• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün herkese kahvaltı hazırlayıp gönderdim kızım yememiş hepsini oturdum onun yemediklerini ben yedim. Kahvaltımı yapmış oldum toz aldım derle topla düzenle yaptım mutfak toplandı sonra market yaptım kıyma aldım porsiyonluk ayırıp buzdolabına koydum.hazırlandım kızlarla buluştum yedik içtik sohbet ettik haftaya ramazan ben ve diğer arkadaşım tutamıyoruz benim ve onun süreklilik olan ilaçlarımızdan diğer arkadaşımız tutuyor buluşmayalım dedim bazen böyle oluyorum canım istemiyor muhakkak beynimde bir takıntım bir rahatsızlık var ve adını koyamıyorum ama bir süre ara verip görüşmeyince daha iyi hissediyorum kendimi gidince mutlu ayrılıyorum bazen gerçekten sıkıcı olabiliyor. Neyse günün güzel yanı iyi vakit geçirdim sonra eşimin hesabıma attığı parayı çektim eve geldim bu gün yine harcadım birgün şuaraya yazıcam bu günde harcamasız gün diye inşallah. Geçen alışverişimde atlet külot takım aldım atletler bir tık büyük bile geldi ama sık yıkanınca küçülüyor onları beğendim ama külotları çocuk külodu gibi neyse vericem onları ihtiyaç sahiplerine eşime söylemedim söylesem öyle çok konuşur ki uzatır da uzatır alıp alıp veriyorsun diye başlar. Dün başka sipariş verdim bakalım bunlar nasıl gelicek. Akşama çorba kurufasulye pirinç pilavı mevsim salata brokoli ayran tatlı var yeterli.
Bazen sürekli aynı ortam veya aynı kişiler sıkıyor .bu takıntı değil hepimiz öyleyiz
Eş konusunda da hepsi aynı
Fırsatı bulunca konuşuyorlar🙈🙉

İyi geceler
Akşam dokuzdan bu yana uyumuşum.
Boğazımda batma vardı aferin içtim. Uykudan kafamı kaldıramadım.Bu ilaçlar bana aşırı uyku yapıyor. Uyu ağrıyı hissetme misali😅
Sabah okuldan sonra eve geldim.
Süpür toz al. Toparla.
Sonra 21 saat aç kalmıştım. Araba kullanacağım diye mecbur birşeyler atıştırdım. Çünkü tansiyonum düşecek gibiydi.
Okula erken gittim.Park yerinde tabiki yer yoktu. Orta kısma bıraktım arabayı. Sonra veli arkadaşlarla karşılaştık.onlar da erkenngeliyor.kahve dünyasına gidiyorlarmış sen de gel dediler.Ne de olsa oralarda bekleyeceğim, ben de gittim onlarla.
Zaten araba için arayan da olmadı.
Okul çıkışı Elayı aldım kırtasiyeye ve markete uğradım.
Eve geldik. Bitki çayı yaptım içtik.
Yemek yapmaya giriştim.
Annem doğal tavuk vermişti onu haşlama yaptım.
Ödevleri yaptık yemek yedik.
Etkinlik ödevine başladık.
Eşim geldi o işyerinde yemek yedi bugün.24 saatte tek öğün besleniyor. 15 kilo verdi.
Gelince biraz etkinlik ödevine yardım etti. Sonra bize karışık meyve suyu yaptı.
Ödev bitince Ela bize ödevi sunum yapmak istedi. Atatürk'ü tanıttı.
Bugün öğretmenine Atatürk'ün kitap sevgisi adlı kitabını hediye etmiş.
Sunum sonrasında sızmışım :)

nazenin9320 nazenin9320 Ben biriyle cok sık görüşürsem mutlaka onunla bağlarım bir süre sonra kopuyor.
Ben zırt pırt görüşülecek insan kategorisinde değilim malesef
Benden olmuyo
Ama arkadaslıklarım hep uzun yıllara dayanır tabi sık görüşmüyoruz
Belki yalnız kalmam gerekiyor ozamanlarda yoruyor olabilir seni

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara😊

Selaaammm
Eşimle yine bozugum bir geliyaaa bir gidiyaaa bende 😂
Anlatmıcam artık yine maalesi anladınız beni
Ama naptım kartımı actırdım asın bayrakları
10binin ekmegine kan dogradım
Mesajlar üst üste gitmiştir akıllanmıyor yiğidimm🥱
Yoruldum alışveriş yaparken parmaklarım agrıdı dicem aksama
Es verdim gece devam edicem kaldıgım yerden

Kafam okadar dağınık ki sabah sıra aldım sıram gelmeden nakit işlemi olmayan varsa alim dedi hoop uctum kıimliğimi cıkardım eee ne ee dedim sizin değil sanırım kimlik dedi (15 yasından güccükde değilsindir dedi demek🫣)
Alyanın kimliğini alıp cıkmışım kafam öyle gidik
Dedim evim yakın sırama kadar gidim gelim
Ve sıra gelmeden kımliği aldım geldim
Hallettim
Sonra arkadasıma kahveye gittim ben kahve dedim o kahvaltı hazırlamış
Giderkende mesrubat kahve kek falan aldım
Yedik içtik dertleştik
Masa gelmiş kurulcaktı annemi aradım masayı kurdurdum
Halam yarın gidecek daha dogrusu kuzenimle eşi gelip alacaklar o da kahvaltıya gelirim dedi
Ev son 2 haftadır hiç boş kalmadı uzunca bir süre insan görmek istemiyorum
Hemen evi süpürdüm, yemek yaptım, evi sildim
Toz aldım
Eksiklerim vardı markete cıktım
Dus aldım
Daha börek yapcam banyo silincek

Cok güzel ciciler aldım kıyafet diil ama olsundu
1.600tl saat aldım kendime hiç yokmuşcasına
Gold catal bıcak seti aldım
Adnan Ziyagil ‘e altın varaklı sofralar kurucim ramazanda asdfghhjjjjkk

Güle güle kullan canım
Eşimde bana doğum günü hediyesi aldı 🙈 vurdeyince öldürür ziraa
Aldıklarınızı güzel günler de kullanın eminim hepsi çok güzeldir keselerinize bereket kızlar.

Yaşadığım yer doğduğum yer burayı çok seviyorum ama bu su kesintileri artık çok fazla geceden kesmişler suları mübalasız haftada en az 2-3 kesiliyor sabaha gelir diyerek yatağa yattım sabah hala sular yoktu. Evde olan sularla ev halkını gönderdim nasıl canım sıkkındı evi topladım nevresim değişitirdim elektrikli süpürge yaptım akşamdan dondurucudan yazdan hazırladığım patlıcanları çıkardım. Karnıyarık yapmak için ama yapamadım hazırlandım hem alışverişim vardı hemde paramı hazır etmiştim önce sarrafa uğradım yarım altın aldım 11 600 tl ordan baharatçıya zencefil-zerdaçal aldım ordan mandıraya iki çeşit lor, süt aldım fırına uğradım iki tane büyük ekmek aldım ellerim doldu markete de girdim kefir ve kızıma yoğurt aldım ev yoğurdunu yemiyor bu ara neyse eve çıktım ama nefes nefese sular gelmiş çok şükür dedim aldıklarımı yerleştirdim biraz soluklandım önce karnıyarıkla başladım süt pişirdim küçük bir kavanoz yoğurt mayaladım kahvaltımı bu gün öğlen yemeği saatinde yaptım çok geç oldu mutfak topladım şimdi çayımı aldım size geldim. Hiç param kalmadı bu akşam eşim verecek bugün de hiç kredi kartı kullanmadım hep nakit harcadım.

Yaşadığım yer doğduğum yer burayı çok seviyorum ama bu su kesintileri artık çok fazla geceden kesmişler suları mübalasız haftada en az 2-3 kesiliyor sabaha gelir diyerek yatağa yattım sabah hala sular yoktu. Evde olan sularla ev halkını gönderdim nasıl canım sıkkındı evi topladım nevresim değişitirdim elektrikli süpürge yaptım akşamdan dondurucudan yazdan hazırladığım patlıcanları çıkardım. Karnıyarık yapmak için ama yapamadım hazırlandım hem alışverişim vardı hemde paramı hazır etmiştim önce sarrafa uğradım yarım altın aldım 11 600 tl ordan baharatçıya zencefil-zerdaçal aldım ordan mandıraya iki çeşit lor, süt aldım fırına uğradım iki tane büyük ekmek aldım ellerim doldu markete de girdim kefir ve kızıma yoğurt aldım ev yoğurdunu yemiyor bu ara neyse eve çıktım ama nefes nefese sular gelmiş çok şükür dedim aldıklarımı yerleştirdim biraz soluklandım önce karnıyarıkla başladım süt pişirdim küçük bir kavanoz yoğurt mayaladım kahvaltımı bu gün öğlen yemeği saatinde yaptım çok geç oldu mutfak topladım şimdi çayımı aldım size geldim. Hiç param kalmadı bu akşam eşim verecek bugün de hiç kredi kartı kullanmadım hep nakit harcadım.
Altınınız bereketli olsun ♥️

Ayy ben istediğim 84 parca catal kasık takımınıda aldım 🫣
Adam kartları komple kapatmaz insAllah amin
Hiç elimin ayarı yok kızıncada
Ama okadar altın aldım bunları harcamakda benim hakkım.
Bu sene bilezik yapcam daha bu harcamalar sayılmasın🤭
Morali bozuk 2 telefon aldık idare edelim lütfen bu ay diyordu en son.
En son ozaman duyuldu sesi zaten daha ses yok :)

Neyse masayı begendim darlamadı salonu baya evham yapmıştım
güle güle kullan😊eşin cömert birşey demez

Selam kızlar
Bugün yine rutin aynı🙈
Sabah ortalığı toplarladım
Çamaşır yıkadım
Duş aldım

Görüşmem vardı onu hallettim
Ramazanda biraz mola vereceğim
Yorucu olmasın
Çok şükür güzel kazanıyorum
Şuan tatil parasını attım
Ama oradan harcamak istemiyorum
Eşim zam alacak 💸 inşallah
Dedim aşko senin maaşı ezeriz😀
Bendeki paradan şahsi harcama yaparım
Altın takı alırım veya diyorum ki telefonu bir üst modeli ile değiştirsem mi?
Şimdi eşim zıplar benimkini de değiştirelim der
Yani değişmesem 10 yıl gider
Zaten iki yıl oldu iPhone 13
Ama 10 yıl sonra değişmek daha maliyetli
Bilemedim 🤷‍♀️

Otel işi ok
Akşam dayanamadım aradım
Hacı hayırdır? Dedim🤣
Bir dönemedin
Adam demez mi? 🙈 rezervasyon ok misafirim vardı. Dönemedim😀
En kötü kendi odamızı veririz.
Günahını mı? Aldık ne🙉🙈🤣

5. Gün için hiç aklımda olmayan bir şehire rezervasyon yaptım
Ramada grubu ama yinede bin tane soru sordum
Depremi? Yangın merdivenini
İnsan korkuyor

En azından kafam rahat etti
Sonra kalktım odaya doğru ben gidip valiz hazırlayacağım dedim🤣
Çocuk da şaşkın bir şekilde anne emin misin? Dedi..
Kesin deli demiştir 😅

Akşam kahvaltı yapacağız
Bildiğin üşendim

Eşimde çok seviyor kahvaltı aman dedim
Fırın var taze sıcak mısır ekmeği yapıyor
Birde pide aldım
Kahvaltılık çıkarırım
Bizimkiler pastırmacı kasaptan aldım
Birde menemen yaparım
bence yeter

Yarın kayınvalidem de Arnavut ciğeri yapacağım
Taze geldi
Bugün böyle olsun dedim

İyi geceler canımlar,
Bugün sabah arabayı okulun oradaki otoparkta yer bulunca bıraktım. Eve yürüyerek döndüm. 21 saat aç kaldım ama kilo veremiyorum. Yürüyüşsüz olmuyor.
Eve geldim işlerimi hallettim.
Komşum bende bugün araba yok okul çıkışı bizi de alırmısın dedi.Yürüyerek gideceğimi söyledim. Çıkmadan 1 saat önce mutfağı süpürüyordum. Komşum kahveye gel buradan çıkarız dedi. Robotu sil süpür ayarladım mutfağa bıraktım.O devam etsin işime, ben kahveleri içeyim😂
Aslan burcu rahatlığı 🤪
Okuldan çocukları aldık. Dönüşte onun oğlu bize gelmek istedi yol boyunca söyleyince ben de gelsin dedim. O da olmaz acıkmıştır yemek yesin falan sonra gelir dedi. Ben de sonra da Elanın ödev saati geliyor dedim.
Çünkü ben okuldan gelince bir dinlenme süreci yapıyorum. Hemen ödev sıkabilir diye düşünüyorum.
Ödevlerini yapsınlar konuşuruz dedi. Tamam dedim. Bizim ödev bitti. Babası geldi yemek yedik. Toparladım vs.Ela da kuzeniyle görüntülü konuşuyordu. Komşum mesaj göndermiş.ödevler bittimi diye. Saat 9 a 20 var. Ben de haber vermedim çünkü o saatten sonra göndereceğini düşünmedim.uyku saatleri yaklaşıyor. O saatte gerek yok bence.
Biraz da mesajı geç görmüşüm.
Söyledim bitti ödev koci geldi yemek yedik. Şimdi de kuzeniyle görüntülü konuşuyorlar.sonra da uyku saati geliyor dedim.
Belki çok kuralcıyım ama hafta içi bizim uyku sürecimiz şöyle saat 9 ila 9:30 arası uyku saatimiz geldi diyorum. Diş fırçala kitap oku kitap okut saat 10 u buluyor uykuya dalması. Bazen 10:30 u da buluyor.bu bile geç saat.
Uyku saatinden asla ödün vermiyorum.
Neyse en son komşum dedi hani Elalara gidecektim diye ağladı 5 dk kapıdan görse olurmu dedi. Saat 9:20.. yok canım uyku saatleri geldi. 5 dk görse ne olacak vakit geçirmeyeceklerki, yarın okul çıkışı gelsin dedim.Ne diyeyim ağladı dedi bir 5 dk dan ödün vermedim ama bence alışılmasın bu duruma daha iyi diye düşünüyorum.
Çocuklar da alışır o da iyi olmaz. Çok mu katı düşünüyorum kızlar. 5 dk yarım saate çıkıyor.
Neyse yarın görüştürürüm.
Bugün Elanın odasında yattım.
Dün gece yarısı uyandım. Tabi kocinin uykusu kaçmış sese 😅 Tekrar adam gibi dalamadım dedi. Ben de yat odanın kapısını kapat uyu dedim ne diyeyim :)
Valla bu adamın tık sese uyanması beni benden alıyor. Odada koltukta o kadar sesi duymaz uyur. Ama yatak odada uyuyunca her sesi duyar. Harbi bu bence psikolojik.
Gece gece tekrar kalkmayayım diye sütü de mayaladı🤣🤣🤣 Ela uyuyunca kalkıp sütü mayalayacaktım, mayaladı. İnşallah tutar bakalım😅

İyi geceler canımlar,
Bugün sabah arabayı okulun oradaki otoparkta yer bulunca bıraktım. Eve yürüyerek döndüm. 21 saat aç kaldım ama kilo veremiyorum. Yürüyüşsüz olmuyor.
Eve geldim işlerimi hallettim.
Komşum bende bugün araba yok okul çıkışı bizi de alırmısın dedi.Yürüyerek gideceğimi söyledim. Çıkmadan 1 saat önce mutfağı süpürüyordum. Komşum kahveye gel buradan çıkarız dedi. Robotu sil süpür ayarladım mutfağa bıraktım.O devam etsin işime, ben kahveleri içeyim😂
Aslan burcu rahatlığı 🤪
Okuldan çocukları aldık. Dönüşte onun oğlu bize gelmek istedi yol boyunca söyleyince ben de gelsin dedim. O da olmaz acıkmıştır yemek yesin falan sonra gelir dedi. Ben de sonra da Elanın ödev saati geliyor dedim.
Çünkü ben okuldan gelince bir dinlenme süreci yapıyorum. Hemen ödev sıkabilir diye düşünüyorum.
Ödevlerini yapsınlar konuşuruz dedi. Tamam dedim. Bizim ödev bitti. Babası geldi yemek yedik. Toparladım vs.Ela da kuzeniyle görüntülü konuşuyordu. Komşum mesaj göndermiş.ödevler bittimi diye. Saat 9 a 20 var. Ben de haber vermedim çünkü o saatten sonra göndereceğini düşünmedim.uyku saatleri yaklaşıyor. O saatte gerek yok bence.
Biraz da mesajı geç görmüşüm.
Söyledim bitti ödev koci geldi yemek yedik. Şimdi de kuzeniyle görüntülü konuşuyorlar.sonra da uyku saati geliyor dedim.
Belki çok kuralcıyım ama hafta içi bizim uyku sürecimiz şöyle saat 9 ila 9:30 arası uyku saatimiz geldi diyorum. Diş fırçala kitap oku kitap okut saat 10 u buluyor uykuya dalması. Bazen 10:30 u da buluyor.bu bile geç saat.
Uyku saatinden asla ödün vermiyorum.
Neyse en son komşum dedi hani Elalara gidecektim diye ağladı 5 dk kapıdan görse olurmu dedi. Saat 9:20.. yok canım uyku saatleri geldi. 5 dk görse ne olacak vakit geçirmeyeceklerki, yarın okul çıkışı gelsin dedim.Ne diyeyim ağladı dedi bir 5 dk dan ödün vermedim ama bence alışılmasın bu duruma daha iyi diye düşünüyorum.
Çocuklar da alışır o da iyi olmaz. Çok mu katı düşünüyorum kızlar. 5 dk yarım saate çıkıyor.
Neyse yarın görüştürürüm.
Bugün Elanın odasında yattım.
Dün gece yarısı uyandım. Tabi kocinin uykusu kaçmış sese 😅 Tekrar adam gibi dalamadım dedi. Ben de yat odanın kapısını kapat uyu dedim ne diyeyim :)
Valla bu adamın tık sese uyanması beni benden alıyor. Odada koltukta o kadar sesi duymaz uyur. Ama yatak odada uyuyunca her sesi duyar. Harbi bu bence psikolojik.
Gece gece tekrar kalkmayayım diye sütü de mayaladı🤣🤣🤣 Ela uyuyunca kalkıp sütü mayalayacaktım, mayaladı. İnşallah tutar bakalım😅
Tabi cnm okula giden çocik bunlar o saatde işi ne
Bnmkinim mesela 5dkları hiç bitmez gerçi o 3dk diyo :) anlamadıgından

Huh yemin ederim yaramaz cocik agırlayacagıma 20kişi agırlim gık demem
Evin anası agladı yine bi kat ortalığı topladım ama yarın koltukları falan cekip hep sil süpür yapcam.
Ne var ne yok yıkar silkelerim
Hep yataklarda zıpladılar :( bnm kız bukadar yapmazdı onu gördükce kudurdu
Battaniyeler nevresimler hep yıkancak söktüm aksam banyoya yığdım

Buharlı temizleme mak. alıcam ama pahalı bişi alamam.
Bir tane gözüme kestirdim
Bayada yorumu var kuzenimde memnunum dedi.
Halıları bile resmen parlatıyor dedi
Seramikler banyo duvarları ve halılar için istiyorum.
Basarım buharı seramiklere parlak bnmkiler

Bugun yemeğimi fazla fazla yaptım
2 gün yapmam
Okadar cok cay kahve içtik ki ben hiç alışık değilim gün içinde bukadar karıştırmaya midem fena lansor aldım 1 tane

Back