Küçük Düşün Büyük Olsun!

Robotun hayırlı olsun canım, güle güle kullan yardımcı robotunu yazılanları okuyamadım.
Kurutma makinasını bizim burada çamaşır makinasının üzerine koymuş arkadaşlar.
İstersen öyle de yapabilirsin.
Ben makina üzerine çamaşır sepeti ve deterjan yumuşatıcı koyuyorum.
Bir de ebeveyn banyosunda çamaşır sepetim var

Aaaa ben de köfteli bezelye yapayım. Bak aklıma gelmedi. Bugün arkadaşa annemin verdiği bezelyelerden verdim.
Köfteli şekli aklıma gelmedi. Benim koci bezelye sevmez ama belki köftelisini yer

Bizim sitede nice ev sahibi kiracısını düşük rakam diye, evimde ben oturacağım deyip çıkarttı.
Sonra da daha yüksek rakama kiraya verdi.
Sizin kiracınınki gerçekten çok düşük bir rakam.

Kurban parasını biz de genelde bağışlıyoruz ama annemlerin orada herkes kesmeye çalışıyor.
Aslında biraz ortamın gördüğü kültürle de alakalı.
İstanbulda kurban bayramını hiç anlamlı bulmuyorum.

Bizim öğretmen otoritesini koydu sınıf kalabalık ama çocuklarda çıt yok.
Aman okuldan soğumasında çocuklar. Önemli olan o. Ama otorite koymadan da gerçekten zor.

Kızlar bizim sınıftan bir çocuğa çok üzüldüm ben, acaba o çocuğun mutlu olması için ne yapsam diye düşünüyorum.
Geçenlerde resim yapıp vermişti bana. Bunu sana yaptım demişti.
Geçen cuma günü de, Elanın kitapları dolabından almak için okula giriyorduk. Ela anne bak x arkadaşım dedi. Sonra çocuk tabi kapının oradan içeri giriyor. Sonra dedi babam beni almaya gelecekti. Baktım öğretmen de yok.
konuştuk biraz. Babam uyuyordur dedi.
Annesi galiba şizofrenmiş.
Tam emin değilim.
Sonra arkadaşı aradım. Babaannesini tanıyormusun diye. O da yok dedi. Sonra öğretmeni aradık.
Öğretmen babaaannesini aradı.
O haline çok üzüldüm
Bana diyor ben evimin yolunu biliyorum ama yalnız başıma gidemem.öyle tedirgindiki.
Sonra bahçede Elayla oynadılar ya o ara gülümsemesi bile nasıl mutlu etti beni.
Ne rahatlık insanlarda. Gerçekten böyle umursamaz olacaksınız niye çocuk dünyaya getiriyorsunuz.hem de 1 tane değil 3 tane.
Çocuk daha okumayı bile tam öğrenememiş.
Bir de şiddet ölüm gibi yazılar yazıyormuş kağıda. Bilmiyorum çocuklar bu hayat içinmi dünyaya getiriliyor.Ahh ahh. Çok uzun yazdım ama kızlar. Keşke o çocuk için en güzel en faydalı şeyleri yapabilseydim.Ama işte sonuçta bir aile var, hiç birşey yapılamıyor.
En azından ufak mutluluk duyacağı birşeyler yapmayı düşünüyorum

Çok üzüldüm Allahım araba sahibi olurken ehliyet sınavı var anne baba olmak için de bence sınav olmalı günah böyle bir masuma böyle bir hayatı yaşatmak. İçim zaten yangın yeri öğrencilerimize çok üzülüyorum güzel bir gelecekleri olmayacaklarını biliyorlar bu bile beni üzüyor. Konuyu saptırmak istemiyorum ama bende içimi döktüm. Ne yapabilirsin bilmiyorum ama bence onun hayatına bu şekilde dokunman bile yeter onunla ilgilenmişsin bence korkularını yaşamamış daha ne olsun kalbin çok güzel Yedirenkim. Ela çok şanslı bir çocuk.

Kız yine kardeş işte demek
Ölümlü kalımlı dünya kadın içsel olarak bi görmek görüşmek istedi
O adama yazıklar olsun
Hem malı alın hemde sana adım ayandan kaçın
Yüzü yoktur belki
Yüzü yok degil de biizmkiler fesat
Biz aileyiz onlar tek baslarına oturuyolar
İnsan olmadıkları icin

Allah affetsinde dün de ben pilavıda hazır mı alsam dedim bi an
Köfte hazır köfteydi zaten pilava bi üşendim ki
Kalktım yaptım sonra :/
Yemek yapmak isyemiyorum ben
Olur arada öyle
pilavı biz salma yaparız kavurma yapmayız
Ben kavurmalı yapsam ayda 1 anca yaparım valla

Bu güne dünden çok iş bırakmamıştım ama büyük buluşma olmadı arkadaşımın annesi rahatsız olduğundan erteledik. Sağlık olsun yine buluşuruz güzel günlerde. Neyse herkes gidince önce evi bir güzel topladım düzenledim. Bütün evin camlarını sildim mutfakta bulunan bulaşıkları hallettim akşamdan listemi hazırladım son rulo havlumu koydum masaya havlu kağıt 1 kilo tahin kaya tuzu Birde cam değil ama mika güzel bir obje diyeyim onu aldım yıkadım içine şarj aletlerini kulaklıkları koydum ortalıkta öyle bırakıyorlar. Neyse hazırlandım çıktım evden halktana gittim kızım portakallı çikolatayı sevdi ondan aldım bisküvili çikolatayı da ben sevdim kabak çekirdeği leblebi iki çeşit fıstık birde gofret aldım her iki alışverişime de kredi kartı geçtim bu gün bin lirayı fazla aştım. Eşimin maaş günü akşam listeyi verdim ödemiştir akşama da dışarıda yemeğe götürecek yemek telaşım yok. Dışarısı fena değil ama evlerin içi hala soğuk güneş güzel bana iyi geliyor böyle güzel hava.

Slm bacımlar
Bugun harcamasız gün malum
Evdeki son ekmek tanesine kadar kullandım
Kıza tost yaptm koydum beslenmeye
Kendimize rende kasarlar vardı onla omlet kahvaltı ettik
Kargom vardı onu verip geldim,hic biyere ugramadım harcamıyım diye
Kızı aldı geldi koci onlara peynirli makarna yapıp dusa attım kendimi
Cıktım kagıt maskem vardı onu yaptm
Kociye bak cilt bakımı da bedava diyorm
Koci ise gitti
Aksm yemegi buzluktan
Kıza icli köfte var
Bana da susi cıkarabilirim
Cünkü dün en son salcamı kullanmısım
Evde yemek yapmaya salca yok

Ben bu gün uyamadım alışveriş boykot günü çarşamba diye kalmış bu gün kendimi bile nasıl affedeceğim bilmiyorum ama seni tebrik ederim duyarlılığın için kendime de uygun bir ceza vericem.

Bizim sitede nice ev sahibi kiracısını düşük rakam diye, evimde ben oturacağım deyip çıkarttı.
Sonra da daha yüksek rakama kiraya verdi.
Sizin kiracınınki gerçekten çok düşük bir rakam.
Kız bide hemen arka sokağında avm var
Metroda dibinde
Konumu için bile havada karada kaparlar

Bnm banyomda tezgah var öyle yaptırdık taşımaz ki

Yarım gün olacak bnm kızda asla rahat olmicak
Çünkü yetişmiyor sırf kız yorulur insAllah diye duam

Selamm
Sabah kurabiye perileri geldi
Kız istedi bende mak. Denemek istiyordum iade süresi geçmesin dedim beğendim
Güzel kıvam aldı.
Gücü yeter sürekli çalıştırmam zaten.
İlk fırsatda içli köfte denicem
Yarın arkadaşa gidicem
Bugün evi misledim.

Kendime 2 nevresim tkm almıştım hemen yıkadım kurusun sericem beğendim.
Tencere ve kaşık bıcak tkm geldi beğendim
Dolapda yer yok yeni dolaba artık oraya koyarım.

Baharatlıklarımı yenilemiştim ama yetmemişti 12 tane daha almıştım onlarda geldi
Eski baharatlıklarım duruyordu şunlarıda bi toparlamam lazım
Tek tük olanları köye götürürüm
İyi durumda olanlara hala kıyamıyorum belki yazlık olur diye
Ne kadar daha dillendirmesemde yinede oraya diye ayırıyorum olmayan evime
Gerçi olsa yeter ki alırım yeni yeni

Depoyu bi elden geçirmem lazım
Baya ayıklanacak birşeyler var

Büyük kalem 2 şeyi alıncada ben alışverişi kapıyorum.
Şimdi 6 ay ödeme zamanı
6 ay sonra tekrar gider listeleri yaparım

Ben bu gün uyamadım alışveriş boykot günü çarşamba diye kalmış bu gün kendimi bile nasıl affedeceğim bilmiyorum ama seni tebrik ederim duyarlılığın için kendime de uygun bir ceza vericem.
Est abla öyle bi algı var evet nette her carsamba diyolar ama degil bak söyle

Eklentiler

• C8281F3D-6D55-471D-9E94-3820B747382C.webp
    30 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…