazar:

aileniz zaten kafamızı dinledik diyorlardır, siz birsey demedikce seslerini cıkarmazlar bence. herhangi birsey derlerse de diklesmeden onemli nedenlermis egitim vs bahane ederek ikna etme yoluna gidin. sonra hem kardesinize hem de nisanınıza etki edecek terslikte davranabilirler, dengeyi iyi ayarlamak lazım. isiniz zor. kolaylıklar dilerim...

Evet ben de eğitimden girmeyi düşünüyorum konuya. Biz evlendikten sonra yurtdışına gideceğiz bir aksilik olmazsa, kardeşim orada devam etsin eğitimine diyeceğim.
Nişan konusunda onlardan hiçbir beklentim yok, köstek olmasınlar yeterli, dediğiniz gibi nişanı etkileyecek bir şey yapmaları çok olası.

Kardeşini yanına almana çok sevindim.
Biliyormusun gözlerim doldu resmen..
Kendini güvende hissetmesi ne kadar önemli onun için.
Korunmasız ,savunmasız minnacık bir beden,minnacık bi yürek.
Allah sana sağlık versin ,hep kardeşinin başında ol,koru onu
Allah yardıncın olsun canım.
Kardeşinle ve sözlünle beraber bahtlarınız açık olsun.

sen nasil melek yürekli bi ablasin böyle. cok duygulandim. benimde 3,5 yasinda bi kiz yegenim var öyle tatli ki anlatamam bicir bicir konusup duruyor. kiz kardesim daha poposuna bile vurmadi, annem babam herkes cok ilgili. öyle dikkat ediyoruz ki mutlu olsun diye elimizden geleni yapiyoruz.

kücük yasta cok büyük seyler yasamissin. seni tebrik ediyorum hem egitimini aliyorsun anladigim kadariylada cok basarilisin hemde kardesine bakmak istiyorsun. allah yardimcin olsun umarim kardesini hic birakmazsin inan büyüdügünde sana cok tesekkür edecek.
iyiki varsin

Kardeşini yanına almana çok sevindim.
Biliyormusun gözlerim doldu resmen..
Kendini güvende hissetmesi ne kadar önemli onun için.
Korunmasız ,savunmasız minnacık bir beden,minnacık bi yürek.
Allah sana sağlık versin ,hep kardeşinin başında ol,koru onu
Allah yardıncın olsun canım.
Kardeşinle ve sözlünle beraber bahtlarınız açık olsun.

Amin çok teşekkürler.
Şimdilik yanımda ama arayan soran yok, ben yine de diken üstündeyim.
Elbet bir şekilde uygun bir yol yordam bulup konuşmam lazım ama sorun çıkacak diye korkuyorum. Ev bile aramaya başlayamadım. Bilmiyorum nasıl olacak, en az hasarla atlatmak istiyorum sadece..

sen nasil melek yürekli bi ablasin böyle. cok duygulandim. benimde 3,5 yasinda bi kiz yegenim var öyle tatli ki anlatamam bicir bicir konusup duruyor. kiz kardesim daha poposuna bile vurmadi, annem babam herkes cok ilgili. öyle dikkat ediyoruz ki mutlu olsun diye elimizden geleni yapiyoruz.

kücük yasta cok büyük seyler yasamissin. seni tebrik ediyorum hem egitimini aliyorsun anladigim kadariylada cok basarilisin hemde kardesine bakmak istiyorsun. allah yardimcin olsun umarim kardesini hic birakmazsin inan büyüdügünde sana cok tesekkür edecek.
iyiki varsin

Çok teşekkürler.
Biliyor musunuz teşekkür etmesi bile önemli değil benim için. O huzurlu olsun, mutlu olsun, ayakları yere sağlam bassın ileride başka bir isteğim yok. Ben bir şekilde atlattım, şükürler olsun şu an dediğiniz gibi çok çok iyi durumdayım, 5 sene önce hayal bile edemezdim.
Çok farklı bir hayatım olabilirdi. Kardeşimin diğer ihtimali yaşamasını istemiyorum kesinlikle.

Arkadaşlar merak edenler varsa son durumu yazayım.

Dün annem aradı,xxxx' i getirmeyecek misin pazartesi kreşi var dedi.
Ağzımdan direkt: Getirmeyeceğim çıktı bi anda.
Annem şaşırdı tabii ne demek getirmeyeceğim falan dedi.
Bende kalsın bir süre , hem evi taşıyacağım ben xxxx kolejinin yanına (kardeşimi hep göndermek istediğim kolej),seneye de orada devam eder,siz de düzeninizi bozmazsınız.
Annemden direkt cevap: Sen çocuk bakmayı beceremezsin,kolay mı sandın,ben neler çektim sizi büyütürken?
Hem xxxx (sözlüm) de çok seviyor kardeşimi, evlenince yurtdışında devam eder eğitimine fena mı?
Annem hala; sen neyi becerdin ki çocuk bakmayı becereceksin diye söyleniyor...
Arkadan babamın sesini duydum: Bırak alsın da görsün gününü,ikisini de o evleneceği herifi de gözüm görmesin diye bağırdı
Annem tamam kapat telefonu ben haftaiçi geleceğim seninle konuşmaya. Kardeşmiş sen ne anlarsın kardeşinin olmasından, anca iftira at...(annemin hatasını ben ortaya çıkardım,hala iftira der nefreti bu yüzünden)

Ve kapattı telefonu. Ver xxxx' in sesini duyayım bile demedi. Kardeşim de sormuyor hiç annemi.
Durup durup bi bana bi sözlüme sarılıyor, ben sizi çok seviyorum diyor.
Hatta az önce abla iyi ki xxx benim abim olmuş dimi dedi :1:

Kimi çocuk sahibi olmak için doktor doktor gezer, kimi de elindekinin kıymetini bilmez. Kardeşinizi ailenize vermeyin bence, kötü çocukluk ileride anksiyete, bipolar gibi bilumum psikolojik rahatsızlığa sebep oluyor.

Kimi çocuk sahibi olmak için doktor doktor gezer, kimi de elindekinin kıymetini bilmez. Kardeşinizi ailenize vermeyin bence, kötü çocukluk ileride anksiyete, bipolar gibi bilumum psikolojik rahatsızlığa sebep oluyor.

Bunun en yakın örneği ben; senelerdir anksiyete bozukluğu ve panik atak tedavisi görüyorum.
Aynı ailede büyüdüm.

Çok üzüldüm, umarım bu zor günlerin üstesinden gelirsiniz.

Böyle dediğime bakmayın ben şu an çok çok iyi durumdayım çok şükür.Kendi düzenimi,hayatımı kurdum.
İzleri kaldı ama onun da üstesinden geliyorum elimden geldiğince.
Tek isteğim kardeşimin mutlu olması ve benim yaşadıklarımı yaşamaması.

tahmin ettigimiz gibi davranmıslar...
size istedikleri kadar laf sokmaya calıssınlar aldrıs etmeyin. tepki gosterip kızıştırmayın.
anneniz cocugunu merak edecegi yerde hala sizle didişme derdinde.
cok akıllı birisiniz belli oluyor, kardesiniz yeni okuluna baslayana kadar her zaman sogukkanlıgınızı korumaya calısın...

tahmin ettigimiz gibi davranmıslar...
size istedikleri kadar laf sokmaya calıssınlar aldrıs etmeyin. tepki gosterip kızıştırmayın.
anneniz cocugunu merak edecegi yerde hala sizle didişme derdinde.
cok akıllı birisiniz belli oluyor, kardesiniz yeni okuluna baslayana kadar her zaman sogukkanlıgınızı korumaya calısın...

Çok teşekkürler.
Şu an beklemedeyim. Annemden ses çıkmadı.
Bugün kreşe ben bırakıp ben aldım kardeşimi,kreşe de bundan sonra servisle gidip gelmeyeceğini ben ya da sözlümün gelip alacağını söyledim.
Ev bakıyorum bir yandan taşınmak için.Sakin adımlarla ilerlemeye çalışıyorum.

Abla olmak..
Kardeş bambaşka bir şey.. Kendimden biliyorum.. Benimde hayatta en değerli varlığım kardeşim..

Vermeyin geri.. :50:

canim gelismeleri yazmissin. annenin kardesinin bi sesini bile duymak istememeside ilginc. bosver hic tavrini bozma kardesini mutlu etmeye calis. sen zaten akli basinda bi kizsin ne yapcagini gayet iyi biliyorsun.

Back
X