Aaaaaa bumuymus.hayatta yapamam yorulur um :d
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kilo almak cidden ise yariyormu ????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
evet kiIo aImak işe yarıyor:)abur cubur yerken kiIo aImıştım,boyum 1.72 kiIom 63 fakat ggsIer 90 oIdu,59 kiIoyken 80 ancak doIuyordu o bakımdan yarıyormuş yani:)
Ablamin 80 di doğumunda 90 oldu çocuğu 1 yasina geldi. Göğüsleri 75 smdi.(( szindemi ole oldu
Kilo almak cidden ise yariyormu ????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
evet kiIo aImak işe yarıyor:)abur cubur yerken kiIo aImıştım,boyum 1.72 kiIom 63 fakat ggsIer 90 oIdu,59 kiIoyken 80 ancak doIuyordu o bakımdan yarıyormuş yani:)
Peki göğüsün büyüdüğü icinmi 90 takiosun...kilo alinca Sirtin genişlediği icinmi. Oleleride var?
Benimkide ayni 80 I zor dolduruyo.
yok bıIdıgın gogus buyudu:) ama kıIo vermye caIısıyorum 90 fazIa sevmıyrum oyIe,kıIo verınce normaIıne doner sanırımPeki göğüsün büyüdüğü icinmi 90 takiosun...kilo alinca Sirtin genişlediği icinmi. Oleleride var?
Arkadaşım senin boyun kaç ki? 48 kiloyla vücudunun hiç bir yerinde ekstra yağ yoktur zannımca.
153:) çok yağlı değilim ama dolgun sayılırım:)
Koalina tarafından yazılmıştır:)
Bence de kilo almak işe yarar baya zayıfsın. Onun dışında sana pek tavsiye veremem çünkü kelin ilacı olsaymış kendi başına sürermiş
Bira mayası tableti ada çayı ve rezene ..düzensiz kullanmama rağmen etkisi var..
Kilo alırsan etkisini görürsün, cidden
Ayrıca a,b,c,d? ölçüsü nedir
geçen konuda gördüm ben de göğüs ölçüsü değilmiş o 80 sırtmış
sizin ölçüleriniz kaç peki?
off hiçmi yoktur doğal bi çaresi.....
Hayit kullandim rezene kullandim.adacayi kullandim hurma yedim nar yedim yagladim durdum ama yok.saw palmetta olsa onu alacam yada çemen otu alam sürem ya oh mis
Hayit kullandim rezene kullandim.adacayi kullandim hurma yedim nar yedim yagladim durdum ama yok.saw palmetta olsa onu alacam yada çemen otu alam sürem ya oh mis
Saw palmeta saç dökülmesine iyi geliyor diye duymuştum. Göğüste mi büyütüyor? Ne mubarek ilaçmış o
.
bu saw palmetta nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?