Küçük Düşün Büyük Olsun!

harika bol bol gezmeleriniz olsun

Gerçekten harika birşeymiş inanın heyecanlandım ama bizim buraya gelirmi inşallah gelir.
Çok çok güzel yerleri görmek nasip olsun, yurt dışına gitmeyi çok seviyorum bende. Ailenize yeni pasaportlarınız hayırlı uğurlu olsun tekrardan.

Allahım hava nasıl kötü ben böyle havayı hiç sevmem nasıl kapalı karanlık evin içinde ışıkla otursak olucaktı gündüz. Neyse sabah eşim mutfakta masanın bulunduğu duvar hep kirleniyor siilsemde tam çıkmıyor eşim boyadı bende evin tozunu aldım bir makina çamaşır yıkandı astım havluları değiştirdim eşimle ikimiz iki elektrikli süpürgeyi çalıştırdık evi paylaştık temizledik kahvaltı yaptık ben menemen yaptım yedik. Sonra eşim tv izledi ben de akşam için dondurucudan bamya pişirdim yarın pişirmek içinde lahana ve yaprak sarması hazırladım buzdolabına koydum mutfak topladım eşim tedaviye gitti. Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim eşim gelincede annemin maaş günüydü siparişlerini aldım birde orta boy bir tava istermiş yumurta pişirmek için ben sana almazmıyım dedim ama parasını ben ödücem dedi paran yetmez hacı annem dedim benden sana hediye olsun dedim o dudaklarında ki mahçup gülümsemeyi çekmek isterdim olur mu öyle dedi olur dedim sen bana hepsini peşin ödedin cancağızım dedim. Bamya yemeği mercimek çorbası dünden kalan az yemeğimiz ve haydari de yaptım çorba hariç hepsi bitti çok şükür bin şükür bu günde doyduk. Bu ara bisküvi arası lokuma dadandım çok güzel oluyor yedim ve rahatladım.

Saolasın ablam
1050 tl ye 600-650 tl vergi alıyor suan.
Ben söyle kendimi rahatlatıyorrm 16 parca ürün almısım bu gelende.Ben burda 16 parca ürünü asla alamam 1600 tlye.
Cıtcıt aldım 2 tane sac.aliexpresde.alırdım hep daha önce 350-400 tl di taa 2 sene once.Temudan 80 tlye cıtcıt almısım
O yüzden gözüm görmüyo acıkcası vergisini nazenin9320

Son düzenleme:
Aynen +vergi ödüyırsun ona 1600 faln ödeme yapıyosun

İyi geceler bacımlar
Dün anneme cöktük
Haftada 1 gün gidiyoruz bıktırmamak icin
Kızı okuldan aldım gectik,koci de oraya geldi is cıkısı.
Yemek yedik eve gecctik
Yarın aksam arkadaslsr ev görmeye geliyo bugun paso temizlik yaptım
Asırı lodos var burda da.
Okula bile götürmeyeyim dedim biara,koci okadar bisey yok gitsin dedi.
Mutfak dolaplarını ic dıs dün silmistim kız gelene kadar,bugun de vitrine girdim
Hem mutfak hem vitrin cay kasıgına kadar domestoslandı ,makinada yıkandı.
banyoları falan ovdum klasık sil süpür yaptm
İs arası kolay olsun diye fırında tavuk patates yaptm
Bana is cıkardılar
Nette görmüsler makarna pizzA.
penneleri haslayıp tek tek sise diziyosun üzerine kasar sucuk mantar atıyosn
Deli dürttüğü icin beni onu yaptm bide
Ugrasmalı ya bayıldılar.
Kzıı uyutup gectim odama kocinin de dizisi var yarına kadar bana dedim soru bile sormayın

Uzattım yine
Pazar da kızlar kadinlsr matinesine gidelim diyolar ögretmenler günü diye heryrrde matine varmıs.
Okeylestik ama bugun sesleri cıkmadı.
Dün gece kartı patlattım bı tık.
H.burada da cocuk kitapları indirimdeydi kitaplar aldım kıza
Waffle tavası diye bisey aldım,kerafin bakım seti,asırı gerekli ayran kepcesi almısım bakır(farkında degilim fkmfmf)h.cevizi yagı aldm
Bi gecede bu alakasız ürünleri nasıl toplayıp almısım bilemeyrum
Ögretmene cicek yolladım bide yarın icin.

Selam kızlar, iyi geceler,tatlı rüyalar
Ben de bir parça uykuma aldım.sonra kalktım namaz kıldım. Size selam vermek istedim.
Günlerdir tam bakamadım.
Biraz ev işi ile ilgilendim. Uzun uzun anlatmayayım. Ev işini anlatmak bile yoruyor beni. Sizde de oluyormu bilmiyırum ama her daim zaman yetiremiyorum.
Dün sabah bisiklet sürmeye gittim. Eve geldim evi toparladım. Lavabo wc yıkadım.ama yarım yamalak yaptım gibi hissediyorum. Hızlıca yaptım.
Ardından okulda seminer vardı ona gittim.
Elayı al eve gel yemek yap. Yedik topladım. Banyo yaptım. Yarım saat otırdum.sonra uyku süreci.
Bugün de sabah okula bıraktım ama trafik fenaydı. 40 dakikada gittim okulun kapısına bırakmak için.diğer türlü 20 dk sürüyor okula gitmemiz.
Eve geldim. Arkadaşı kahvaltıya çağırmıştım. Evi toparladım kahvaltı hazırladım.
Kahvaltı yaptık. Oturduk. Okula almaya çıktım hooop yağmur bir bastırdı şakır şakır.
Arabayı okula daha yakın boş yere park etmeyle uğraşırken biraz geç kaldım.
Okuldan dönüşte komşuma uğradık 5 dk lıktı. 1 saate yakın oturduk.
Eve gelince mutfağı tam toparlamamıştım. Bulaşık mk doluydu vs onları hallettim.
Sonra yemek yaptım. Elaya ödev yaptırdım.
Ödevden sonra kendi başına oyun oynamaya başladı. Böyle olunca vicdan yapıyorım. Vakit ayıramadım diye, yeni çağ anne modeli oysa kendi başına oynamasının olumlu yönleri çok.işim bitince tam birlikte birşeyler yapacaltık babası geldi. Ona hamburger al demiştim. Dün söz vermiştim hamburger için.Bugün okul çıkışı yağmurdan dolayı dışarda yedirmedim.benim koci eve gidin biryerde takılmayın fırtına olacakmış vs vs vs
Neyse hava tahminleri yine boşa çıktı
Ben eve gelip yemekle uğraştığımla kaldım.
Neyseki bize de almış hamburger, yemekler yarına kaldı. Yarın ütü yapmaya niyetimvar.sepette de katlanacak çamaşırlar da beni bekler.
Elayı doğum günü için hafta sonu kartepeye götürmeyi düşünüyoruz. Umarım kar vardır.
Bir gece kalıp döneriz.ödevleri cumadan yaptırırım.

Selam kızlar
Sabah tüm evi temizledim
Banyoları yıkadım
İçime sindi

Birazdan dışarı alışverişe gideceğim
Deri tayt alacağım
Yarın ilkokul öğretmenimiz ile yemek yiyeceğiz
Orada giymeyi düşünüyorum

Akşama dünden çorba ve makarna var
Yanına et alıp ızgara yapmayı düşünüyorum
Salata ve yoğurt yeterli olur

Teşekkür ederim babym aldıklarını güzel günlerde kullan menünde çok güzel bende karbonhidratı çok seviyorum sanırım göçmen damarım besliyor.

Çok güzel bir güneş var arada bulut önüne geçiyor ama güzel güneşli bir gün. Sabah sabah eşim tedaviye gitti kızların bu akşama yemek siparişleri var büyük kızım lahana sarması dün sarmıştım küçük kızımda kabak mücver istedi birde mercimek çorbası yaptım tatlı olarak da kaymaklı ayva tatlısı var. Eşime söyledim siparişleri aldı birkaç alınacak daha var birazdan çıkar alırız. Evi süpürdüm toz alamadım dün almıştım yarın yine alırım, sabah mutfağa bir giriş yaptım az önce çıktım benim elim çok yavaş ben anladım hızlı biri olsam hemen yaparım ama olmuyor. Eşimin her ay maaştan sonra yatan bir parası var o yatarsa yine az da olsa euro alıcaz. Yeni yıla kadar bir kısmını bitirmek istiyoruz borçların kalanını da yeni yıl sonrası artık öderiz iyi ki bankadan kredi çekmemişiz faizler yüksek öderken zorlanırdık böyle döviz olarak ödemek bize iyi geldi.

Son dakika kayınpederim aradı
Acil kasadan altın lazım dedi
Ev bulmuşlar ben koşa koşa gittim
Altınları aldım kuyumcuya verdim
Evi de beğendim
Güle güle otursunlar
Çıkınca oğlanın saatine yakındı
Onu da okuldan aldım

Öğlen bir ara eşim geldi
Cumaya yetişmemiş
Eve uğradı
Öyle olunca
Benim butik işimi onunla halletmek için gittik
Ama hiç beğenmedim
Eve geri bıraktı
Tam keyif yapacaktım ki o da olmadı
Kahve yaptım içemeden çıktım

Neyse arkadaşlarımı gördüm
İki sohbet ettik
Geldim

Akşam için eti aldım
Eşim ben gelince yaparsın dedi
Umarım fazla gecikmeden gelir
Salatayı da yaptım
Akşam görümceme gideceğiz
Şimdilik böyle durum

Nazeninciğim bem hep yazdıklarını okuyorum elim yavaş demişsin. Ben de ahh ne güzel her gün toz alıyor sürekli mutfak temizliği yapıyor vs vs hayranlıkla okuyordum.Ben hiç öyle olamadım ondan galiba. Elim de oldukça yavaş. Dün eşim dedi yemek yapma boşver çünkü vakit azdı uğraşmamı istemedi. Ben de yaptım acele acele hızlı yaptım ya halının üzerine döktümaz da olsa birşeyi hızlı yapınca elim ayağıma dolanır. Bir beceremedim hızlı olmayı.

Şimdiden hayırlı olsun canım evleri, sağlıkla mutlu mutlu otursunlar inşallah

Hayırlı olsun canım, güzel güzeeell seyahatleriniz olsun. Biz de yılbaşı olmadan çıkartmayı düşünüyoruz.Çok zam gelecekmiş.
Daha geçen dedi eşim halledelim biran önce diye.

Ahh biz lellim. Aman o pahalı almayayım aman masraf olmasın aman bu ay da erteleyeyim. Hep böyle gidiyor. Benim eşim de bugün saç boyamı ona yaptırdım yine; bana ne dese ya uğraştırıyon beni git kuaföre boyatsana. Ben de dedim kuaför fiyatlarından haberin yok sanırım.
Yani sadece düz boya, gölge vs olsa tamam da zaten yıllardır eşim boyuyor saçımı. Ne gerek var para harcamaya diye düşündüm.
Ama dedim senin paran cebinde batıyor galiba bir dahakine en iyisi kuaföre dökeyim parayı da aklın başına gelsin dedim

Ablam da istanbula diş için geliyor. Bir gün ağlayarak gelmişti. Ölçüsü uymadı vs bir sürü sorun yaşadı dişlerinden. Tabi çok anlamadım da hala tamamlanmadı dişleri.
Benim sadece tek bir dişim çekildi. O da küçükken diş doktorundan korktuğumdan
Diğer dişlerimin çoğu da uyku da diş sıkmamdan kırıldı. Dolgum var birkaç tane.Geçen doktorum botoks önerdi. Nasıl olur acaba. Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…