kucuk gohuslu evli bayanlar bir bakiniz: ilk gece :(

normik

Sen sen ol, ben olma’!’
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
318
213
123
İstanbul
Arkadaslar nasipse 1 sene sonra evleniyorum. ara sıra ilk geceyi düşünüyorum her şey güzel giderken pat aklıma minicik olan göğüslerim geliyor bakin küçük demiyorum minicik diyorum yani yok denecek kadar, bir çıkıntı var sadece. bütün hevesim kaçıyor. Özellikle küçük göğüslü evli bayanlar ilk gece boyle bir durumu yaşamış olarak ne yaptınız? Üstümdeki tsortumu ya da askilimi çıkarmasam problem olur mu ? Ne yapmalıyım yardim lutfen

Askılıyı bılemıyorumda tshortle gerdeğe gırılmez
senı beyenen de bunun farkındadır rahat ol
illa buyuk gohus olacak dıy bır kaıdede yok

Tabiki farkındadır göz var nizam var :) bu kadarda kucuk beklemiyordur ama :/ dert eder mi bilmiyorum ama onun için farketmese de ben çok rahatsız oluyorum hatta o gün bile olucam eminim :/ estetik fln olmam. Alternatif yöntemleri de demedim bir halt olmuyor. Anca aklıma bikini ustu ya da ustu kapatacak bir şey geldi iste :) Aff afff :)

Elbet buyuyo onlar:) bence kucuk daha iyi belli bi yastan yada cocuk dogurdugunda sarkmazlar en azindan .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annecigimde öyle diyor bebek fln olunca sütle buyur onlar diye ama isteeee bebeğe kadar nasil iyi hissetcem kendimi :/

6 aya varmadan büyür onlar...

Bence hic dert etme kucuk gogus daha seksi duruyomus bayanlarda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

üçük göğüslülerin emzirirken daha çok sütü oluyor bebişin şanslı

Benimki 6 ay degil 10 yil ugrassa buyumez:))

Evet küçük göğüs seksi duruyor bende katiliyrm ama göğüs olmayınca naseksi/la seksi duruyor :), vücudumu seviyrm.zaten o yönden problem yok ama göğüs kismimi bantlasam mi napsam gözükmese o gece

Benimde kucuk bi regl doneminde azicik siskinlik oluyor seviyorum keske hep oyle kalsalar ama en kucuk sutyen bedeninin bile desteklisini kullaniyorum :) ooff ya bak simdi bende dusunmeye basladim :))

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

1 gece bantlayın 5 gece bantlayın eninde sonunda görmeyecek mi

Bence acik acik sor zaten oda farkindadir canini sıkma

Hic olmadi cok güzel gecelikler var göğüs kismi destekli sutyen alt kismi tül sayen felan onlardan al

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

küçük seviyolar genelde sıkıntı yok .D

Kaderdaşımda varmıs arada :)

Haklisin eninde sonunda çıkacak o bant !

Ben en iyisi kendi kendime ikna çalışmalarına basliyayim:) ama bak boyle söylerken bile ne iknasi yaa diye geçiyor içimden. Zor olacak vesselam :/

Erkekler kadınlar kadar çok böyle şeylere takılmıyorlar emin olun medyanın bize pompaladığı kadın imajına da inanmayın, erkeklerin hepsinin öyle takıntıları olmaz. Siz bedeninizle ruhunuzla bir kadın bir bireysiniz, 2 meme bir vajinadan ibaret bir seks objesi değilsiniz, böyle düşünmenize neden olan baskılara yılmayın kendinizi minik memelerinizle sevin. Siz memeden çok daha fazlasısınız, aksini iddia edenler yalnızca ve yalnızca kadını basite indirgeyen , hayata bakışı dar bireylerdir böylelerini dikkate almayın.
Emin olun eşiniz sizi ilk çıplak gördüğünde böyle bir şey takılcağı son şey olur, ha o uzun bekleyişten sonra sizi o halde gördüğünde boyutlarına takılıp sizden uzak durursa bilin ki kocanız bir gey.

Hahha ya adamı Gey de yaptı .. Yahu söylediklerine katılıyorum ama bak o takilmasa bile ben kendimi rahatsız hissediyorum . mesala mesala havuza gidiyrm kadınlara bakınca vucudlari çok iyi duruyor bide kendime bakiyrm tahta bunun sadece medyayla alakası yok kadın fitrati ve yapısıyla alakası var. Yani cok sukur kendimi pek cok yonden iyi ve ozguven icinde hissediyrm ama iste o eksik olan gogus konusu benim hassam noktam sanirim o yuzden boyle bir derde girdim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…