Vala merak ettim senin bilezigin modeliniHediyelik gr olarak dusuk(yani ayari dusuk) teneke gibidir böyle hemen egilir bukulur kırılır
Enli enli 2tane iscili az olan alabilirsin canım
Yani benim kuyumcu tanidikdi
Bende ozaman altindan anlamiyodum
Gösterdi bana anlatti
Benim bileziklerimin hepsi ayni model ama ince degil yani hepsini takinca kolu guzel dolduruyo
Basit durmuyo
Vala merak ettim senin bilezigin modelini
Bn gidip iscilikli almisim ikili burma
Bigun gosterebilirmisin modelini netten bn bilezik seviyorum fikir olur
Merhaba mandalinanın beybisiKizlar bebeğime merhaba diyin :)
İnsallllaaaaaahhhhhhh kocaman bi aminnn :)Merhaba mandalinanın beybisi
İnsAllah cok yer buyursunde yazlık olursun
Ayip ediyon kosar gelirimİnsallllaaaaaahhhhhhh kocaman bi aminnn :)
O yazlikta seni de misafir ederimmm olmaz miiiii :-*
Merak ettim acaba bana da atabilir misinsempatik_kiz a atmistim bugun cnm atim sanada özelden.
Olur tabiki.Merak ettim acaba bana da atabilir misin
Cok iyiymis hayrli olsunEsimin isi icin sözlesmeleri vardı
Sükür iyi haberi aldim
2sene daha sözlesme yapmislar
Maasinada 500tl daha zam alicak mart ayı itibariyle.
Birikime + demek bu
Allahıma cok sükür
Önce saglık tabiki.
Banada atarmisin?Olur tabiki.
Çoook tesekkürler beraber olur umarım
@kikikoko tesekkürler beraber olsun.
sempatik_kiz senle daha bulasik yikarken bileziklerimizi sıngırdatcaz:)
@freedoommmmm topigimiz canım hep birlikde olalım insAllah.
Kesinlikle sayfaya at canım soran çok fazla hepimizle tek tek uğraşman zor olacaksempatik_kiz a atmistim bugun cnm atim sanada özelden.
Ayy benimde acil olarak açılmayan bi kumbara almam lazım yoksa içini tirtikliyorum şuan hiç para yok kavanozdaKizlar bebeğime merhaba diyin :)
Ay bu ne güzel bi yazı olmuş böyle bol bereketli birikimlerimiz olur inşallahVe ben yine gerilerden takiple anca 16.sayfadan yetisebildim size. Bi gün bir yerlerde bayilacam. Onda da kesin biri gelecek kalk buradan ne yattın buraya dicek:)
Neyse başta kurucu başımıztr_lelli olmak üzere diğer kurucu üyelere ayrıca efendime söyleyin yeni gordugum tum arkadaslarim. herkese selam olsun.el ele vererek birikimlerimize birikim ekleyelim.hayallere birlikte adım adım yaklasalim.hayaline ilk ulaşımı önce biz öğrenelim. Nacizane çiçeği burnunda bir birikimci olarak tecrübelerimi elbette sizlerle paylaşacağım, anlatacağım.hepimize yeni topigimiz hayırlı uğurlu olsunn.(kızlar ben buraya alkislayan su hareketli abidik gubidiklerden koymak isterdim siz koydum farzedin)
Ayy insAllah :)Cok iyiymis hayrli olsun
Yazligin tepesi gorunuyo mu nee
Cok sagol cnm beraber olsunSelamtr_lelli :) topigin hayirli olsun canim.Bol bereketli birikimler herkese :)
Ahh cancagzım güzel yüreklimVe ben yine gerilerden takiple anca 16.sayfadan yetisebildim size. Bi gün bir yerlerde bayilacam. Onda da kesin biri gelecek kalk buradan ne yattın buraya dicek:)
Neyse başta kurucu başımıztr_lelli olmak üzere diğer kurucu üyelere ayrıca efendime söyleyin yeni gordugum tum arkadaslarim. herkese selam olsun.el ele vererek birikimlerimize birikim ekleyelim.hayallere birlikte adım adım yaklasalim.hayaline ilk ulaşımı önce biz öğrenelim. Nacizane çiçeği burnunda bir birikimci olarak tecrübelerimi elbette sizlerle paylaşacağım, anlatacağım.hepimize yeni topigimiz hayırlı uğurlu olsunn.(kızlar ben buraya alkislayan su hareketli abidik gubidiklerden koymak isterdim siz koydum farzedin)
Atarım tabikiBanada atarmisin?
Canım ya görmemisler gibin :) ayy neler yazarlar artikAyyy kesinlikleheleki o resmi görünce daha bi heveslendim soranıda çok fazla bence onuda sayfaya ekle herkese motive olur
Kesinlikle sayfaya at canım soran çok fazla hepimizle tek tek uğraşman zor olacak
Ayy benimde acil olarak açılmayan bi kumbara almam lazım yoksa içini tirtikliyorum şuan hiç para yok kavanozda
Ay bu ne güzel bi yazı olmuş böyle bol bereketli birikimlerimiz olur inşallah
Aferinm kız sana.masallahBugünde birikime hiç birşey ayıramadım kızlar ama günü 0 harcamayla kapadım buda bi başarı benim içinayrıca tasarruf adına tüm günüm mutfakta geçti
Yeşillikler yıkanıp kurtulup saklama kabına koyup dolaba kaldırıldı
Pırasa ve ıspanak vardı onları yıkayıp kavurup buçuga kaldırdım
Mantarlar vardı baktım bozulacak gibi duruyorlar onları yıkayıp doğradım çiğ olarak buzluğa attım pizza yaparken kullancam
Havuclar vardı hepsini rendeledim ve yağlayıp kavanoza doldurdum o şekilde 3 gün bozulmadan duruyor salatada kullancaz
tr_lelli evde fazlaca elma var annem elmalı kurabiye seviyorum ama daha önce hiç yapmadım onları boş bi zamanda vkurabiye yapmak için buzlu atayım diyorum sen yaptigini soylemistin daha önce topiğimizin anası olarak benim elmalarada bir el atıversen onları nasıl atıcam buzluğa
Canim kurabiyede yapabilirsinBugünde birikime hiç birşey ayıramadım kızlar ama günü 0 harcamayla kapadım buda bi başarı benim içinayrıca tasarruf adına tüm günüm mutfakta geçti
Yeşillikler yıkanıp kurtulup saklama kabına koyup dolaba kaldırıldı
Pırasa ve ıspanak vardı onları yıkayıp kavurup buçuga kaldırdım
Mantarlar vardı baktım bozulacak gibi duruyorlar onları yıkayıp doğradım çiğ olarak buzluğa attım pizza yaparken kullancam
Havuclar vardı hepsini rendeledim ve yağlayıp kavanoza doldurdum o şekilde 3 gün bozulmadan duruyor salatada kullancaz
tr_lelli evde fazlaca elma var annem elmalı kurabiye seviyorum ama daha önce hiç yapmadım onları boş bi zamanda kurabiye yapmak için buzlu atayım diyorum sen yaptigini soylemistin daha önce topiğimizin anası olarak benim elmalarada bir el atıversen onları nasıl atıcam buzluğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?