kucuk gohuslu evli bayanlar bir bakiniz: ilk gece :(

Cnm bende sevmiyrm bu halimi ama iyi kotubir sşekilde idare ediyrz.yani evlenmeden yaptırmak silikon ya da yaptirmayi da dusunmem. Ama simdi dusunuyrm iste boyle bir durum olunca. Aynen dediğin gibi 7-8cm fark yani göğüs değil bu başka bisey :))
Ya açıkçası istemez herhalde yaptırma olsun der. ya da habersiz yaptirsam sonra niye yaptrdin doye tepkide bulunabilir.O olsun der ama ben kendimi hep eksik hissedicem. Ama bir yandan da olsun ya gelip geçici dünya Allah boyle yaratmış benim suçum değil ki diyrm hem karsi gelmek gibi ne öyle silikon milikon diyorum. sonra da ama kadinlik da meme ile güzel diyrm.öyle karmakarışık duygular içerisindeyim..
ben evliyim ve 75 beden desteklilerden kullanıyorum :1:
sırt üstü yatınca dümdüz oluyolar.... bi ara bayaaa bayaaa kafaya takmıştım yaptırcam diyodum, para biriktiriyim biraz diye düşünürken.... amaaaaannnn dedim derdim bu olsun, hala minicikler bu arada :1: benim için sorun olmaktan çıkınca karşımdaki insanın ne düşüneceğini de açıkcası pek umursamadım... eşim için de bi eksi olduğunu düşünmüyorum hatta artı bi yön bile sayılabilir... azıcık boynu açık bi kıyafetle eğilen hatunların tüm malzeme ortaya çıkabilirken bizde öyle bi durum olmuyo misal.... ayrıca tvler vs denmiş ya, mankenlere bi baksana hangisi koca göğüs, silikon yapanlar bile çıkarıyo artık :1:
bu arada saten gecelikler tam bi kurtarıcı eğer bunu dert ediyosan... hem ben gibi saten gecelik sever biriysen ooohhhhh:21::21::21:

ben evliyim ve 75 beden desteklilerden kullanıyorum :1:
sırt üstü yatınca dümdüz oluyolar.... bi ara bayaaa bayaaa kafaya takmıştım yaptırcam diyodum, para biriktiriyim biraz diye düşünürken.... amaaaaannnn dedim derdim bu olsun, hala minicikler bu arada :1: benim için sorun olmaktan çıkınca karşımdaki insanın ne düşüneceğini de açıkcası pek umursamadım... eşim için de bi eksi olduğunu düşünmüyorum hatta artı bi yön bile sayılabilir... azıcık boynu açık bi kıyafetle eğilen hatunların tüm malzeme ortaya çıkabilirken bizde öyle bi durum olmuyo misal.... ayrıca tvler vs denmiş ya, mankenlere bi baksana hangisi koca göğüs, silikon yapanlar bile çıkarıyo artık :1:
bu arada saten gecelikler tam bi kurtarıcı eğer bunu dert ediyosan... hem ben gibi saten gecelik sever biriysen ooohhhhh:21::21::21:

Valla bugüne kadar hic saten gecelik giymedim o yüzden sevip sevmediğimi bilmiyorumm :)) .. Vay ya senin ve esin gibi bir ornek olmasına sevindim olur da protez yaptiramazsam seni dusunur yatistiririm kendimi :)

hayır canım ben evli değlim yaşım küçük çıtırım daha :D

Actgn konu hep gozume takiliyordu ama daha yeni okumak kismet oldu :) seni en iyi anlicak insanlardan biri oldugumu dusunuyorum ameliyatimi olmadan once 1yil vardi evlenmeme bir anda annemin destegyle oldm ameliyatimi gerci yillardir en cok istedgm seydi.. senin birazckta olsa varmi bilmiyrm ama bnmki bildgn duzdu o kdr moralm bozuluyrduki her gecen kizin direk goguslerine bakar olmustum hala bakmiyo degilim dogustan simdiki oldgndan daha buyuk goguslerim olsun isterdim tabi.. ama bn oncesini dusunerek binlerce kez sukrediyrm sana şunu soyleym bunu gercktn dert ediyrsan canm bnce ameliyt dusunebilirsin hani diyorlar ya evlenince buyur diye ben ona kesnlkle inanmiyrm cocuk olunca evet buyuyor goruyrz ama sut bitince dahada kuculuyormus.ben nisanliyim bilerk dugunumdn 1yil once yaptrdm anca dogallasir oturur diye ben nisanlima ilk soyledgmde karsi cikmisti ama snra ikna ettm ztn bunu yaptiracaksan ilk once kendin icin yaptrmalisin yani nisanlin karsi cikar diye dusunuyorsan diye soyelyim dedm ki bence hic bir erkegin guzel bir gogusu begenmicegni dusunmuyrm

Bence de sukret kardeş ne güzel olmus birşeyler :) .. Nasipse benim de 1 sene var yani tam zamani aslında ama daha ailemi tam olarak kıvama getiremedim az daha zaman lazim olabilir. bir de nasip tabiki de.. Ama aklıma koymusken bir ugricm doktora. Bakalım. guzel dusunceni paylasmissin tesekkur ederim. Güzel dualarını da bekliyrm :)

ah ahh, bende tahta olaydım keşke, iç çamaşırı bile bulamıyorum.

Bence de sukret kardeş ne güzel olmus birşeyler :) .. Nasipse benim de 1 sene var yani tam zamani aslında ama daha ailemi tam olarak kıvama getiremedim az daha zaman lazim olabilir. bir de nasip tabiki de.. Ama aklıma koymusken bir ugricm doktora. Bakalım. guzel dusunceni paylasmissin tesekkur ederim. Güzel dualarını da bekliyrm :)
Rica ederim canm insallah hakknda hayelisi olsun sende guzel saglikli memislere kavusursun inaallah :))

Back