• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar iyi geceler,
Uyku öncesi yazayım istedim.
Başım inanılmaz çatlıyor.
Bugün sabah kahvaltıya gidecektik ya benim arabayla gidiyorduk.
Hiç gitmediğim bir yol tabi biraz tedirgin oldum. Bir de park konusunda zayıfım. 1 arabalık park yeri vardı cafenin. Yolun karşısına park yerine hemen geçmem gerekiyordu. O an park yerine giriyordum. Tabi başka arabada yolda bekliyor diye biraz acele etmeye çalıştım. Meğer park yeri engebeliymiş. O an tedirgin oldum. ( benim için en korkulu park yeri bu tür yerler) Neyse toparlayıp gireyim derken yandaki park halindeki aracı çizdim. Benim arabada sıkıntı yok şükür. Neyse o an bir ağlama tuttu beni.
Araba konusunda çok hassasım biliyorsunuz.
Eşimle konuştuk. Kaç defa dedi boşver canına birşey olmasın gerisi boş. Stres yapma. Herkesin başına geliyor. Akşama yemeğe götüreyim. Neler demedi. İstemedim gitmeyi. Çünkü hiç modumda değildim. Kendime defalarca kızdım. Nasıl yaparsın bu saçma hatayı diye. Oysa karda yağmurda o kadar yolu gittim geldim. Çok şükür birşey yaşamadım. Ama böyle tuhaf yerlerde yaşıyorım ya.bilmiyorım belki de böylesi daha iyi. Araba hızlı ilerlerken başıma gelse daha kötü olabilir
Araba sahibi bayan da sağolsun hayır vardır bunda belki ben bugün işe gidecektim kötü kaza başıma gelecekti böyle olunca belki de engel oldu bu olay. Ben öyle bakıyorum dedi.
Arkadaşlarla kahvaltı yaptık.
Beni üzen şey tam böyle moda giriyorum birşey oluyor.bugün sabah ilk defa Elayı başka yoldan okula götürdüm.
Okul çıkışı Okuldan elayı aldım geldim.
Duşa girdim. Kendime gelmeye çalıştım.çok da ağladım. Elaya farkettirmeden.
Çok şükür olay sonrasında da arabayı ben kullandım. Eskiden olsa elimi sürmezdim eminim.
Biraz daha aşarsam iyi olacak.ama kendimi nasıl motive edebilirim bilmiyorum.
Benim araba maceralarım bitmez kızlar.
Bakalım yine yeni yeniden yollara düşeceğim sabah :)
Canım geçmiş olsun
Bunlar hep tecrübe oluyor

Dün orda eşimi övdüler
Hasta ablanın, kızının eşiyle evlendiğinden beri problemleri var
Babası olan abide hep istemedi damadı kızı dinlemedi evlendi
Bizide nasıl diyim abiler bekarlıgımdan yani 14-15yasımdan beri tanırlar.
Aynı binadaydık yıllarca kiracımızdı kiracı değil komsulardı bize severdik
O bile tmm X abi(babam için) aksiydi falan ama senin eşin başka bişey dedi
Babamın hastane zamanı ilgilenmesi vs konusuldu
Yani eşimi övdüler baya
Ya iyi ben kötü diyemem ama ailesi azıcıkda olsa bizim konusmalarımıza dahil olurlarsa biz birbirimize giriyoruz.
O onu dedi bu bunu dediye geliyor olay
Kendide bazen kabulleniyor kendi diyor benim ablam şöyle kötü kardeşi için keşke hiç olmasaydı annem doğurmasaydı bile dedi
Ama bazende böyle adama bişi oluyor savunası geliyor
Gözüm dönüyor benimde
Her ne kadar da kendisi hatalarını görüp kızsa da içsel olarak bir noktadan sonra dayanamıyor
Göze gelmişsiniz
Onlar gibi düşünme bak telefon çaldırıldı
Görenler yetiyor

Her ne kadar da kendisi hatalarını görüp kızsa da içsel olarak bir noktadan sonra dayanamıyor
Göze gelmişsiniz
Onlar gibi düşünme bak telefon çaldırıldı
Görenler yetiyor
Anlamıyorum ben hiç bi zamanda anlamıcam
Sadece ailem diye bukadar sıkıntılı insanları şahsen ben savunmam.
Ben adil bir insanım sezarın hakkı sezara
cok ama cok doluyum
Belkide travmam tetiklendi bilmiyorum bir mevzu acıldı ordan büyüdü içimde kalan seyler var hala
Bir kıvılcıma bakıyor

Selam kızlar
Kontrolüm iyi geçti
6 ay sonra yine kontrole gideceğim
Çok şükür temiz çıktı

Geldim ütü yaptım
Ortalığı toparladım kahvaltı yaptım
Süpürge saldım

Az sonra masaja gideceğim
Oradan çocuğu alırım akşama yemek var
Az kafamı dinledim
Herkes inziva çekildim sanıyor
Ancak yeni dinlendim biraz evde olmak iyi geldi bana
Kimseyi görmek istemiyorum
Böyle daha huzurluyum
Az insan çok mutluluk 😊😎
Çok sevindim çok şükür bin şükür.
Geçmiş olsun nazenin hanım♥️
Teşekkür ederim Dimplem.
Gecmis olsun abla
Teşekkür ederim Babym.
nazenin9320 nazenin9320 gecmiş olsun salgınlar artık en korktugum
Teşekkür ederim Lellim. Sizinde hastanıza rabbim şafi isminin hürmetine acil ve kalıcı şifalar versin. Diğer konularda da Dimplemin dediği gibi üzerinizde nazar olabilir. Kem gözlümü yok etrafmızda o kadar çok ki Allah yine de onlara fırsat vermesin.

Çok şükür bin şükür bu gün daha iyiyim. Sabah herkesi yolcu edince önce toz aldım sonra süpürge tuttum heryere. Toplama ve düzen işi rutinim oldu bir makina çamaşır yıkandı asıldı, dışarıda deli rüzgar çamaşırları telden düşürmese keşke diyorum.Yemek ve çorba var yanına mısırlı pilav yapıcam ısladım onuda. Mecburen alışverişe gidiyorum mecburen diyorum çünkü hem nakit harcıyorum hem kredi kartı kullanıyorum ve düzenli alışveriş yapmazsam sonra hepsi birikiyor düzen en iyisi. Halktan dan 1 kilo kuru kayısı aldım ıslattım şimdi reçel yapıcam kayısı ve erik reçelim bitti diğerleri duruyor ama en çok tüketilen de bunlar. Kızlara kaju pul biber ve bulgur aldım marketten de bir paket tel şehriye arpa şehriye ve kuskus aldım bu gün hepsini nakit ödedim. Nakite mecbur olmak da canımı sıkıyor kredi kartını da sürekli kullanamıyorum öderken zorlanıyoruz. Birazdan bir kahve yapıcam kendime dinlenme moduna geçicem dışarı çıkmak yorucu oldu bu gün yarın daha da iyi de olurum evde daha aktif olurum inşallah.

Selam kızlar
Bugün çok tembelim
Anlamıyorum ben hiç bi zamanda anlamıcam
Sadece ailem diye bukadar sıkıntılı insanları şahsen ben savunmam.
Ben adil bir insanım sezarın hakkı sezara
cok ama cok doluyum
Belkide travmam tetiklendi bilmiyorum bir mevzu acıldı ordan büyüdü içimde kalan seyler var hala
Bir kıvılcıma bakıyor
Çünkü seni çok özdüler
Ayrıca hep içten içe kıskanıp arkadan çekiştirdiler
Sen yine de boşvermeye çalış
Çünkü duysalar en önce onlar zil takar

Selam kızlar
Bugün okum ama yazamadım
Sabah bir tembellik vardı üstümde
Yataktan çıkmak istemedim

Sonra kalktım ortalığı topladım
Mutfağı süpür sil yaptım
Biber doldurdum
Mercimek çorbası yaptım
Pancar turşusu kurdum
Biraz diğer işimle ilgilendim
Çocuğu aldım okuldan

Şimdi ödev diye ittiriyorum
Tüm gün okul olunca iyice sıkılıyor haklı ama ne yapayım artık
Ödev de bir sorumluluk yapması lazım

Çok sevindim çok şükür bin şükür.

Teşekkür ederim Dimplem.

Teşekkür ederim Babym.

Teşekkür ederim Lellim. Sizinde hastanıza rabbim şafi isminin hürmetine acil ve kalıcı şifalar versin. Diğer konularda da Dimplemin dediği gibi üzerinizde nazar olabilir. Kem gözlümü yok etrafmızda o kadar çok ki Allah yine de onlara fırsat vermesin.
Tşk ederim 😍🙏
Bende çok mutlu oldum

Selam.
Gece gece uykum kaçtı. Banyoda kocaman bir hamam böceği gördüm. Geçen banyo giderini kapatıcı şey bozulmuştu çöpe atmıştım. Yeni almam lazım. Çok katlı bina olunca nereden geldiği belli değil.
Valla paspasın üzerinde görmedim ama duramam yarın yıkarım paspası. Yerleri çamaşır suyu ile sildim gece gece. Bir de cam açtım kokudan rahatsız olunca.
Biliyorsunuz çok pinpirik temizlik delisi değilim ama hijyen konusunda takıntılıyım. Kafamdan elli tane şey geçti bu böcekle ilgili. Ben mi abartıyorum bilmem. Oysa doğada çimlerde yatıp yuvarlanabilirim. O bana oldukça temiz geliyor😅 aman öyle hastalık işte. Midem bulandı gece gece.
Uyku falan kalmadı.
Yarın okullar yok rahatım.
Bugün okula gittim. Farklı dediğim pek gitmediğim yoldan. Biraz cesaretimi yeniden toplamam gerekiyordu.
Fakat geldim otoparka girince gözlerinden yaşlar şıpır şıpır.
Belki abartıyorum ama bu konu hassas konum.
Eve çıktım. Bi kahve içtim.
Biraz kendimi işe verdim.Banyoyu falan temizledim. Temiz banyoya geldi ya bu böcek.
Kahvaltı yapmadım bugün 20 saat aç kaldım.
Ramazanı kolay geçireceğim.oruca hazırlık oluyor. Fakat dün ekşili sulu köfte yapmıştım. Koci kahvaltı istedi akşama. Kahvaltı yedik. O da günde 1 öğün besleniyor.
Ama ben yarın kahvaltıyaparım çünkü Ela evde.şimdi ben yemiyorum desem o da ben hiç yemiyorum der😁
Okuldan al gel eve gir. Bir kahve molası. Sonra yemek önceki günden vardı. Etli şehriye pilavı yaptım. Ödev yaptık. Ama yarın tatil demedim ödev bitsin diye.
O arada kar bastırdı. Heyecanla kar izledi.
Ardından matematik ödev mesajı geldi. Onu da yarın yaparız dedim.
Mutfak dolaplarına girişesim var. Ama nasıl bitecek o kadar çok dolap püüüf.gece gece iş düşünen 10 tane iş düşünüp 5 ini bile yapamayan ben😂😂😂

Canım geçmiş olsun
Bunlar hep tecrübe oluyor
Çok sağol canım ya, öyle oluyor tabi. Bir daha başkasının demesiyle emin olamadığım yola çıkmam ve emin olamadığım yere araba park etmeye girmem. Orası çok rahat park edeceğim yer değildi haliyle panik yaptım.
Bizim otaparkta ona benzer yer üstelik yığınla kolon var ama panik olmuyorum burada.
Havalar biraz düzelsin, park için ders almayı düşünüyorum. Daha iyi olacak.
Neyse sen tecrübelisin. Söylediğinde haklısın. Zamanla inşallah

Öglen bi telefon geldi hastaneye gectik bi ablamla
Ortak tanıdıgımız baska abla kalp krizi grcirmiş yogun bakıma almışlar
Kızı anneme pasladım
4 gundur yogun bakımdaymıs biz yeni haberdar oldul 4 gundur net bı acıklama yapmamışlar göstermiyorlarmısta
Biz gittik telf. Geldi konusturdulat biz bile konustuk sesimizi duydu aglamaya basladı
Kocası kızı aglıyo
Rabbim şifa versin eve geldiö saat 4dü

Esimle atıstım
Ya eve geldim inanın hiç oturmadım
Kızın aksiligi üzerinde istiyor istiyor yemiyor yapmazsam asla sakinleştiremiyorum
Makarna yaptım ben kremalı yicem dedi tmm dedim ona kremalı yaptım
Helva diye yarım saat agladı onuda yaptım yemedi
O ara yemek helva derken esim geldi ona yemek kız kalıpları aldı kurabiye dedi
Esime yardım edermisin yagdınlıgı doldurcam dedim demez olaydım döktü hep yagı şişe tezgah yag oldu
Yapası yok ya ancak bana iş cıkarsın
Yeter dedim artık yeter su saat oldu 5dk oturamadım.
Simdi yattım oglan acıktım dedi
Lokanta sanki ne saatleri var ne ögünleri bunaldım
Gidicem bu evden cidden canıma tak dedi dedim
Asla bişeyim ucundan tutmuyor
Sonra mevzu ailesine döndü ben bişi dedim o bişi rehberden engellemeyle son buldu
Cidden bir anda gözüm dönüyor insan hem severken hem nasıl anında deliriyor o insana evlilik delilik .
Suan bogasım var ama yarın unuturum muhtemel🤭
Suan gözüm hiç görmesin yattım uyucam
Bence senin yorgunluğunla alakalı. Hem yorgunsun hem de hassas olduğun konu ailesi olunca o yorgunluk üstüne hiç iyi gitmemiş. Geçer canım ya, biraz alışveriş yap kendine gel :)

Güzel başladı günüm her zamanki gibi ama kızlar salgın var herhalde ishal olmuşum kızlarla buluşmaya gidemedim neyse yapıcak birşey yok Allah sağlık versin hafta ya giderim. Markete gittim ton balığı hindi füme havlu peçete alıp geldim tabi ki kredi kartı ile ödeme yaptım. Biraz uyumuşum iyi geldi akşam için yemeğim var en büyük avantajım çünkü canım bu gün yapmak istemiyor. Bu günde böyle geçer, sağlık olsun yarın evde daha aktif olurum inşallah.
Çok geçmiş olsun nazeninim. Yeni okuyabildim ben

Kızlar ben şunu bilir şunu söylerim. Paran varsa kimse bilmeyecek. Bildimi borç isteyen de çok olur.
Ben zamanında kocama bile söylemedim para biriktirdiğimi😂
Bugün de bana diyor hadi iyisin emekli maaşın yatmış. Gömü yaparsın artık😂😂😂
Ne mümkün dedim. Kaç aydır taksit ödedim.
Bu ay da taksitin biri bitti. Bendeki kredi kartını bana kitledin dedim😅
Yapabilirsem yaparım yatırım ama zor gibi.
Kartı çok kullanmayıp nakit kullanmaya çalışacağım.
Ben de çalışıyor olsam şimdi iyi para biriktirirdik. Ama mümkün değil.
Çalışsam özel okula vermem gerekecek, eee servis ücreti de eklenecek.
Kafakafaya denk gelecek. Bir de ev işi de bana binecek. Eve gelince ödevdi işti yemekti. Eşim çok erken işten gelemiyor.
Neyse kır bacağını otur evinde diyorum kendime.çalışmak senin neyine.🤣🤣🤣🤣🤣
Umudun benim emekli maaşım. O da üç kuruş neye yeterse artık. Kaldı 9 ay.
Şimdilik olan birikimimiz az da olsa kazanıyor. Emekli olduğumda bir maaşı birikime ayırmamız lazım. Bakalım yapabilirsek.

Öglen bi telefon geldi hastaneye gectik bi ablamla
Ortak tanıdıgımız baska abla kalp krizi grcirmiş yogun bakıma almışlar
Kızı anneme pasladım
4 gundur yogun bakımdaymıs biz yeni haberdar oldul 4 gundur net bı acıklama yapmamışlar göstermiyorlarmısta
Biz gittik telf. Geldi konusturdulat biz bile konustuk sesimizi duydu aglamaya basladı
Kocası kızı aglıyo
Rabbim şifa versin eve geldiö saat 4dü

Esimle atıstım
Ya eve geldim inanın hiç oturmadım
Kızın aksiligi üzerinde istiyor istiyor yemiyor yapmazsam asla sakinleştiremiyorum
Makarna yaptım ben kremalı yicem dedi tmm dedim ona kremalı yaptım
Helva diye yarım saat agladı onuda yaptım yemedi
O ara yemek helva derken esim geldi ona yemek kız kalıpları aldı kurabiye dedi
Esime yardım edermisin yagdınlıgı doldurcam dedim demez olaydım döktü hep yagı şişe tezgah yag oldu
Yapası yok ya ancak bana iş cıkarsın
Yeter dedim artık yeter su saat oldu 5dk oturamadım.
Simdi yattım oglan acıktım dedi
Lokanta sanki ne saatleri var ne ögünleri bunaldım
Gidicem bu evden cidden canıma tak dedi dedim
Asla bişeyim ucundan tutmuyor
Sonra mevzu ailesine döndü ben bişi dedim o bişi rehberden engellemeyle son buldu
Cidden bir anda gözüm dönüyor insan hem severken hem nasıl anında deliriyor o insana evlilik delilik .
Suan bogasım var ama yarın unuturum muhtemel🤭
Suan gözüm hiç görmesin yattım uyucam

Dün orda eşimi övdüler
Hasta ablanın, kızının eşiyle evlendiğinden beri problemleri var
Babası olan abide hep istemedi damadı kızı dinlemedi evlendi
Bizide nasıl diyim abiler bekarlıgımdan yani 14-15yasımdan beri tanırlar.
Aynı binadaydık yıllarca kiracımızdı kiracı değil komsulardı bize severdik
O bile tmm X abi(babam için) aksiydi falan ama senin eşin başka bişey dedi
Babamın hastane zamanı ilgilenmesi vs konusuldu
Yani eşimi övdüler baya
Ya iyi ben kötü diyemem ama ailesi azıcıkda olsa bizim konusmalarımıza dahil olurlarsa biz birbirimize giriyoruz.
O onu dedi bu bunu dediye geliyor olay
Kendide bazen kabulleniyor kendi diyor benim ablam şöyle kötü kardeşi için keşke hiç olmasaydı annem doğurmasaydı bile dedi
Ama bazende böyle adama bişi oluyor savunası geliyor
Gözüm dönüyor benimde
Bacım bu erkekler ailesi için ölüyorlar heerşeyde haklılar herşey onların elinde artık o kadar bıktım ki ben benimkini iade edeceğim
Deli oluyorum hele bu aralar öldürsem yeri yeminle kimse tutamaz bdni
Çileden çıkıyorum artık o kadar bıktıım
Son rollerini oynuyor

Valla gizli birikime başladım baktım ailesine harcamaları abartı olmaya başladı bende kendim haricen biriktirmeye başladım bu harcıyor habire niye onlara gitsin kv altın yapıp yapıp koyuyor benden gidiyor habire yok anam bacım eskiden benim komsum derdi bak citl gizli birikimi olsun abla param yok derdim zaten vermez Di anca ya mmaa ya bez parası alacagını olur kalırsın haa şimdi neler görüyorum öylemi bende saklamaya başladım olması şartmıs

günaydın kızlar
Sonunda kar burayada geldi
oğlum dört gözle kar tatili bekledi ama olmayınca sabah erken babası ile çıktı gitti
Ben kalktım tostunu ayranını yaptım
Onları çıkınca oturma odası koltuğunu çektim
Kapı arkalarını çektim
Robotu salıp uyumayı düşünüyorum
Robotun sesi ninni gibi geliyor
İki pencere açtım girdim yorganın altına
As kestireyim
Sonra biraz işim var dosyaları toparlamam lazım
Bugün hem kuaföre hem masaja randevum var ama yollara bağlı açılırsa giderim
Eşim sen çıkma çocuğu okuldan ben alırım dedi
İşime de geldi az dinlenirim
Nasipse tatil planı yapacağım onu hallederim
Bir hafta tatil var 50 plan geçti kafamızdan 🤣
Dur bakalım hava da kötü iç açıcı değil

Çok geçmiş olsun nazeninim. Yeni okuyabildim ben
Teşekkür ederim Yedirenk im. Bizimde yazlıkta envayi çeşit böcek oluyor bende çok korkuyorum böcekten eşim evde yoksa hemen elime ilk terlik geçiyor arkasından koşturuyorum bazen denk getiriyorum bazen de ıskalıyorum. Ama eşim hiç affetmiyor hemen temizinden hallediyor. İnşallah bir daha çıkmaz evinizden.

Sabah sabah eşime karışık tost hazırladım kahvaltıya, kızıma da ekmek kızarttım kahvaltısına öğle yemeği içinde ton balıklı salata yemek istedi diyete devam ediyor marul-salatalık doğradım havuç rendeledim bir de mısır ekledim saklama kabında hazırladım. Sonra giymek istediği bir kıyafet ütüleneceklerin içinde bekliyormuş onları ütüledim nihayet gönderdim. Güne dağıttığım mutfağı toplamak ile başladım akşamdan kuru kayısıları doğradım şeker ekledim sabahta onlardan marmelat yaptım beş kavanoz çıktı yetmez bitmeye yakın yine yaparım. Çamaşırları topla katla yerleştir. Sonra eşimin olmayan birkaç kıyafetini ayırdım önce babama göstericem istediğini alsın kalanını da okula göndericem. Evi topladım süpürge çektim sonra markete gittim ihtiyaçlarımızı aldım çok soğuktu dondum rüzgar içime işledi. Eve geldim gratisten mesaj geldi kargom hazırmış kızımı aradım o alıcak hemen duşa girdim sıcak su iyi geldi içim ısındı. Akşama ne yaparım bilmiyorum olmadı konserve açıcam yanına da makarna yaparım yeter. Şimdi biraz dinlenmem lazım güne çok hızlı sabahın altısında başlıyorum.

Teşekkür ederim Yedirenk im. Bizimde yazlıkta envayi çeşit böcek oluyor bende çok korkuyorum böcekten eşim evde yoksa hemen elime ilk terlik geçiyor arkasından koşturuyorum bazen denk getiriyorum bazen de ıskalıyorum. Ama eşim hiç affetmiyor hemen temizinden hallediyor. İnşallah bir daha çıkmaz evinizden.
Banyo temizleyici pıspıs sıktım kafayı buldu. 😅 Elime poşet geçirip aldım attım çöpe.
Böcek ilacı da yoktu. Çare oldu o temizlik deterjanı. Aklınızda bulunsun kızlar.
Sabah da kalkında güzelce çamaşır suyu ile sildim paspası attım makinaya ohh miss.

günaydın kızlar
Sonunda kar burayada geldi
oğlum dört gözle kar tatili bekledi ama olmayınca sabah erken babası ile çıktı gitti
Ben kalktım tostunu ayranını yaptım
Onları çıkınca oturma odası koltuğunu çektim
Kapı arkalarını çektim
Robotu salıp uyumayı düşünüyorum
Robotun sesi ninni gibi geliyor
İki pencere açtım girdim yorganın altına
As kestireyim
Sonra biraz işim var dosyaları toparlamam lazım
Bugün hem kuaföre hem masaja randevum var ama yollara bağlı açılırsa giderim
Eşim sen çıkma çocuğu okuldan ben alırım dedi
İşime de geldi az dinlenirim
Nasipse tatil planı yapacağım onu hallederim
Bir hafta tatil var 50 plan geçti kafamızdan 🤣
Dur bakalım hava da kötü iç açıcı değil
İstanbulda daha kar yağmadan tatil yapılıyor😆 Ankara kar içindeydi. Tatil falan yok :)
Hevesle tatil bekleme bizde de vardı. Ama ödevini bitirene kadar söylemedim. Ödev bitti hooop bir ödev mesajı daha geldi öğretmenden😅 neyseki onu da bugün yaptık

İstanbulda daha kar yağmadan tatil yapılıyor😆 Ankara kar içindeydi. Tatil falan yok :)
Hevesle tatil bekleme bizde de vardı. Ama ödevini bitirene kadar söylemedim. Ödev bitti hooop bir ödev mesajı daha geldi öğretmenden😅 neyseki onu da bugün yaptık
Bizim ki çok mutsuz Bursa da tatil olmuş
Niye bize yok diyor🤣🤣
Ama şaka bir tarafa -9 du sabah
Bence çalışan anneleri düşünüyorlar ondan

Back