Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar hic mi gazete okumuyosunuz? topuklu ayakkabılar amerikan medyası tarafından abartılıyor suri dans dersleri alıyormus o goruntuler hep dans dersi cıkısında yanı bunlar onun dans ayakkabıları ama kücük cocuk tabii cıkısta cıkarmak istemiyordur yoksa annesi bu kadar aptal olabilir mi? eminim dans icin yapılan ortopedik ayakkabılardır...
arkadaslar hic mi gazete okumuyosunuz? topuklu ayakkabılar amerikan medyası tarafından abartılıyor suri dans dersleri alıyormus o goruntuler hep dans dersi cıkısında yanı bunlar onun dans ayakkabıları ama kücük cocuk tabii cıkısta cıkarmak istemiyordur yoksa annesi bu kadar aptal olabilir mi? eminim dans icin yapılan ortopedik ayakkabılardır...
kızdaki edaya tavra bak ne kadar genç kız havasında ne kadr güzel ben bunun yaşında sümüğümü yiyodum besempatiksalakcinni
Masallah cok tatlı bir kız
Yazık bu cocuga gercekten cok üzüldüm her istedigi yaparsak cocugun oooo!!!
Anlamadıgım hadi cocuk öyle giyinmek istiyor diyelim anası da düsüncesizce giydiriyor..Peki bu kız kolsuzlarla askılılarla gezerken hic üsümüyor mu yaaakannehir
Bak o kızcagız o sekilde gezerken nasıl hic üsümüyor onu cözemedim daha
ayyy canım öldürdün beni gülmekten,haklısın valla...ayağımda lastik ayakkabılarla pis oğlan çocuklarıyla misket falan oynardım ben,kız arkadaşım bile yoktu:))))