küçük görünmekten bıktımm :'(

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
Ablalarım arkadaşlarım daha önce birçok konu açıkdı küçük görünmekle ilgili. benimde sorunum aynı 16 yaşındayım ama 13-14 gb. gösteriyorum. boyum 1.60 kilom 50.. arkadaşlarımla bir yere gittiğimizde bana ufaklık gözüyle bakmaları çok sinir bozucu bi durum...lütfen yardımcı olur musunuz daha büyük görünmek için neler yapabilirimmm....:gitme::gitme::gitme:

ne yapcan bacım büyük görünüpte:) bende 1.60 boyunda 46 kiloyum 25 yaşındayım 20 21 sanıyolar bazen hiçte takmıyorum bu durumu benim yaşlara gelince sende bu durumun bi avantaj olduğunu anlarsın kaydirigubbakcemile5

ama arkadaşlarla bi yere gittiğimizde onlara büyük bana küçük hanım olarak davranmaları çok üzüyo :KK43:

ahhh ah tüm derdin bu olsun ben senin yaşlarındayken hep büyük gösterirdim 20 yi geçtikten sonra tip aynı kaldı ama yaş ilerledikçe ilerledi şimdi ilk defa tanıştıklarım 23 24 diyolar ama ben 29'a girdim.Gerçi bekar olunca bu bayaa bi avantaj oluyo, senin yerinde olmayı nekadar çok kadın istiyo biliyomusun böyle şeyleri dert etme yaşını en verimli şekilde geçirmeye bak kimin ne dediğini önemseme!...

bnde 20 yaşındaym 16 yaşında zannediyorlar minyon tipli olduğum için ileride bnm için avantaj olucak kaydirigubbakcemile2

bende 22 yaşındayım 1 çocuk annesiyim . 17,18 gösteriyorum. bazen de kızımı kardeşim sananlar oluyo :)
avantaj bence bu. ben takmıyorum sende takma

Neden küçük gösteriyosun onu yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz boy ve kilon baya iyi aslında ne kısasın ne de çok zayıf yüzünmü çok küçük yada yüz hatların çocuksu mu?çokmu minyon duruyosun sebebini yazda ona göre yazayım...Yüzünün küçüklüğünden ötürü ise saçlarını açık bırak dalgalı saç modellerini tercih et, (saçlarına düzleştirici ile dalga verebilirsin bu yüzünü daha dolgun gösterir) gözlerin küçükse ve zayıf yüz hatlarına sahipsen bu yüzünü çocuksu gösteriyorsa açık renk farları gözlerine baz olarak kullanıp gölgelendirmelerle iri gösterip siyah göz kalemi ile belirginleştirir rimelle tamamlarsın, yanakların çok zayıfsa elmacık kemiklerinin altına pembe tonlarında allıkla renklendirip dolgunlaştırabilirsin, yaşına göre şık kıyafetler ve kıyafetine uygun bi iki takı ile kıyafetini tamamlarsın bunlar seni bi iki yaş büyük göstermeye biraz daha yardımcı olur aslında büyük göstermede en çok işe yarayacak şey makyajdır, ama henüz yaşın küçük hafif makyaj dışında yapmamaya çalış, bide sarı saçlar olgun gösterir balyaj attırabilirsin ( tamamen sarı saç yada röfle yaşın için uygun olmaz ) kısa saçlarda çocuksu gösterir uzun saçı tercih et fotoğrafını görsem daha çok yardımcı olurdum ama sorunun ne oldugunu bilmediğim için ancak bu kadar fikir verebiliyorum canım opuyorumnanaktan

Emin ol ileride bu sana avantaj olarak geri dönecek.. :) şimdi şikayet etme bence.. insanlar bunun için estetik cerrahların kapısını aşındırıyor.. hiççç takma gençliğinin tadını çıkar :KK66:

Neden küçük gösteriyosun onu yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz boy ve kilon baya iyi aslında ne kısasın ne de çok zayıf yüzünmü çok küçük yada yüz hatların çocuksu mu?çokmu minyon duruyosun sebebini yazda ona göre yazayım...Yüzünün küçüklüğünden ötürü ise saçlarını açık bırak dalgalı saç modellerini tercih et, (saçlarına düzleştirici ile dalga verebilirsin bu yüzünü daha dolgun gösterir) gözlerin küçükse ve zayıf yüz hatlarına sahipsen bu yüzünü çocuksu gösteriyorsa açık renk farları gözlerine baz olarak kullanıp gölgelendirmelerle iri gösterip siyah göz kalemi ile belirginleştirir rimelle tamamlarsın, yanakların çok zayıfsa elmacık kemiklerinin altına pembe tonlarında allıkla renklendirip dolgunlaştırabilirsin, yaşına göre şık kıyafetler ve kıyafetine uygun bi iki takı ile kıyafetini tamamlarsın bunlar seni bi iki yaş büyük göstermeye biraz daha yardımcı olur aslında büyük göstermede en çok işe yarayacak şey makyajdır, ama henüz yaşın küçük hafif makyaj dışında yapmamaya çalış, bide sarı saçlar olgun gösterir balyaj attırabilirsin ( tamamen sarı saç yada röfle yaşın için uygun olmaz ) kısa saçlarda çocuksu gösterir uzun saçı tercih et fotoğrafını görsem daha çok yardımcı olurdum ama sorunun ne oldugunu bilmediğim için ancak bu kadar fikir verebiliyorum canım opuyorumnanaktan

cevabınız için çoook teşekkür ewderim gerçekten işe yaradı...aslında benim böle bi sorunum var 50 kiloyum vücud olarak şişman sayılmam ama yüzüm baya toplu gösteriyor...tombul tombul yanaklarım var bu yüzden yüzüm yüz hatlarım küçük gösteriyor
resim eklemeyi bilsem eklerim ama...nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum :KK43::gitme:

20039103226966368525100.jpg

resmini bi sekilde gorebildim ne yalan soyliyim cok guzelsin 16 gostermiorsun evet ama cokta kucuk gostermiosunki

ah be canım..napıcaksın yaşını gösteripte.. ileride yaşını küçültmek için uğraşırsın :nazar:

kilolu olan,klasik +ağır kıyafetler ve topuklu giyen her bayan yaşından büyük görünür.

aslında evet bir yere kadar yani 25 yaşından sonra küçük göstermek iyi, ama inanın bana bu yaşlarda çok kötü bir durum... kaç kere eve gelip ağladığımı hatırlıyorum....

Canım resmin görünmüyor bende diğer arkadaşlar nasıl görebildi ki bende öyle görsem CADIARZU küçük görünmek her zaman için avantaj tabi ama senin yaşlarındayken bende aynı sorundan muzdarip olunca neler hissettiğni anlıyorum gerçekten sinir bozucu oluyordu benim içinde o zamanlar, şu an avantaj tabi ama o yaştaki duygular farklı o yüzden yaşında görünmen kendini daha iyi hissettirir ...

bir keresinde kocamı babam sanmışlardı delikafadulden çok berbat bişiydi..

herkes beni yaşıma göre küçük gösterdiğimi söyler. birde biraz çocuksuyumdur. yazın kot bahçivanım vardı üzerimde . renkli ketenlerim tkalrım falan cıvıl cıvıl.. evl olduğuma 25 yaşında olduğuma inanamışlardı:)
kayınvalidem gelinim dediğinde bilre şaşırıyo herkes.

hatta balayında alanya kalesini gezicez. bilet alırken görevli öğrencilere ücretsiz siz geçebilirsiniz dedi... bende gözlerimi bir patlattımmm...:)) eşimde eşim diyince zorla para verip bilet aldık :roflol:

takma jafana bazen eğlenceli oluor. bazen kötü. ama genç kalmak güzel

bend 28 yaşındayım boyum 171 am yüzüzme bakn 20 felan derrr çokk ğüzeelll bişe hiçte kafama takma..çünküü 40 50 yaşa gelinnce inanakii küçük ğörünmenini faydasının göörüürsün..unutmaaakaydirigubbakcemile3

of of seni çok ii anlıyorum.
ben 27 yaşındayım.bende 1.60 boyundayım.
hergören oğlumu kardeşim sanıyor.
kapı çalınıyor açıyorum "kızım anneni çağırırmısın"diyorlar. bu iki kere başıma geldi:KK43:
çok sinir bozucu bi durum gerçekten.
oğlumu aşıya götürüyorum mesela."aaa bu senin çocuğunmu.ne kadar küçük gösteriyosun"demelerinden bıktım usandım valla.

bu cok güzel bır avantaj
neden takıyorsunkı ben 26 yasındayım ama 18 19 sanıyorlar bır kac seney bunun ne buyuk bı nımet oldugunu anlarsın

canım benim tadını çıkar hiç takma kafana bunu nasılsa gün gelecek minton olduğun için mutlu olucaksın benim gibi çünkü ben de 1.60 50 kiloyum 22 yaşındayımopuyorumnanaktan
çok karşılaşıorm sen üni.ye mi gidiosun 15 gibi duruosun dienlere,başta kızıodum ama şimdi gayet mutluyumkaydirigubbakcemile3hangi lise falan die soruolar bazendelikafadulden
en büyük derdin bu olsun:teselli:

X