• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük kardeşimi döven psikopat komşu

RoseNurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
6
0
1
Ankara
2 kucuk kardesım var kucuk kız kardesım 1 gıdıcek dıger ise erkek 6 sınıfa gectı.

Binanın bahcesınde arada bır oynuyorlar.Dıger buyuk cocuklar (bı kız var doldurup dıgerlerını ustlerıne salıyor bızımkılerın)bunları sureklı dıslıyor asagılıyorlarmıs.Saclarına kum atmalar tas atmalar kapıdan gecırtmeyıp bınaya sokmamalar her turlu ezıyet var.Çocuk bunlar deyıp dısımızı sıkmaktan uzak tutmaktan baska yapabılcek bıseyımızde yok.Bende 25 yasındayım gıdıp kızamam edemem sabır edıyorum ama cok uzuluyorum .Kardesım eve gelıp aglıyor bızı asagılıyorlar dıye.Kım uzulmez buna

Buda yetmıyormus gıbı kucuk kız var 5 yasında aılesıde psıkopat kıza dokunmadıkları halde sızı gebertırıp deyıp dıklenıyormus.Babam sızı gebertır vs Babasıda pısıkopat sureklı bızımkılere gerızekalı dıyıp sıkıstırıp korkutuyormus.3 gundur cocuk bunlara gogus germıs dunde kulagından tutup bahcemızı kırletmeyın dıye cekmıs.(Kı bızımkıler cok nadır gırıyor dıgerlerı ezıyet etmesın dıye engel oluyordum.Gıttıklerındede balkondan ızlıyorum dıgerlerı ezmesın dıye.)Dıger cocuklarsa bahceden cıkmıyor.Kendı kızı ıcın bahceyı actırttı bızımkılerı sokturtmuyor bırde kulagından sundurmus.30 yasında koca adam ramazanda kucuk cocuga ezıyet edıyor.

Annem adamın karısını uyarmaya gıttı.Kadınla konusurken adam arkadan gelıp bagırıp cagırmaya basladı ben gerızekalıda derım bahcemızı kırletemezler yonetıcı benım vs bagırmaya basladı.Kıtleyın o zaman bahceyı dedınce kabul etmıyor sonucta kendı kızı oynucak.Kadında adamda utanmayı bırakın uste cıkmak ıcın bagırısarak kendını haklı cıkartmaya kalkısınca(bende dınlıyordum yukarıdan)Annemde ben sızınle konusamam esım konussun dedi cıktı

Bu kımselerın utanmaları yokKendı aralarında kavga edıyor karı koca kapılarına polıs gelıyor.Adam desen bı ıste tutunamıyor heryerden atılıyor.Kımseye saygıları yok utanmaları yok.Allah korkuları yok

Babam gelınce uyarmaya gıttı apartmanda adam boguruyor resmen bagırısları duysanız.Mantıklı tekkelıme yok sadece boguruyor apartmanda konusulmaz dısarı cıkalım dıyor bıcagı kapıp gelıyor.Bababm sacı bası agarmıs bı adam kendı 30 yaslarında bıcak cekıo.Saplayacak mı yok.Tek yaptıgı bogurmek haklı cıkarmak ıcın kendını bıcakla govde gosterısı.Dıger komsular adamı ıcerı sokuyor.Olay kapanıo

Benım kucuk kardeslerımde korkudan sınmıs durumdalar dısardakı cocuklar hala ezıyet edıyor.Adam gelıp bısı yapcak dıye ben korkuyorum.Sınırden gece uyuyamadım.Çocuklar vıcdansız olabılıyor bu yetmıyordu sımdıde psıkopat adam baslarına cokuyor.Ne yapmalıyız akıl verın bıze.Sınırden gece uyuyamadım Allaha yalvardım hakettıklerını allah versın hakkımızı Allah arasın dıye..

Bıcakla tehdit etmek gidip karakola sikayet etme nedeni bence.adama bk çok var öyle adamlardan sadece ha ho hö diye bagrıp gösteriş yapan.ben olsam savcılga bile giderim.havlayan köpek ısırmaz hem

Bıcakla tehdit etmek gidip karakola sikayet etme nedeni bence.adama bk çok var öyle adamlardan sadece ha ho hö diye bagrıp gösteriş yapan.ben olsam savcılga bile giderim.havlayan köpek ısırmaz hem

Kardeslerımın psıkolojısı bozuldu zaten ıcıne kapanık bı cocuk.Ramazan gununde psıkopat adam senı gebertırım dıye sıkıstırmalar korkutmalar kulagını sundurmeler.

Uyarıyosun kabul etmıyor hatasını cvp su ben yaparım.

İçim içimi yıyor uzuntuden kahroluyorum ramazan gunu Allah tan ıstıyorum adaletı elım kolum baglı su an

Son düzenleme:
Kardeslerımın psıkolojısı bozuldu.Rmazan gununde psıkopat adam senı gebertırım dıye sıkıstırmalar korkutmalar kulagını sundurmeler.Uyarıyosun kabul etmıyor hatasını cvp su ben yaparım.

İçim içimi yıyor uzuntuden kahroluyorum ramazan gunu Allah tan ıstıyorum adaletı elım kolum baglı
Tımarhaneyi arayın valla ben öyle yapardm burda bitane deli var gelin alın yoksa çoluk çocuga zarar vercek derdim.elinde bıçakla geziyo falan.haytta yermde otrmazdm

2 kucuk kardesım var kucuk kız kardesım 1 gıdıcek dıger ise erkek 6 sınıfa gectı.

Binanın bahcesınde arada bır oynuyorlar.Dıger buyuk cocuklar (bı kız var doldurup dıgerlerını ustlerıne salıyor bızımkılerın)bunları sureklı dıslıyor asagılıyorlarmıs.Saclarına kum atmalar tas atmalar kapıdan gecırtmeyıp bınaya sokmamalar her turlu ezıyet var.Çocuk bunlar deyıp dısımızı sıkmaktan uzak tutmaktan baska yapabılcek bıseyımızde yok.Bende 25 yasındayım gıdıp kızamam edemem sabır edıyorum ama cok uzuluyorum .Kardesım eve gelıp aglıyor bızı asagılıyorlar dıye.Kım uzulmez buna

Buda yetmıyormus gıbı kucuk kız var 5 yasında aılesıde psıkopat kıza dokunmadıkları halde sızı gebertırıp deyıp dıklenıyormus.Babam sızı gebertır vs Babasıda pısıkopat sureklı bızımkılere gerızekalı dıyıp sıkıstırıp korkutuyormus.3 gundur cocuk bunlara gogus germıs dunde kulagından tutup bahcemızı kırletmeyın dıye cekmıs.(Kı bızımkıler cok nadır gırıyor dıgerlerı ezıyet etmesın dıye engel oluyordum.Gıttıklerındede balkondan ızlıyorum dıgerlerı ezmesın dıye.)Dıger cocuklarsa bahceden cıkmıyor.Kendı kızı ıcın bahceyı actırttı bızımkılerı sokturtmuyor bırde kulagından sundurmus.30 yasında koca adam ramazanda kucuk cocuga ezıyet edıyor.

Annem adamın karısını uyarmaya gıttı.Kadınla konusurken adam arkadan gelıp bagırıp cagırmaya basladı ben gerızekalıda derım bahcemızı kırletemezler yonetıcı benım vs bagırmaya basladı.Kıtleyın o zaman bahceyı dedınce kabul etmıyor sonucta kendı kızı oynucak.Kadında adamda utanmayı bırakın uste cıkmak ıcın bagırısarak kendını haklı cıkartmaya kalkısınca(bende dınlıyordum yukarıdan)Annemde ben sızınle konusamam esım konussun dedi cıktı

Bu kımselerın utanmaları yokKendı aralarında kavga edıyor karı koca kapılarına polıs gelıyor.Adam desen bı ıste tutunamıyor heryerden atılıyor.Kımseye saygıları yok utanmaları yok.Allah korkuları yok

Babam gelınce uyarmaya gıttı apartmanda adam boguruyor resmen bagırısları duysanız.Mantıklı tekkelıme yok sadece boguruyor apartmanda konusulmaz dısarı cıkalım dıyor bıcagı kapıp gelıyor.Bababm sacı bası agarmıs bı adam kendı 30 yaslarında bıcak cekıo.Saplayacak mı yok.Tek yaptıgı bogurmek haklı cıkarmak ıcın kendını bıcakla govde gosterısı.Dıger komsular adamı ıcerı sokuyor.Olay kapanıo

Benım kucuk kardeslerımde korkudan sınmıs durumdalar dısardakı cocuklar hala ezıyet edıyor.Adam gelıp bısı yapcak dıye ben korkuyorum.Sınırden gece uyuyamadım.Çocuklar vıcdansız olabılıyor bu yetmıyordu sımdıde psıkopat adam baslarına cokuyor.Ne yapmalıyız akıl verın bıze.Sınırden gece uyuyamadım Allaha yalvardım hakettıklerını allah versın hakkımızı Allah arasın dıye..

Hasta galiba Kim oluyorda o kardeşinizi dövüyor sorunlu sanırım :41: :47: :41:

Polise şikayet edemezmisiniz:26:
Ne demek ya bıcak çekti kardeşimin kulağını çekti daş başı mı orası.
Yönetici demişsiniz kim seçti bu dengesizi şikayet edeceğiniz bir yer yokmu veya apartmanda imza toplasanız
sadece sizin kardeşinize mi böyle davranıyor diğer çocuklara karşı nasıl bu insana benzeyen şahıs

Kesinlikle sikayet edin .
El kadar cocuklara eziyet edilir mi ruh hastalari ya , hastalikli ebeveynlerin hastalikli cocuklari iste.
En kotu ihtimalle tasinin o evden bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu olay içeri girip susmakla yada çıkıpğ kavga dövüşle olmaz belliki akıl sağlığında sorun var durduk yere sorun yaşamayın ,polisten korkmayın bıçak çekiyor kardeşinize hakaret ediyor kulak çekiyor oldu canım .. ALLAH KORUSUN bir yerde tacizde edebilir sağlıklı değil,susmakla olmaz polise gidin olmadı sizi başlarından savdılar mı
bir dilekçe ile savcılığa başvurun abartmak olarak düşünmeyin abartıyı onlar yapmış gerisinin gelmeyeceğinin garantisi var mı?

Adamda esıde dengesız hanı farkında herkes ancak sımdı sıkayet etmenınde anlamı olmaycaktır Annem hayır okuyan bırısı ben beddua edıp dıslerımı sıkarken annem ıyı huylu davranıyor Allah akıl fıkır versınde yapmasın dıyor buyuk ıhtımallede tekrar bısey yapmadıkca harekete gecmeyecekler kı umuyorum bıdaha bu psıkopat adam bulasmaz cocuklara.

Bınada boyle dengesız 2 cıft daha var hangı bırıyle ugrasaagız.Bıze dokunmasınlar ıstıyoruz ancak sızın hıc sucunuz olmasada bulasıyorlar.Kendı ufak cocukları dahı dengesız hareketlerı konusmaları vs öyle bı ortamda buyuyen cocuktan ne beklersın ıste..

Tasınmamız ımkansız paramız yok borc alınsa odencek para yok.Borc vercek adam yok.Allah hayırlı bı cıkıs yolu sunar ıns kurtuluruz

Sureklı kardeslerımın peslerındeyım korkuları gecsın mesgale olustursunlar rahatlasınlar sevınsınler vs dıyerek.Bugun daha ıyıler.

Yonetıcılık kımse ıstemedıgı ıcın herkese sıra ıle verılıyor.Kendısıne sıra gelınce bişey oldum sanmış.Garip cahıl ınsanlar işte.

Son düzenleme:
Apartmanda imza toplayip beyaz masaya sikayette bulunabilirsiniz kanunen tum apartman sakinleri sikayetci olursa daiereyi bosaltmak zorunda kalir ev sahibi ise satiliga cikartirlar evi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

normalde bu durumda gidip yapana saldırabilirim ben.kadın erkek hiç farketmez.gerçekten çok üzücü.ama bu adamla baş edilmez.o yüzden kardeşinizin psikolojisi için ordan taşınma imkanınız varsa taşının bence.

Allah yardımcınız olsun. Rabbim öyle insanların şerrinden korusun. Düşman gibi olmamaya çalışın çok muhatap olmayı bence dengesi yerinde değil belli ki. Kardeşlerinizin yanında dursanız dışarı gezdirmeye filan birlikte çıksanız. Yalnız bırakmayın mümkün oldukça kardeşinizi. Masum çocuğun canını yakmış ya mübarek zamanlarda elbet cezasını çekecektir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu olay kucuk cocugu taciz etmektir
Adami tacizden iceri tiktirin
Medyaya dahi ilan ettirin
Oglumuzu taciz etti diye
Taciz illaki cinsel temas degildir
Kaldiki temasta var kulagni cekmis
Dinsizin hakkindan imansiz gelir
Hic durma sikayet et

Üstünden çok geçmemişse darp raporu almanda fayda var, ardından iyi bir avukat tutmalısın ve mümkünse o bağırmalarını hakaretlerini ses kaydına al, sonrası dava açmaya bakar. Neden sinir oluyorsun ki kendini üzüyorsun, böyle insanlarla korkmadan uğraşacaksın ki edebinden sustuğunu üstünlük sanmasınlar.:34:

Basima gelmedi ama sanirim kadinin sacini basini yolardim , cocuklarin kulaklarini ceke ceke koparirdim herhalde bu konuda hic alta kalamam

Basima gelmedi ama sanirim kadinin sacini basini yolardim , cocuklarin kulaklarini ceke ceke koparirdim herhalde bu konuda hic alta kalamam

Bu dovme ısını kadın degıl 30 yasındakı koca adam kocası yapıyor.Adamı uyarmaya gıdıyorsunuz bıcak cekıyor.Bırsey yapamıyorsunuz sınırden dıslerınızı sıkmaktan baska.

Üstünden çok geçmemişse darp raporu almanda fayda var, ardından iyi bir avukat tutmalısın ve mümkünse o bağırmalarını hakaretlerini ses kaydına al, sonrası dava açmaya bakar. Neden sinir oluyorsun ki kendini üzüyorsun, böyle insanlarla korkmadan uğraşacaksın ki edebinden sustuğunu üstünlük sanmasınlar.:34:

Ustunden zaman gectı darp raporuna bırsey cıkmaz ancak psıkolojık baskı yapıyor koca adam gel gıt asagılamalar kucuk cocuklarıda doldurup bızımkılerıne bulastırtmalar

Bınada ımza toplama ısıne gelınce bu tarz psıkopat tek degıl bunlardan baska 2 tane daha var.Hangı bırını atacagız bınadan.

Tasınmayı annemde bende cok ıstıyoruz ancak para yok.

Şikayetçi olmak için neyi bekliyorsunuz? İllaki bir dahaki tartışmanızda daha önce gösterdiği bıçağı birilerine mi saplasın? ya da kardeşiniz eve kan revan içinde mi gelsin?

Gidin ve şikayet edin...

Back