Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi geceler bacımlar
Biz de dün anneme cıktık hastane somrası
Geceyi rahat gecirdi sükür🙏🏻
Babasıyla yattı üzeeine flaan yattı basının dedik tmm acı yok
Kahvaltıdan sonra geldik eve
Erkekler kapatılsın
Eve geldik hemen hasta oldı kocam
Bahcede is yaptılar biraz
Yazdan beri ilk gidisin nerdeyse köye hemen mi üsüttün be adam🤦🏻‍♀️
Yattı bütün gün
Corba yaptık patates hasladık sade makarna yaptık
Midesi bulanıyomus
Alyaya mı kosayım
Bugun yıkanmaası lazımdı
Acıısı yok korkudan ciyak ciyak bagırıyo suda🤦🏻‍♀️
Öbürü odadan ah uh inliyo
Yangın var dıye bagıraaım geldi
KIzı yıkadım yemek hazırladım
Alya uyudu oturdum
Yarına yemek ekmk hersey vae
Boykot günü 0 harcama cıkmayız yarın evden kısmetse.
Çok geçmiş olsun canım. Çabucak iyileşin kızum inşallah

Bu arada günde iki üç tane içtiğim sigarayı bıraktım
Bir alkışı hak ettim sanırım 👏👏😍😍
İçime çekmediğim halde nefes darlığı çekiyordum
Valla iki günde bile rahat nefes aldığım fark ettim
Darısı bırakmak isteyenlere inşallah
Çok iyi bir karar👏👏👏👏
Heleki alerjik astımı olan bir insan gerçekten yok yere kendini ateşe atmak.
Alkışlıyorum arksdaşım seni

Bu gün temizlik yapıcak havam yoktu misafirler gidince onların nevresimlerini kullandıkları havluları topladım bir kısmı yıkandı asıldı bir kısmı da yıkanmayı bekliyor hergün yıkaya yıkaya azaltıcam sadece güzel bir kahvaltı yaptım evi topladım bulaşıkları makineye yerleştirdim bir kısmını da elimde yıkadım akşama yemekler var az az hepsi bitmez bugün. Eşimle babamın maaşını çekmeye gittik bankaya kuyruk vardı atm de ben de oturdum cep telefomuda orda bırakmışım neyse kızım gidip aldı akşama getirir vücut yorgun böyle error veriyor dinlenmeden olmucak. Bu gün aslında dışarı çıkmamın sebebi boykotu destekleyen ve desteklemeyenleri görmek için bazı esnaf dükkan açmamış güzeldi ama bazılarıda market poşetlerini zor taşıyordu resmen sürüklüyordu neyse Allah hepimizin kalbine göre versin dedim. Hiç birşey almıcam dedim kendime bundan sonra da ekonomistleri dinlicem asla fazla stok yapmıcam bitmeden alıcam nasılsa alabiliyoruz.

Hepimizin bayramı mübarek olsun canlar en yegane arkadaşlarım dostlarım.Misafirim vardı hala varlar nasipse bu gece gidecekler ama çok güzel bir bayram geçirdik onlarla iyi ki gelmişler Allah razı olsun onlardan Birazdan mangal yapmaya gideceğiz etleri hazırladım. Bayram için evimize ben baklava yapmak istedim kızlarım sakın yapma anne dediler kalanı babamla siz yiyorsunuz dediler eve kalburabastı annemlere de revani yaptık sarma sardık çok güzel geçti Rabbim tekrarını nasip etsin hepimize. Bol harçlık dağıttığımız bir bayram oldu ama çok mutlu oldu çocuklar o mutluluklarıda bana yetti. Bayram sabahı eşim herkes uyurken saat 8 de anneciğine gitti artık bize teklif etmiyor kimse yanında gitmiyor. Kardeşleride telefonla bayramlaştılar ama bizi sormadan sadece ağbileri ile bayramlaştılar yazlığa gelip çökmeyi biliyorlar dedim zeytinliğe de gelmesinler istemiyorum dedim rızkımızı rahat bıraksınlar dedim. Eşim de tamam bitti bundan sonra dedi bakalım ne kadarını bitirdi. Birde eşimin yeğenleri var hiç kaçmaz hep akşam yemeği saati gelirler bir de bayramda gelen misafirlerini de yanında getirirler bu bayramda şaşmadı yemek saati geldiler misafirleri yoldamış ailecek canımız sıkıldı sofra hazırlıyordum benim zaten misafirim var onlar 4 kişi gelicek olanları tanımıyorum neyse ilk defa yemek yemeden gittiler. Ben zaten kardeşlerimle aram iyi değil benim için yok hükmündeler iyi ki öyleler valla çile gibi geliyor böyle olunca da. Neyse ev asıl şimdi bayram temizliği istiyor haftaya artık yaparım yarın normal temizlik ile başlarım.
Bence senin yemeklerin lezzetini tee biz burdan hiasediyorsak onların tatmak için gelmeleri kaçınılmaz sanki ☺️
Ellerine sağlık

Selamm dün dayım geldi kuzenimle
Ben onu unutmuştum demiştide ablamı görürüm gelirim diye
Hemen pilav yaptım buzlukdan köfte çıkardım
Sonra caydı kahveydi falan
Bi annemde bi bizde takıldı akşamda geç gittiler

Yaa bir kiracımız vardı çok ama çok eskilerden hatta tanıyamadım bile
Birazda olaylı bir evliliği vardı 2 tane küçük bebesi vardı tüm mah tee ozamanlar düşünün sahip çıkarlardı hep bu ablaya korur kollarlardı babam babannem annem komşular falan
Bende çocuğum yaşım 7-8 kocası eve gelmiyo gidip orada kalıyoruz babannemle falan
Ben bebeğinin beşiğini sallardım onu hiç yalnıZ bırakmazdık evimizin kızı gibi olmuştu o da ablası gibi
Sonra annesi babası gelip almıştı kocasından ayrıldı kocası öldü falan
O abla yıllar yıllar sonra sen çık gel bize babamın vefatını duymuş o agla 😭 biz ağla 😭
Dedim o beşiği hiç unutmuyorum dediki o beşik hala duruyor tahta beşik bağlardı bi de beşiğe bebeğini
Okadar ozamanlara gittim ki hala cıkamadım içinden
Sanki yıllar sonra ben 8 yasına döndüm
Böyle insanlar yıllar sonra çıkıp geliyor ya vefaaa nasıl bişey be diyorum umudum geri geliyor

Bu ara aşırıda dıygusalım afedersiniz ota 💩 ağladığım dönemlerdeyim
Volkan konağa ayrı ağladım
Bayramda babasız olmama ayrı
İçerdekilere ayrı
O ablayı gördüm ayrı ağladım
Sürekli ağlak geziyorum boşluktayım
Dularımı düzene oturtcam yine ben biraz bocalayınca okumadığımda hep böyle oluyorum.
Teheccüdlere dikkat edicem
Bugün hem ağladım hem okudum
Tesbih cektim
İyi ki Rabbim bana yönel çare bende diyorda sığınağım var🙏🏻
Ya olmasa? Nerelere koyarım bu başımı ben
Kimsesizim yalnızım dediğim anda hep bişey oluyor ve kendimi ona sığınmış buluyorum.
Toparlanıcam halledicem

Bu ara aşırıda dıygusalım afedersiniz ota 💩 ağladığım dönemlerdeyim
Volkan konağa ayrı ağladım
Bayramda babasız olmama ayrı
İçerdekilere ayrı
O ablayı gördüm ayrı ağladım
Sürekli ağlak geziyorum boşluktayım
Dularımı düzene oturtcam yine ben biraz bocalayınca okumadığımda hep böyle oluyorum.
Teheccüdlere dikkat edicem
Bugün hem ağladım hem okudum
Tesbih cektim
İyi ki Rabbim bana yönel çare bende diyorda sığınağım var🙏🏻
Ya olmasa? Nerelere koyarım bu başımı ben
Kimsesizim yalnızım dediğim anda hep bişey oluyor ve kendimi ona sığınmış buluyorum.
Toparlanıcam halledicem
Canım benim ya, benim de dönem dönem oluyor. Anlattıklarında en içimi acıtan bayramda babanın yokluğu oldu😢
Ne diyelim bol dua,namaz bana terapi gibi geliyor. Gerçekten içimi ferahlatıyor.

İyi geceler kızlar,
Gece kızlar toplanması yaptık.kuzenim iki kardeşim ve ben.. Çocuklar da toplanacaktı da malesef Ela erken uyudu. Uykusu geldimi
affetmez. Çok da istiyordu ama uyku daha tatlı geldi.
Ben de kardeşime geçip sohbet kahve vs sonra uyumaya anneme geçtim.
Bugün Elanın alerjik öksürüğü tuttu yine.
Ela yeğenimle kardeşimde oynuyorlardı.
Biz de küçük kardeşime gittik annem ve diğer kardeşim. Elaya bitkisel şurup aldım.
Köfte ve kanat aldık. Ben de anneme verdim para. Almadı ama ısrarla koydum cebine.
Sucuk aldım.
Kardeşim de çocuklarla birikteyken, biz yokuz diye eşime gelsin kahveye o da dedi.
Gitmiş yine başlamış eleştirilere. Allahım adamın içirahat etmiyor eleştiri yapmadan.
Valla birlikte gelince huzur duyanıyorum.
Kardeşimin eşi de artık uzak eşime, eskiden kanki gibilerdi.
Tabi bu da bende biraz burukluk oluşturuyor.
Bilmiyorum ben mi içten içe büyütüyorum.
Oysa biraraya gelince 3-5 gün güle oynaya iki laflaya laflaya geçirsek zamanı daha iyi olmazmı.
Neyseki şimdi diğer kardeşimin eşiyle vakit geçirdiler. Bugün akşam birlikte maç izlediler.
İşte böyle geçip giidiyor.
Ela ile ben buraya gelmekten mutluluk duyuyoruz gerisi boş. Eşimi de işte arada bir kısa süreli getiririm olur biter.
Ne yapayım herkesin yaşam şekli aynı olmak zorunda değilki.

Günaydınn
Dün arkadas aradı bize gelin kısır yaptım diye
Bisey almayın dedi biz almıyoruz bugun dedi
Dedim bizde almıyoruz😅
Evde bisküvi ufak kutu sütler vardı onlardan koydum
Bide 2 poset yaptım ayakkabı cizme mont onun kıza ayırmıstım
Aksm 19.00 gibi eve geldik
Yemegim vardı
Koci gececi
Harcamasız günü öyle gecirdik👌🏻
Carsamba alyanın kantin günü aksam aklıma geldi hafta da 1 ,50 tl veriyoruz ögretmenle kantinten tost falan alıyolar
Aha dedim tam günü carsamba okula göndermicem olmadı🙈

Merhabalar hanımlar.. bayram bana da zor geçti, benin büyük kız boğaz enfeksiyonu geçirdi ateşi düşmeyince acile gittik m igne ilac derken yeni yeni toparlıyor. Annemlere 2-3 saatligine uğradık. Kv ye yine kısa süreliğine uğradık. Pek bayram yapamadım anlayacağınız. Ama bayramın son günü kv, kayınlar eltiler çocuklar geldiler bize. Bir bayram daha geçti gitti.

Merhabalar hanımlar.. bayram bana da zor geçti, benin büyük kız boğaz enfeksiyonu geçirdi ateşi düşmeyince acile gittik m igne ilac derken yeni yeni toparlıyor. Annemlere 2-3 saatligine uğradık. Kv ye yine kısa süreliğine uğradık. Pek bayram yapamadım anlayacağınız. Ama bayramın son günü kv, kayınlar eltiler çocuklar geldiler bize. Bir bayram daha geçti gitti.
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım, Acil şifalar 🙏

Back
X