kucuk gohuslu evli bayanlar bir bakiniz: ilk gece :(

kadınlarda da suç var abi kadının memesi ufacık bir dolgu takıyor ki aklın hayalin duru, e tabi adamın beklentisi artar... ilk karşılaştığındada hayal kırıklığına uğrar. bence çok dolgulu sütyenle çok fazla büyültmemek gerek.

Küçük göğüslü bir arkadaşım derdi ki, eşimle ne zaman sevişsek ve göğüslerimle ilgilense benle dalga geçiyor gibi geliyor, ya da hiç samimi bulmuyorum bu yüzden sevişmeden soğuyorum derdi.... bence o fazla takıyordu, adamı da soğutur kendinden yani böyle düşünerek ve yansıtarak

İşte kendinden rahatsız olmanın altında yatan sebep nedir? Mesela neden saç rengin değil , göz rengin değil, tırnak yapın değil de göğsün? Demek ki sende bir kompleks oluşturulmuş, bazı düşünceler sokulmuş kafana ben de diyorum ki işte düşündüğün kadar önemli değil, o denilenler abartı.
Bir de sen zaten konunu evlilikte ilk gece üstüne kurup anlattığın için ona göre yorum yazdık bizler de, demedin ki en başta havuz bikini, öteki kadınlar diye.Merak etme öteki kadınlar da senin bacaklarını, poplarını, gözlerini vs. kıskanıyorlardır. Yani herkesin bir eksiği oluyor illaki. Mesele buna nasıl yaklaştığın, dış görünüşünü hayatının merkezine oturup oturtmadığın, hayatını başka kadınları alıcı gözle eleştirerek geçirip geçirmediğin, hayata bakış açının ne kadar geniş olduğu... Yani bu yalnızca kadın fıtratıyla alakalı değil biraz da kadınına bağlı , kimi plaja gidip umarsızca eğlenir, kendi için yaşar kimi teker teker tüm kadınları süzer, kim selülitli kim değil, kimin kalçası daha hoş vs tüm kadınları kendine rakip görür. hayatı kendine zindan eder.. .Yani senin ellerinde.
Olmadı silikon taktırcan başka çaresi yok.

Canim valla goguslerinin kucuk oldugunu dusunup bunalima girersen o gecen berbat olur guzel beyaz bir set giyeceksin o da ustunde kalmayacak yani. Sevdigin adamla birliktesin bosversene bunlari. Zaten sen cekinsen o cikaracak sonra birkac haftaya ciplak gezeceksin. Bence hic paranoya yapma akisina birak.

Milenacim inanki kimsenin selulitine poposuna bakacak durumum yok yani pek umrumda değil lakin ben de olmayan şey üzerine bilinç altım kıyas yapıyor istemeden. Mesela cenemi de sevmiyrm benlerimi de sevmiyorum ama ben onlarla mutluyum dert etmiyrm amaa bu başka bir şey yahu buradan anlatılacak gibi degil. Seninle uzun uzun reklam-moda-dayatma-kaliplar üzerine münakaşa edebilirim ama burası yeri degil saniyorum ve hala evlilikte ne yapicam sorunun üzerinde durdugumu iddia ediyrm sana sozlerimi c.zarifoglunun bir şiirini katlederek cevap vereyim:
'Memem yok, ilk gece napicam diyorum. Başka türküsünü yorgunum anlatmaya.' :)

Haklisim kardes de bakalım nasil olcak hadi hayırlısı..

Anladım canım ne demek istediğini ama problem şu buraya konu açınca ben de haliyle yardımcı olayım dedim, ama silikona da yanşmıyosun , diğer dediğime de olmaz diyosun, yapacak bir şey kalmadı sanırım geriye pek . Beni de yanlış anlamadın umarım amacım bir şeyler ima etmek değildi, neyse hayırlısı diyelim madem yaşa ve kendin gör. :))

Dugun bır sene sonraymı o zaman kım kala kım ole geldı cattı varsay merak etme bır senede buyur

Biz meme yok diyoruz sen bizim konuya güzel memeli hatunla cvp atiyorsun :) bu yaptigin yaraya tuz değil kezzap atmaktır bacım :))

ahahahh koptum bu yazıya.

Nasıl yani?:26:

ben de anlamadım doğum falan yapmadan bir senede kendi kendine meme nasıl büyür yahu??? durduğu yerde meme büyür mü? bunu neye dayanarak söylüyorlar anlamadım. kız ergenlikte olsa neyse. ama evliliğe hazırlanan biri çoktan ergenlikten çıkmıştır vücut yapısı da gelişmiştir oturmuştur...

Sorduk ama cevap gelmedi nedense

canım seni çok iyi anlıyorum ben eskden sırf bu yüzden hayatta evlenmem derdim ama hayatıma çok sevdm bir insan girdi bu sefer ben kendi kendime daha çok taktım ilerde evlenince nolur diye tamamen kendi kuruntum bunlar ama sonunda yaptırdım şu an yaptırmıs hali bile küçük gelio inan bana gözüm alıştı mı ne hala beğenmiyom

'Memem yok, ilk gece napicam diyorum. Başka türküsünü yorgunum anlatmaya.' :)

canım aynı dertten muzdarip yaşıyoruz hayatı..ilk geceden ziyade ben kendimi böyle sevmiyorumkii...küçük göğüs bencede güzeldir ama bizim şikayetimiz olmaması...hani arada 7*8 cm lik bi fark var...Bence silikon düşünmelisin eğer yaptırabilirsen düğüne kadar anca yumaşar ve erkek arkadaşına bunu nasıl anlatıcaksın bilemiyorum tabi...
güzel bi yolunu bulursan banada söyle

Aslında direk göğüslerimden memnun değildim yaptırdım diceksin.yeni halini çok daha beğeniyorum diceksin..o özgüvenle zaten adam susmalı bence...
Tabii silikona çok karşı değilse...
Birde 2 .ihtimal başlangıçta söylemiceksin evlendikten sonra silikon olduğunu anlamazsa zaten doğal memen sanacak...ama belki zamanla eskiden yaptırmıştım diye itirafta bulunabilirsiniz..
Burada iki türlüde erkek arkadaşınızın bu konuda nasıl biri olduğu ve neye önem verdiği önemli tabii...

Cnm bende sevmiyrm bu halimi ama iyi kotubir sşekilde idare ediyrz.yani evlenmeden yaptırmak silikon ya da yaptirmayi da dusunmem. Ama simdi dusunuyrm iste boyle bir durum olunca. Aynen dediğin gibi 7-8cm fark yani göğüs değil bu başka bisey :))
Ya açıkçası istemez herhalde yaptırma olsun der. ya da habersiz yaptirsam sonra niye yaptrdin doye tepkide bulunabilir.O olsun der ama ben kendimi hep eksik hissedicem. Ama bir yandan da olsun ya gelip geçici dünya Allah boyle yaratmış benim suçum değil ki diyrm hem karsi gelmek gibi ne öyle silikon milikon diyorum. sonra da ama kadinlik da meme ile güzel diyrm.öyle karmakarışık duygular içerisindeyim..

ayy benim beden 80 büyüklüğünden dert ediyorum sen küçüklüğünden :44: ,küçük olması daha iyi emin ol ve adam senı bılerek alıyor dımı sakın ol canım

Evlenince mi yaptırdım sen?, valla bira
az bisey olsa yaptirmicam ama şuan çok minik yani düşündükçe kotu oluyrm. Ben de düşünmeye başladım yaptirmayi ama nasil olcak ne zaman olcak bilemiyorum :/

az bisey olsa yaptirmicam ama şuan çok minik yani düşündükçe kotu oluyrm. Ben de düşünmeye başladım yaptirmayi ama nasil olcak ne zaman olcak bilemiyorum :/
Actgn konu hep gozume takiliyordu ama daha yeni okumak kismet oldu :) seni en iyi anlicak insanlardan biri oldugumu dusunuyorum ameliyatimi olmadan once 1yil vardi evlenmeme bir anda annemin destegyle oldm ameliyatimi gerci yillardir en cok istedgm seydi.. senin birazckta olsa varmi bilmiyrm ama bnmki bildgn duzdu o kdr moralm bozuluyrduki her gecen kizin direk goguslerine bakar olmustum hala bakmiyo degilim dogustan simdiki oldgndan daha buyuk goguslerim olsun isterdim tabi.. ama bn oncesini dusunerek binlerce kez sukrediyrm sana şunu soyleym bunu gercktn dert ediyrsan canm bnce ameliyt dusunebilirsin hani diyorlar ya evlenince buyur diye ben ona kesnlkle inanmiyrm cocuk olunca evet buyuyor goruyrz ama sut bitince dahada kuculuyormus.ben nisanliyim bilerk dugunumdn 1yil once yaptrdm anca dogallasir oturur diye ben nisanlima ilk soyledgmde karsi cikmisti ama snra ikna ettm ztn bunu yaptiracaksan ilk once kendin icin yaptrmalisin yani nisanlin karsi cikar diye dusunuyorsan diye soyelyim dedm ki bence hic bir erkegin guzel bir gogusu begenmicegni dusunmuyrm

Ay vallahi konuyu takipteyim bende kızlar.
1 sene sonra düğünüm var benimde cicikler minik minik
75 bedenin bile desteklisini kullanıyorum o anca az biraz adam ediyor, estetiğe de karşıyım böyle kabul etcek beyfendiler artık diye kendimi avutuyorum

hayır canım ben evli değlim yaşım küçük çıtırım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…