kucuk gohuslu evli bayanlar bir bakiniz: ilk gece :(

ben evliyim ve 75 beden desteklilerden kullanıyorum
sırt üstü yatınca dümdüz oluyolar.... bi ara bayaaa bayaaa kafaya takmıştım yaptırcam diyodum, para biriktiriyim biraz diye düşünürken.... amaaaaannnn dedim derdim bu olsun, hala minicikler bu arada benim için sorun olmaktan çıkınca karşımdaki insanın ne düşüneceğini de açıkcası pek umursamadım... eşim için de bi eksi olduğunu düşünmüyorum hatta artı bi yön bile sayılabilir... azıcık boynu açık bi kıyafetle eğilen hatunların tüm malzeme ortaya çıkabilirken bizde öyle bi durum olmuyo misal.... ayrıca tvler vs denmiş ya, mankenlere bi baksana hangisi koca göğüs, silikon yapanlar bile çıkarıyo artık
bu arada saten gecelikler tam bi kurtarıcı eğer bunu dert ediyosan... hem ben gibi saten gecelik sever biriysen ooohhhhh

Valla bugüne kadar hic saten gecelik giymedim o yüzden sevip sevmediğimi bilmiyorumm :)) .. Vay ya senin ve esin gibi bir ornek olmasına sevindim olur da protez yaptiramazsam seni dusunur yatistiririm kendimi :)

hayır canım ben evli değlim yaşım küçük çıtırım daha

Bence de sukret kardeş ne güzel olmus birşeyler :) .. Nasipse benim de 1 sene var yani tam zamani aslında ama daha ailemi tam olarak kıvama getiremedim az daha zaman lazim olabilir. bir de nasip tabiki de.. Ama aklıma koymusken bir ugricm doktora. Bakalım. guzel dusunceni paylasmissin tesekkur ederim. Güzel dualarını da bekliyrm :)

ah ahh, bende tahta olaydım keşke, iç çamaşırı bile bulamıyorum.

Rica ederim canm insallah hakknda hayelisi olsun sende guzel saglikli memislere kavusursun inaallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…