Küçük ev aletleri tavsiye?

bencepembe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
630
6
46
Kızlar, yardımınıza ihtiyacım var. Çeyiz hazırlığı yapıyorum.

ütü ne marka almalıyım? fiyatı çok pahalı olmasın 300 e kadar makul :)
Ekmek kızartma makinesi??
Tost makinesi?
Çaycı?

lütfen yardımcı olur musunuz? Önümüzdeki aylarda almayı düşünüyorum.

Merhaba,çeyiz hazırlıgında olan birisi olarak ütü konusunda philipsden sakın şaşma,azur serisi oldukça basarılı,tost makinesi olarak kenwood,philips,tefal secebilirsin ancak plakaların yıkanabilir ve döküm olmasına dikkat et,ekmek kızartma ve cay makinesi kaldı benim bir tek o yüzden hala arastıyorum :( blender seti,ızgara,katı meyve sıkacagı,süpürge kesinlikle philips öneririm.Görsellik önemli ama performans kesinlikle daha önemli,fiyatlar konusunda büyük mağazaları takip et anneler günü yılbaşı özel günlerde ciddi indirimler oluyor,su an boyner ve satürnde cok güzel ürünleri iyi bir fiyata alabilirsin,şimdiden kolay gelsin :)

Çok teşekkür ederim önerilerin için canım.
blender setini daha dün braun aldım. onun dışında başka bir şeyim yok :) Philips ütü ve arnica elektrik süpürgesi kafamda belirenler. Ama süpürge konusunda daha çok bilgiye ihtiyacım var sanırım :) sulu nasıl kullanılır susuz ne iş yapar. hangisinin kullanımı kolay giibigbi. Kafamda deli sorular :):):)

Çok teşekkür ederim önerilerin için canım.
blender setini daha dün braun aldım. onun dışında başka bir şeyim yok :) Philips ütü ve arnica elektrik süpürgesi kafamda belirenler. Ama süpürge konusunda daha çok bilgiye ihtiyacım var sanırım :) sulu nasıl kullanılır susuz ne iş yapar. hangisinin kullanımı kolay giibigbi. Kafamda deli sorular :):):)

rica ederim canım :) braun da oldukca basarılı güle güle kullan :) ütü dediğim gibi philips azur,süpürge konusunda en iyi dyson ancak bütçeme fazla geldiği için philips powerpro FC8766/01 aldım ben fiyatı 660 tl ben satürden 400 tl ye aldım,susuz ve torbasız,sulu süpürge istemedim bazen öyle acele oluyor suyu dökemeyince insan koku cok yapıyor,daha pratik geldi bana susuz.Benim aldıgımda hepa filtre var hem ön kısmında hem de arkada böylece süpürürken arkadan toz cıkmıyor,toz haznesi var onu boşaltıyorsun parkeleri parlatmak için ekstra bir baslıgı var cilalıyabiliyorsun,aklında istediğin seyleri belirledikten sonra düğüne daha zamanın var anladıgım kadarıyla canım indirim zamanlarında al:)

Ütü Philips Azur serisini öneririm.
Ekmek kız. mak. bence gereksiz bir ürün, tost makinesi de aynı işlemi fazlasıyla yapıyor.
Tost makinesi çıkarılıp yıkanabilen döküm ya da seramik plakalı olanlardan alın.
Çaycı da Felix ve Arzum iyidir. Üst demliği cam olanlar bana dayanıklı gelmiyor. Demlik ve altı çelik olanlardan öneririm.
Blender setinde Braun çok iyi bir seçim olmuş.

Back
X