- 27 Şubat 2013
- 14.366
- 41.028
Amin canım benimŞimdiden hayırlı olsun canım evleri, sağlıkla mutlu mutlu otursunlar inşallah
Acele edinHayırlı olsun canım, güzel güzeeell seyahatleriniz olsun. Biz de yılbaşı olmadan çıkartmayı düşünüyoruz.Çok zam gelecekmiş.
Daha geçen dedi eşim halledelim biran önce diye.
Benim eşim ya ben boyarım dediAhh biz lellim. Aman o pahalı almayayım aman masraf olmasın aman bu ay da erteleyeyim. Hep böyle gidiyor. Benim eşim de bugün saç boyamı ona yaptırdım yine; bana ne dese ya uğraştırıyon beni git kuaföre boyatsana. Ben de dedim kuaför fiyatlarından haberin yok sanırım.
Yani sadece düz boya, gölge vs olsa tamam da zaten yıllardır eşim boyuyor saçımı. Ne gerek var para harcamaya diye düşündüm.
Ama dedim senin paran cebinde batıyor galiba bir dahakine en iyisi kuaföre dökeyim parayı da aklın başına gelsin dedim
Bir arkadaşım hiç memnun kalmadıAblam da istanbula diş için geliyor. Bir gün ağlayarak gelmişti. Ölçüsü uymadı vs bir sürü sorun yaşadı dişlerinden. Tabi çok anlamadım da hala tamamlanmadı dişleri.
Benim sadece tek bir dişim çekildi. O da küçükken diş doktorundan korktuğumdan
Diğer dişlerimin çoğu da uyku da diş sıkmamdan kırıldı. Dolgum var birkaç tane.Geçen doktorum botoks önerdi. Nasıl olur acaba. Bilemedim
İyi tatiller canımİyi geceler,
Dün uykumu alamadım ama yine erken uyumadım. Sersem sersem gezindim gündüz.
Kızı okula bıraktım. Kociyle konuştum. Eve git kahveni iç diyor. Allahımm yahu bu adam yüzünden keyifçi oldum yaevde bir yığın iş beni bekliyor git eve kahveni iç diyor.
Tabi sonra gün içinde işte git markete şu şu lazım yolda yanımıza alırız onu al. Kuruyemişçiye git kuruyemiş al. Kıza doğum günü pastası al sıraladı da sıraladı.
Evi topladım.
Kışlık kazak polar eşofman falan çıkarttım.
Eşya hazırlamaya başladım.
Sonra yarım bırakıp çıktım. Kuruyemişçiye gittim. Ardından o tarafa gitmişken yastık için boncuk silikon aldım. Elaya yastık almıştım yüksek oldu. Kendim yapacağım.
Sonra pasta baktım beğenemedim.
Okul alış saatim geldi.okuldan sonra markete uğradık. Arabaya şişe sulardan aldım.
Saç boyası abur cubur meyve vs aldım.
Eve geldik. Pastane aradım. Pasta resimleri istedim.neyseki onu eve getirdiler. Zaten gidecek mecalim de yoktu.
Koci de tam arabayla eve dönüyoruz avmye uğrayın kıza bot alın dedi.
Gidemeyeceğim geldik bile eve dedim.
Ayakkabı sipariş etmişti yetişmemiş.
Biz yemek yedik ödev yaptı.
Koci işten geliş saatimde siz avmye geçin dedi. İlk defa karanlıkta arabayla avm ye gittim tam da iş çıkışı saatiydi.kalabalık.
Ama şaşırdım tedirgin olmadım.
Belki ilk araba çalışmalarını karanlıkta yaptığım içindir :)
Botu aldık. Bere atkı aldık.Eve döndük. Eşya hazırladım.kaç posta çamaşır yıkandı. Bir gece gidiyon ne bu hazırlık diyorne yapayım Ela dünden bu yana valizimi hazırlayalım diyor.
Bir de okul kıyafetlerini de şimdiden yıkayıp kuruttum. Dönüşe hazır olsun.
Cok nazar annem cok nazar diyeydinSelam kızlar
Bugün oğlumla programımız var
Duş alıp hafif bir kahvaltı ile çıkacağız
Cumartesi eşim maalesef çalışıyor
O hazırlanırken ben uyanıyorum
İstediği kadar sessiz olsun yok hemen uykum hafifliyor
Birde üstüne oğlanla beni öpüyor
Yetmiyor fıs fıs bir şeyler de söylüyor şunu unutma bunu yap
Uyku falan kalmıyor
Bir pazarım var uyumak için
Dün akşam görümceme gittik
Meyve aldık
Eşime elimiz boş olmaz şuradan bir şeyler alalım dedim
Tatlı almayalım zaten o kek filan hep yapıyor
Çocuklar meyve seviyor dedim
Baktım sevindi
İlla benim mi? Demem lazım
Giderken yolda iyiydim, sonra bir uyku bastırdı
Konuşmaya halim kalmadı
Bir kupa çay içtim
Kek yapmış bir dilim de ondan yedim
Dedim ben ayakta uyuyorum
Eve geldim uykum yok
Eşim de diyor ne zaman anneme kardeşime gitsek uykun geliyor
Boyama ve kesimi ben kendim yapıyorumBenim eşim ya ben boyarım dedi
Bir kere denedik insanın eli hiç mi? Yatkın olmaz
Allah var boyadı ama ben diyorum şöyle yap böyle baktım olacak gibi değil
Sen yapma dedim hemen tamam dedi
Ben kendim yapıyorum
Bir kere sadece kesime yardım etti
Onda da çok kesti
Dedim bu seviyede bırakalım
Benim eşimde soyleniyor bana.Ahh biz lellim. Aman o pahalı almayayım aman masraf olmasın aman bu ay da erteleyeyim. Hep böyle gidiyor. Benim eşim de bugün saç boyamı ona yaptırdım yine; bana ne dese ya uğraştırıyon beni git kuaföre boyatsana. Ben de dedim kuaför fiyatlarından haberin yok sanırım.
Yani sadece düz boya, gölge vs olsa tamam da zaten yıllardır eşim boyuyor saçımı. Ne gerek var para harcamaya diye düşündüm.
Ama dedim senin paran cebinde batıyor galiba bir dahakine en iyisi kuaföre dökeyim parayı da aklın başına gelsin dedim
Ahhh çok güzel dedinCok nazar annem cok nazar diyeydin
Bakım yağı güzel besliyorBoyama ve kesimi ben kendim yapıyorum
Benim esimde asla beceremez.
Bakım yagina baslamam lazım cok useniyorum yaff
Benim eşimde senin gibiBenim eşimde soyleniyor bana.
Alma ucuz falan diyor.
Ucuz dedigi trendyol butiklerden aldigim pantolon bluzlar.
Neresi ucuz dedim 400tl bluzlar 500-600tl pantolonlar
O hep marka aldigindan cok uygun geliyor ona.
Ama o 2 kaban alır 3-4 sezon giyer, bende giyerim bir kaç sezon aldıklarımı eskitmem ama ben cesit seviyorum.
O mesela 1 kahverengi bi lacivert aldi evdede siyah var 2-3 sezon giyer baska almaz.
Ben 2 renk daha kaban bakiyorum 2bin tl falan olanlardan.
Ama sor kabanlarini nezaman aldın en cok severek giydigimi aldigimda Alya yoktu yani 6. Sezonu falan.
Yine bi kabanim öyle Alyadan önce
Trenckot harici almadim bende kaç sezondur dış giyim.
Kot ceeketlerim bile fii tarihi galiba bakıyorum 2017 de de varmis :) (arşiv affetmiyor)
Ama severek icime sinerek sade aldım eskimedigi sürece giyiliyor.
Ama dedigin gibi düğün bayram harici kuaförde kaş bile aldırmıyorum
Sacimi kendim kesip boyuyorum
Bana karişmaz bukadar paramı verdin demez ama ben 2bin bi pant. Vermeye kıyamıyorum ya
Pantolon alti ustu 3 renk seri yaparım o parayla.
Zaten taşlı tuşlu desenli sevmem sadecik ben
Kesinlikle esim 3 tane olsun pahalı olsun marka olsun diyor ben orta yollu olsun 5-6 cesit olsunBenim eşimde senin gibi
Çok sever
Uygun bulur veya indirimi bekler alır
Ama kaz tüyü hiç yoksa 8 çeşit vardır
Ama benim iki kısa iki uzun var
Hep derim senin dolaba bakınca jeep görüyorum
Aman hayat kısa kim ne işe mutlu ise öyle yaşasın
Terazi giyimine önem verirKesinlikle esim 3 tane olsun pahalı olsun marka olsun diyor ben orta yollu olsun 5-6 cesit olsun
Ama 5-6 cesitde yok bende zor begeniyorum
Icime sinene kadar sezon bitiyor