Bence de kilo almak işe yarar baya zayıfsın. Onun dışında sana pek tavsiye veremem çünkü kelin ilacı olsaymış kendi başına sürermiş
Bennimkilerde kucuk malesef . Dogumdan sonar bombagibiydller 90 bedendi ne guzel hep oyle Kalsaydi Keske. Sonduler simdi yine
Bennimkilerde kucuk malesef . Dogumdan sonar bombagibiydller 90 bedendi ne guzel hep oyle Kalsaydi Keske. Sonduler simdi yine
Kilo almak işe yaramaz. 43 kiloydum göğüslerim 75 ti. 48 oldum hala 75ti. Doğum kontrol hapına başladım o büyüttü göğüslerimi şu an 80 cm havalarda geziyorum:) :)
Koalina tarafından yazılmıştır:)
Kilo almak cidden ise yariyormu ????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabii ki canım, birçok insanda kilo alınca büyüyor, verince de küçülüyor. Yağ dokusu malum, ee aldığın kalorilerin bir kısmı da bu bölge de yağ olarak depolanıyor.
Kilo al, baska bir seye ihtiyacın yok. Test edildi onaylandi.
Kilo almak işe yaramaz. 43 kiloydum göğüslerim 75 ti. 48 oldum hala 75ti. Doğum kontrol hapına başladım o büyüttü göğüslerimi şu an 80 cm havalarda geziyorum:) :)
Koalina tarafından yazılmıştır:)
Tabii ki canım, birçok insanda kilo alınca büyüyor, verince de küçülüyor. Yağ dokusu malum, ee aldığın kalorilerin bir kısmı da bu bölge de yağ olarak depolanıyor.
Bench press hareketide buyutuomus yarim beden anca buyutuomus ama buyutuo iste iyi bence.denesekmi useniyorum
Bench press ne ki? Push-up, gibi mi? Şınav mı deniyor, o mu?
Bnde o neki diye y0utubeye yazdim baktimda YouTube acilmior telefonumda nedense
Canım, sen yap, faydası olursa beni de haberdar et
http://www.dailymotion.com/video/xu...alter-itis-women-bench-press-bodytr-com_sport
.
Canım, sen yap, faydası olursa beni de haberdar et
http://www.dailymotion.com/video/xu...alter-itis-women-bench-press-bodytr-com_sport
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?