- 27 Şubat 2013
- 14.366
- 41.028
İyi geceler,
Dün uykumu alamadım ama yine erken uyumadım. Sersem sersem gezindim gündüz.
Kızı okula bıraktım. Kociyle konuştum. Eve git kahveni iç diyor. Allahımm yahu bu adam yüzünden keyifçi oldum ya evde bir yığın iş beni bekliyor git eve kahveni iç diyor.
Tabi sonra gün içinde işte git markete şu şu lazım yolda yanımıza alırız onu al. Kuruyemişçiye git kuruyemiş al. Kıza doğum günü pastası al sıraladı da sıraladı.
Evi topladım.
Kışlık kazak polar eşofman falan çıkarttım.
Eşya hazırlamaya başladım.
Sonra yarım bırakıp çıktım. Kuruyemişçiye gittim. Ardından o tarafa gitmişken yastık için boncuk silikon aldım. Elaya yastık almıştım yüksek oldu. Kendim yapacağım.
Sonra pasta baktım beğenemedim.
Okul alış saatim geldi.okuldan sonra markete uğradık. Arabaya şişe sulardan aldım.
Saç boyası abur cubur meyve vs aldım.
Eve geldik. Pastane aradım. Pasta resimleri istedim.neyseki onu eve getirdiler. Zaten gidecek mecalim de yoktu.
Koci de tam arabayla eve dönüyoruz avmye uğrayın kıza bot alın dedi.
Gidemeyeceğim geldik bile eve dedim.
Ayakkabı sipariş etmişti yetişmemiş.
Biz yemek yedik ödev yaptı.
Koci işten geliş saatimde siz avmye geçin dedi. İlk defa karanlıkta arabayla avm ye gittim tam da iş çıkışı saatiydi.kalabalık.
Ama şaşırdım tedirgin olmadım.
Belki ilk araba çalışmalarını karanlıkta yaptığım içindir :)
Botu aldık. Bere atkı aldık.Eve döndük. Eşya hazırladım.kaç posta çamaşır yıkandı. Bir gece gidiyon ne bu hazırlık diyor ne yapayım Ela dünden bu yana valizimi hazırlayalım diyor.
Bir de okul kıyafetlerini de şimdiden yıkayıp kuruttum. Dönüşe hazır olsun.
Dün uykumu alamadım ama yine erken uyumadım. Sersem sersem gezindim gündüz.
Kızı okula bıraktım. Kociyle konuştum. Eve git kahveni iç diyor. Allahımm yahu bu adam yüzünden keyifçi oldum ya evde bir yığın iş beni bekliyor git eve kahveni iç diyor.
Tabi sonra gün içinde işte git markete şu şu lazım yolda yanımıza alırız onu al. Kuruyemişçiye git kuruyemiş al. Kıza doğum günü pastası al sıraladı da sıraladı.
Evi topladım.
Kışlık kazak polar eşofman falan çıkarttım.
Eşya hazırlamaya başladım.
Sonra yarım bırakıp çıktım. Kuruyemişçiye gittim. Ardından o tarafa gitmişken yastık için boncuk silikon aldım. Elaya yastık almıştım yüksek oldu. Kendim yapacağım.
Sonra pasta baktım beğenemedim.
Okul alış saatim geldi.okuldan sonra markete uğradık. Arabaya şişe sulardan aldım.
Saç boyası abur cubur meyve vs aldım.
Eve geldik. Pastane aradım. Pasta resimleri istedim.neyseki onu eve getirdiler. Zaten gidecek mecalim de yoktu.
Koci de tam arabayla eve dönüyoruz avmye uğrayın kıza bot alın dedi.
Gidemeyeceğim geldik bile eve dedim.
Ayakkabı sipariş etmişti yetişmemiş.
Biz yemek yedik ödev yaptı.
Koci işten geliş saatimde siz avmye geçin dedi. İlk defa karanlıkta arabayla avm ye gittim tam da iş çıkışı saatiydi.kalabalık.
Ama şaşırdım tedirgin olmadım.
Belki ilk araba çalışmalarını karanlıkta yaptığım içindir :)
Botu aldık. Bere atkı aldık.Eve döndük. Eşya hazırladım.kaç posta çamaşır yıkandı. Bir gece gidiyon ne bu hazırlık diyor ne yapayım Ela dünden bu yana valizimi hazırlayalım diyor.
Bir de okul kıyafetlerini de şimdiden yıkayıp kuruttum. Dönüşe hazır olsun.