Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok tatlı bir kız maaşallah ama o topuklu ayakkabılar ıhhhh o yaşta bir kıza hiç yakışmamış ayakları hassas zaten ailesi demekki göze almış ayak şeklinin bozulmasına....ilerde ayakları victoria beckham gibi olursa şaşırmam... o kadar cici babetleri var bazı resimlerinde o tarz giyse daha sevimli olur ama topuklu ben hiç beğenmedim...çok paramda olsa hayatta giydirmem kızıma topuklu ayakkabı...lmaz:
çok tatlı bir kız maaşallah ama o topuklu ayakkabılar ıhhhh o yaşta bir kıza hiç yakışmamış ayakları hassas zaten ailesi demekki göze almış ayak şeklinin bozulmasına....ielrde ayakları victoria beckham gibi olursa şaşırmam... o kadar cici babetler bazı resimlerinde o tarz giyse daha sevimli olur ama topuklu ben hiç beğenmedim...çok paramda olsa hayatta giydirmem kızıma topuklu ayakkabı...lmaz: