- 21 Ağustos 2015
- 31.534
- 95.536
- 598
- 37
Allah akıl fikir versinGüzel bir hafta olsun hepimize. Rutin Pazartesi sabah 8 de başladım temizliğe normalde daha geç bitiriyordum ama bazı işleri akşamdan halletmem bana bayağı zaman kazandırdı. Temizlik tamam çamaşır makinasını hazırladım bir posta akşamdan yıkarım yoruldum biraz dinlenmem lazım. Nevresim değiştirdim önceden beni zorlamazdı nevresim şimdi yorganların içinden çıkarmak yoruyor beni. Akşam içinde sebzeli domates çorbası ve tavuk filetolu mantar sote yaptım yanına da salata ve yoğurt. Evde ki işleri bir şekilde hallediyorum da aile işleri nasıl hallolucak bilmiyorum oğlan kardeşim mümkünse yurda giriş yapmasın çok canımı sıktı iki yıl önce aldığı bir arabası vardı benim üstüme yapmıştık kendi gelemediği için bu gün babamı aradım arabayı satmış perşembe günü notere gidecekmişim halamın oğlu var o ilgileniyormuş benimde perşembe günü diş randevum var nasıl olucak bakalım çekmiş gitmiş cumartesi günü yurt dışına annemle babamı aramasam haberim olmucak hiçbirşeyden annemle babam yaşlı insanlar onların üzülmesini hiç istemiyorum yarın babamın da hastane randevusu var onu götüreceğim Allah gerçekten kardeşin de hayırlısını versin. Bana bir Allahaısmarladık demedi arabayı sattığını da söylemedi Rabbime havale ettim. Ben uğraşamam böyle dengesizle kızlarım diyor anne annanemin ve dedemin tek aklı başında evladı sensin diye mütevazilik yapıyordum bu gerçeği bu gün anladım. Sizlerinde kafasını şişirmek istemiyorum ama eşime karşıda mahçup ediyor beni, eşime de mesaj atmış benim sağlığım için mümkünse görüşmeyelim demiş kapısını çalıp para istemeyiz daha o bizi tırtıklıyor, neyin havasıdır bu anlamadım. Allahım akıl fikir ver ıslah et diye dua ediyorum. Neyse kızlar sizlerde hakkınızı helal edin ben de kardeş çok hepsi ayrı ayrı çeşit çeşit.
Bizde sana meraklı degiliz deseymis keske esin abla