Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman giydigin kazagin gomlegin kol alti cok pot ve altta duruyorkucuk gogus en guzeli benim bedenim 38 goguslerim 90 goguslerim yuzunden 40 beden giymek zorunda kaliyorum bir cok seyi
aynen kiyafetin ust tarafi benimmiste geri kalan kisimlari amcamin mis gibiO zaman giydigin kazagin gomlegin kol alti cok pot ve altta duruyor
Esnek kiyafetler secmeye calis.. kisin triko mriko kazaklari daha guzel tasirsin ama gomlek ve ceketlerde maalesef baska sansin yok.aynen kiyafetin ust tarafi benimmiste geri kalan kisimlari amcamin mis gibi
maalesef hep likrali seyler giymek zorunda kaliyorum yada bedenime uygun düşük kol salaş kiyafetler boylece o ust taraftaki orantisizlikta ortadan kalkmis oluyorEsnek kiyafetler secmeye calis.. kisin triko mriko kazaklari daha guzel tasirsin ama gomlek ve ceketlerde maalesef baska sansin yok.
Sutyen seciminde onemli
Annene duzgunce soyle alay etmesin ciddi ciddi konus yoksa yasin kucuk takintin baslamis ilerde uzulursun ama yasin daha kucuk bekle biraz olmadi bir krem onereyim sana ben 18 yasimda kullandim buyudu o sekliyle kaldi tabi keske devam etseymisimIşte onu diyorum.Boyum normal.12 yaşımda girdim.Kalan herşeyim normal.Ama şunlar büyümüyolar.Artık annemlerde alay etmeye başladı.Takmıyomuş gibi yaparım ama fena koyuyo.
Benim o yaşlarda 70 bedendi şimdi 95 bile küçük geliyo.kafaya takmaya değmez.destekli.sutyen kullan.ici dolgulu olanlardan.Hanımlar,teyzeler,ablalar.Benim 14 yaşım var.Konuya nasıl gireceğimi bilemedim.Çok utanıyorum =( Benim göğüslerim yok.Daha zamanım var biliyorum.Ama arkadaşlarım 11-12 yaşından beri sütyen takıyolar.Ben yarımalet bile pek giymiyorum.Aslında benimde 11-12 yaşımda büyümüye başladı.Ama durdu.Yardım edin lütfeen..
Sınıftaki erkekler mi kızların göğüsleriyle alay ediyorBiliyorum.Ama genlerle alakası varmış.Benimde akrabalarımın özellikle ablamınkinin maşallahı var.Küçükken ablamınki gibi olmasın diye o kadar dua ettimki Allahım büyümesinler diye.Şimdi yok gibi.Aslında küçükte olsa var.Ama belli olmuyo hiç.Özellikle yanlardan.Sınıfarkadaşlarıımda özellikle erkeklere hep dikkat ederler böye şeylere.Alay bile ederler.Ama Allaahtan bana bişey diyen olmadı.Çabuk büyütmek için bişey yapamazmıyım?
daha çokkk erkennn ergenliğin bitmesine daha yıllar var büyücelk onlar merak etme hepimiz yaşadık bunlarııHanımlar,teyzeler,ablalar.Benim 14 yaşım var.Konuya nasıl gireceğimi bilemedim.Çok utanıyorum =( Benim göğüslerim yok.Daha zamanım var biliyorum.Ama arkadaşlarım 11-12 yaşından beri sütyen takıyolar.Ben yarımalet bile pek giymiyorum.Aslında benimde 11-12 yaşımda büyümüye başladı.Ama durdu.Yardım edin lütfeen..