• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket KÜÇÜK İLÇEYE ALIŞAMADIM

BSRAyksl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
11
1
1
29
MERHABA BEN 9 AYLIK EVLİYİM
EVLEMEDEN ÖNCE İSTANBUL
BÜYÜK ŞEHİR DE YAŞIYORDUM,
AMA EVLENDIKTEN SONRA
KÜÇÜK BİR İLÇEYE GELDİM,
BENIM AILEM ISTANBUL DA YAŞIYOR
AMA BEN KENDİ İSTEGİM İLE BURAYA GELDİM, KÜÇÜK ŞEHİR KAFA DİNLERİM DİYE DÜŞÜNDÜM
AMA SONRADAN ÇOK SIKILDIM
ÇOCUK OLMADAN BURDAN GİTMEK İSTİYORUM
İSTANBUL'U VE AİLEMİ ÖZLEDİM
EŞİMİN İŞİ VE AİLESİ BURDA OLDUĞU İÇİN,
GİTMEK İSTEMİYOR HAKLI OLARAK
AMA BEN GİTMEK ISTIYORUM
BURDAN TAŞINMAMIZ İÇİN NASIL İKNA ETMEM LAZIM ?

MERHABA BEN 9 AYLIK EVLİYİM
EVLEMEDEN ÖNCE İSTANBUL
BÜYÜK ŞEHİR DE YAŞIYORDUM,
AMA EVLENDIKTEN SONRA
KÜÇÜK BİR İLÇEYE GELDİM,
BENIM AILEM ISTANBUL DA YAŞIYOR
AMA BEN KENDİ İSTEGİM İLE BURAYA GELDİM, KÜÇÜK ŞEHİR KAFA DİNLERİM DİYE DÜŞÜNDÜM
AMA SONRADAN ÇOK SIKILDIM
İSTANBUL'U VE AİLEMİ ÖZLEDİM
EŞİMİN İŞİ VE AİLESİ BURDA OLDUĞU İÇİN,
GİTMEK İSTEMİYOR HAKLI OLARAK
AMA BEN GİTMEK ISTIYORUM
BURDAN TAŞINMAMIZ İÇİN NASIL İKNA ETMEM LAZIM ?
Anket nerde?

Esinin ailesi ne alaka? O ailesinden dolayi yerinden kimildamak istemiyor ve sen aileni mi birakip evlendin?
😐😐😐😐

KÜÇÜK HARFLERLE YAZIYORUM;
eşinizin ailesi ve işi orda ama siz ailenizi özlediğiniz için şehir değiştirmek için ikna etmek istiyorsunuz, etmeyin. Hem risk hem bencillik. Aradığınızı bulamama gibi bir ihtimali düşündünüz mü?
Başka büyük şehirde olur istanbul şart değil ben küçük ilçeye alışamadım eşim de kendince haklı ama bende hakliyim

Eşinizle birlikte orada yaşayacağınızı bilerek kabul ederek evlendiyseniz şimdi vazgeçmek haksızlık olur. İşi gücü oradaysa zaten dönmeyi kabul etmez. Hayat şartları ortada, işsizlik almış başını gidiyor, bence alışmak için çaba gösterin eşinizi ikna etmek için değil.

Eşinizle birlikte orada yaşayacağınızı bilerek kabul ederek evlendiyseniz şimdi vazgeçmek haksızlık olur. İşi gücü oradaysa zaten dönmeyi kabul etmez. Hayat şartları ortada, işsizlik almış başını gidiyor, bence alışmak için çaba gösterin eşinizi ikna etmek için değil.
Evet haklısınız ama alışamadıgım ilçe de ne kadar durabilirim bilmiyorum

Evet haklısınız ama ben küçük şehirde yaşayamıyorum
Zamanla alışır belki de daha çok seversiniz, biraz zaman verin kendinize ve sevmeye çalışın. Kurulu düzeni bozup sıfırdan başlamak büyük bir risk ben bunu göze alamazdım şahsen.

Eşimde göze alamıyor oyüzden de gitmek istemiyor
Alışmak için denemeye çalışıyorum ama olmuyo
Benım yakın arkadaşım da İstanbul'dan küçğk bi yere gelin gitti tüm ailesi burada üstelik. Başlarda sizin gibi alışamadı ama sonradan da öyle sevdi ki şu an buraya gelince yabancı hissediyor. Bunlar zamanla olacak şeyler, evliliği ayakta tutmak fedakarlık gerektirir . Kendinize oyalanacak birşeyler bulun kurslara gidin hobi edinin falan , başka da yapacak birşey yok gibi.

Benım yakın arkadaşım da İstanbul'dan küçğk bi yere gelin gitti tüm ailesi burada üstelik. Başlarda sizin gibi alışamadı ama sonradan da öyle sevdi ki şu an buraya gelince yabancı hissediyor. Bunlar zamanla olacak şeyler, evliliği ayakta tutmak fedakarlık gerektirir . Kendinize oyalanacak birşeyler bulun kurslara gidin hobi edinin falan , başka da yapacak birşey yok gibi.
HAKLISINIZ AMA NEDENSE BEN BURAYI SEVEMEDİM.

Haklı değilsin üzgünüm. Bile bile evlenmişsin, eşinin işi vs orada ve buna rağmen ikna Edip taşınmak gibi bencilce bir düşünce icindesin... fazlasıyla bencilce. Biraz fedakarlık yapmayı denemelisin.

Aile değil de iş değiştirmek kolay mı hele özel sektörde? Ben bu filan yere alışamadım şöyle böyle konularını biraz şımarıkça buluyorum açıkçası. İnsan istediği yere çok kolay adapte olabilir "isterse". İçten içe ben ailemi bıraktım geldim o burada ailesiyle oh ne ala memleket diye düşünüyorsaniz sağlıklı bir durum değil bu. Gurbete gelin gitmek çok riskli bir şey aileden uzağa hiç cikilmadiysa hele çok büyük cesaret. Bence eşinizle bulunduğunuz şehri sevmeye bakın. Durduk yere işini değiştirmek istemez zannetmem.

Back