Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tesekkürler cnm
Vicdan yapıyorum ben biraz yanlıs aslında
Uzmanlarda tek oyun kurabilsin yaratııcılıgı gelissin diyor zaten.
Benimki telefon tablette izlemiyo onu da verdim yalan yok
Youtube kids var sadece orda challengeları görüyo hadi challenge yapalım diye geliyo bu sefer
Onu da kaldırdık .
Bebekligindrn beri krese gittiğinden herhalde hep bi etkinlik yapma istegi var cocugun
Ögretmencilik oynuyorz hadi yaz bi sayfa adını diyorım
Anne onu dün yazdık baska bisy ögret diyo.
Harfleri de ögretmek istemiyorm farklı ögretiyolR okullarda kaldık böyle anlayacagın

Ben oda da tek olunca vicdan yapıyorum
Beraber oynayınca bütün isim kalıyo diye canım sıkılıyo analık delilik.
Valla bilsem yaprdım 2.yi arası azken en azından oynarlardı diyorum

Günaydın
Hayırlı cumalar
Bugun anama cökerriz babamın dogumgünü
Kız gözünü actı kostu cama komsunun kız uyanmıs mı diye
Ödüm patlıyo camda falan görcek diye(ben niye böyle bi kadın oldum ya)
Aifry de patates yapcm kahvaltıya
Koci gelmis gece yine evi barkı yemis
Mutfak cakılı.
Kitaplarım bittti kitap almam lazım
Alya uyuyunca 15-20 sayfa okuyyorum aksmları iyi oluyor.
Bu ay kendime ceyrek hedefi koydm olmadı gram.
Yeter ye ye nereye kadar.

Zamanla kendi başına da etkinlik yapar canım, seneye ilkokul 1.sınıfamı başlayacak Alya. Eğer başlayacaksa ingtagramda benim takip ettiğim bir öğretmen var güzel anlatmış oradan harflerin seslerini yazılışını yavaş yavaş öğretebilirsin. Bizim öğretmen 'keşke anaokulunda harfleri göstermeselerdi' dedi.
Çünkü çocuklar zorlanmış. Ama şimdi doğru şekilde gösterirsen bir aşınalığı olur. Önemli olan öğrenecekleri şekilde öğretmek.zaten öyle bir hızlı ilerleniyorki.bazen hızına yetişemiyoruz :)

Büyük geçmiş olsun babym. Verilmiş sadakaları varmış çok şükür bin şükür kendilerine birşey olmamaış. Babacığının da doğum günü kutlu olsun.
Lellim bizim kredi kartları güncel 29000 tl olmuş ayın 5 kesiliyor. Taksit yapılmadığı için hepsi peşin geçiyor. Aldıklarınız bereketli olsun.

Cumamız mübarek olsun tekrarını nasip etsin Rabbim. Sabah temizlik ve toz almadan sonra aile hekimine gittim ilaç yazdırdım eczaneye yine katkı payı ödedim en sevmediğim kısım sağlığımızda paralı. ordan kuyumcuya gittim yılın ilk yarım altınını aldım10 400 tl olmuş. Çok yükselmiş. Ordan ambara gittim nişasta çerez lokum aldım ordan mandıraya 2 litre süt marketten de meyve ve iç fındık aldım bu gün güzel dağıttım sadece markette kredi kartı kullandım diğerlerini peşin ödedim eşimde evdeki su arıtıcısının filtrelerini sipariş vermiş bu gün kabul günümüz oldu. Eve geldim aldıklarımı yerleştirdim kahvaltı yaptım sütü pişirdim mutfak topla derken bu saat oldu şimdi çay demledim çay içicem yorulmuşum en güzel yanı ise günün yemeğim var eşim kuskus pilavı istedi onu yapıcam.

Beni lincleyebilirsiniz atıs serbest
Onu da ben ögretemicem valla suan hic o mentalim yok
Gercekten yalnız cocuk buyutuyorum resmen onu da babası ögretsin bi zahmet

Saolasın abla

Beni lincleyebilirsiniz atıs serbest
Onu da ben ögretemicem valla suan hic o mentalim yok
Gercekten yalnız cocuk buyutuyorum resmen onu da babası ögretsin bi zahmet
Hahah Ben de öğretmenler öğretsin diyorum valla anasınıfında bazı sesleri öğretiyorlar baş harflerini falan, yeter

İyi geceler
Bugun hem anane hem babanne yaptık
Bak dısarı da cıkardım
Kuzenleriyle de oynadı
Bu saat oldu hala yatakta dönüyor
Bak suan icimden dualar okuyorum sakin kalayım diye
Yok arkadas normal degil yani
Burayı da aglama duvarına cevirdim kusura bakmayın bacımlar
Kime söylesem normal cocuk bu diyo
Böyle cocuk olmaz arkadasım
Bu kendini 18nde sanıyo
5 yasındasın ya yat uyu ıste
Ordan oraya gezmissin bütün gün yat uyu artık.

sabah aile hekiminden randevu aldım
magnezyum falan bitmisti
Sprey B12 kullanıyodum ilac yazmıs normal ödemiyomıs artık spreyi
Kızı kvdeme bıraktım o da kuzenlerine götürdü orda oynadı almaya gittim kahve icip cıktık
Eve geldik hemen yemek yedik
18.00 da anneme gittik pasta alıp babamın dogum gununu kutladık
Onlarda beklemiyomus anahtarla actık kapıyı sok oldular
Ben evdeylen annemler girmem hic anahtarla cünkü
Babaö saolsun bıraktı eve dönüste 21.00 gibi
21.30 yataga getirdim cocukumu hala dönüyor
Dizim vardı kactı tabi
14 saattir gözünü kırpmadan ayakta
Helal olsun diyorm ne diyim

Bereketli olsun abla

Geçmiş olsun canım

kizin dogdugundan beri nekadar güzel ve titiz büyütdügünü okuyorum burda hep. Hatda ara ara ben vicdan yapiyordum senin kizla yaptigin etkinlikleri, oyunlari ve özeni okuyunca , ama seninde dedigin gibi uzmanlar bile cocuklarin yanliz oynamalarinin ne kadar önemli olduğunu söylüyorlar.
Vicdan yapma bence. Cocugunu ilgisiz birakmiyorsun, sadece kendi kendinede arada tek kalip mutlu ola bilecegini öyretiyorsun.
Hepimiz anneyiz evet, ama ayni zamandada kendi hayatimiz, kisiligimiz, islerimiz ve isteklerimizde var. Bunlarada vakit ayirmazsak, sabirsiz ve sinirli kisilige dönüsüyoruz zamanla.
Kizini yavasca alistir, ben öyle basladim. Sen oynamaya basla ben mutfagi toparlayip gelcem dedim, sonra sen basla ben evi süpürüp gelcem diye diye sürecleri uzatdim.
Cok güzel bir annesin canim , ama inanki onu basbasa birakmak ona kötülük ediyorsun anlamina gelmiyor. Cocuklarda farkli, farkli duygulari bu hayatda ögrenmeliki yetiskin olunca hayatla mücadele ede bilsinler.
Kaybetmegi, sinirlenip ardindan sakinlesmeyi, üzülmeyi, sabiri….hepsini ögrenmeliler, cünkü ömür boyu bu duygulardan koruyamayiz onlari.
Eminimki sende sizin icin, en dogrusuna karar verirsin zaten

Bu arada bu sadece benim fikrim, kizima uyguladigim. Herkes güzel anne burda, kimseninde yetistirme sekline karismak istemem. Umarim haddimi samamisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…