- 16 Şubat 2012
- 6.426
- 10.680
harikaSelam kızlar
Sabah erkenden pasaport işleri için nüfusa gittik
Çok şükür hemen hallettik
Oğlanı okula bıraktık eşim işe gitti
Bende gelince ütüleri yaptım
Az gibi görünüyordu bir sürü ütü çıktı
Neyse bitti
Şimdi süpürgeyi saldım
Birazdan teyzemi arayacağım doğum günü
Saat iki de danışmanlığım var
Akşama taze fasülye kavurması ve makarna istedi ev halkı
Yanına salata ve yoğurt çıkarırım
Yatana kadar sürekli bir şeyler yiyorlar
Meyve tatlı kuruyemiş
Sonra kilo aldım diyorlar
Ben yemekten sonra yiyemiyorum
Pazartesi emekli promosyonu yatmıştı
Onu pasaport harcına yatırdım
En azından bedavaya geldi
10 yıllık başvuru yaptık
Oğlan öğrenci olduğu için ona 5 yıl aldık
Zaten 790 tl verdik daha uygun oldu
Umarım hayırlı uğurlu gezmelerimiz olur
Tşk ederimharikabol bol gezmeleriniz olsun
Gerçekten harika birşeymiş inanın heyecanlandım ama bizim buraya gelirmi inşallah gelir.Geçmiş olsun
O ölçü almayı bende sevmiyorum
Ama benim dişçim en son gittiğimde değiştirmiş. Ağzında kamerayı gezdiriyor ve birebir alıyormuş
Gerçekten kaplamamı taktıktan sonra çat diye oturdu, yüksek atmadı.
Çok çok güzel yerleri görmek nasip olsun, yurt dışına gitmeyi çok seviyorum bende. Ailenize yeni pasaportlarınız hayırlı uğurlu olsun tekrardan.Selam kızlar
Neyse bitti
Şimdi süpürgeyi saldım
Meyve tatlı kuruyemiş
10 yıllık başvuru yaptık
Aynen +vergi ödüyırsun ona 1600 faln ödeme yapıyosunBen hala tamamlayamadım yaa iki gündür başımı kaşımaya vaktim olmadıev tenizliğine gömülünce de hiç vaktim kalmıyor.
En fazla 1050 tl lik mi alışveriş yapmak gerekiyormuş. Bilen yazsın kızlar.
Sonra vergi ödemeyeyim yok yere
Çok tşk ederimGerçekten harika birşeymiş inanın heyecanlandım ama bizim buraya gelirmi inşallah gelir.
Çok çok güzel yerleri görmek nasip olsun, yurt dışına gitmeyi çok seviyorum bende. Ailenize yeni pasaportlarınız hayırlı uğurlu olsun tekrardan.
Teşekkür ederim babym aldıklarını güzel günlerde kullan menünde çok güzel bende karbonhidratı çok seviyorum sanırım göçmen damarım besliyor.Saolasın ablam
1050 tl ye 600-650 tl vergi alıyor suan.
Ben söyle kendimi rahatlatıyorrm 16 parca ürün almısım bu gelende.Ben burda 16 parca ürünü asla alamam 1600 tlye.
Cıtcıt aldım 2 tane sac.aliexpresde.alırdım hep daha önce 350-400 tl di taa 2 sene once.Temudan 80 tlye cıtcıt almısım
O yüzden gözüm görmüyo acıkcası vergisininazenin9320
Nazeninciğim bem hep yazdıklarını okuyorum elim yavaş demişsin. Ben de ahh ne güzel her gün toz alıyor sürekli mutfak temizliği yapıyor vs vs hayranlıkla okuyordum.Ben hiç öyle olamadım ondan galiba. Elim de oldukça yavaş. Dün eşim dedi yemek yapma boşver çünkü vakit azdı uğraşmamı istemedi. Ben de yaptım acele acele hızlı yaptım ya halının üzerine döktümaz da olsa birşeyiÇok güzel bir güneş var arada bulut önüne geçiyor ama güzel güneşli bir gün. Sabah sabah eşim tedaviye gitti kızların bu akşama yemek siparişleri var büyük kızım lahana sarması dün sarmıştım küçük kızımda kabak mücver istedi birde mercimek çorbası yaptım tatlı olarak da kaymaklı ayva tatlısı var. Eşime söyledim siparişleri aldı birkaç alınacak daha var birazdan çıkar alırız. Evi süpürdüm toz alamadım dün almıştım yarın yine alırım, sabah mutfağa bir giriş yaptım az önce çıktım benim elim çok yavaş ben anladım hızlı biri olsam hemen yaparım ama olmuyor. Eşimin her ay maaştan sonra yatan bir parası var o yatarsa yine az da olsa euro alıcaz. Yeni yıla kadar bir kısmını bitirmek istiyoruz borçların kalanını da yeni yıl sonrası artık öderiz iyi ki bankadan kredi çekmemişiz faizler yüksek öderken zorlanırdık böyle döviz olarak ödemek bize iyi geldi.
Şimdiden hayırlı olsun canım evleri, sağlıkla mutlu mutlu otursunlar inşallahSon dakika kayınpederim aradı
Acil kasadan altın lazım dedi
Ev bulmuşlar ben koşa koşa gittim
Altınları aldım kuyumcuya verdim
Evi de beğendim
Güle güle otursunlar
Çıkınca oğlanın saatine yakındı
Onu da okuldan aldım
Öğlen bir ara eşim geldi
Cumaya yetişmemiş
Eve uğradı
Öyle olunca
Benim butik işimi onunla halletmek için gittik
Ama hiç beğenmedim
Eve geri bıraktı
Tam keyif yapacaktım ki o da olmadı
Kahve yaptım içemeden çıktım
Neyse arkadaşlarımı gördüm
İki sohbet ettik
Geldim
Akşam için eti aldım
Eşim ben gelince yaparsın dedi
Umarım fazla gecikmeden gelir
Salatayı da yaptım
Akşam görümceme gideceğiz
Şimdilik böyle durum
Hayırlı olsun canım, güzel güzeeell seyahatleriniz olsun. Biz de yılbaşı olmadan çıkartmayı düşünüyoruz.Çok zam gelecekmiş.Selam kızlar
Neyse bitti
Şimdi süpürgeyi saldım
Meyve tatlı kuruyemiş
10 yıllık başvuru yaptık
Ahh biz lellim. Aman o pahalı almayayım aman masraf olmasın aman bu ay da erteleyeyim. Hep böyle gidiyor. Benim eşim de bugün saç boyamı ona yaptırdım yine; bana ne dese ya uğraştırıyon beni git kuaföre boyatsana. Ben de dedim kuaför fiyatlarından haberin yok sanırım.Ben burda borçlar extra çıkan masraflar diye ağlanıyorum eşim beyde bana camlıhemsinde bungalow linki yolluyor.
Şu adam kadar gamsız olsaydım yoo yarısına falanda razıyım Allahım
Onun rahatlığını bazen seviyorum keşke bulaşsa az da bana parayla satılsa alıcam o derece.
Gidicem yicem parasını olacağı o olcak.
Battık zaten diye diye :)
Aklımı çeliyor..
Sabah bir gaz gelmisti (şuan gitti o ayrı)
Dolabın icini biraz toparladim
1 posetde cöp çıkardım.
Ama okadar geldi gitti yani.
Hamsi yapıcam akşama
Kıza az az yemek var
Bugün aylaklık yapıyoruz kızımla
Bi yatakta bi kanepede piknik yaptık, evcilik oynadik, dans ettik.
Uykum geldi ama tehlikeli saatler Alya için uyku no
Gece anamı aglatıyor sonra.
Yarın aksam market yaparız büyük ihtimal
Liste yapıyorum
Desti c.suyu falan almıştım ama elde yikama bulasik deterj. Bitmis.
Onu stoklamam lazım.
Bayadır almıyordum demek stogu tükettim.
Toz deterjanda uygun bulursam alırım.
Markete kızı goturmicem her girmemizde 300-400tl oyuncaga yapisiyor
Oyun alanı falanda yok orda zaten ben onden gider bi civil boyner gezerim orda bulusuruz esimle
Ablam da istanbula diş için geliyor. Bir gün ağlayarak gelmişti. Ölçüsü uymadı vs bir sürü sorun yaşadı dişlerinden. Tabi çok anlamadım da hala tamamlanmadı dişleri.Bu gün sabah hep birlikte evden çıktık annemide aldık diş randevumuz vardı ikimizinde annemin doktoru hemen aldı yaşından dolayı eşim onu evine bıraktı benim dişçimde fazla bekletmedi aldı kesim yaptı bugün iki dişime de sonra ölçü aldı Allahım 32 dişimide oysun ama o ölçü için hala başka bir teknik bulamadılarrr neyse çok şükür bitti gitti dedim daha dişçim ile yolumuz var. Eşimle hastane çıkışından sonra önce mandıradan süt aldık, iade kargomuzu verdik markete gittik iki paket kıyma, zeytin, bulaşık makinesi deterjanı, çiğ köfte, bisküvi aldık tabi kredi kartı ile ödedik. Akşam için köfte patates rus salatası fasulye piyazı yaptım sütü mayaladım ama yorulmuşum şimdi oturdum dizimi seyredeceğim.