- 27 Şubat 2013
- 14.219
- 40.655
Çok güzel
Masraf demeyinBu ay çok düğün var Ekim ayında da var Allah yardımcımız olsun.Masraflı bir ay ama sağlık olsunda herşey halllolur.
Başınız sağ olsunKızlar size domates sos yapacağım dediğim akşam yemeğimizi yedik domateslerri doğramaya başladımki telefon geldi.Ananem vefat etmiş .Elim ayağıma dolaştı ortalık perma perişan şişeler tencereler domatesler...hem biran önce gitmek istiyorum hem etraf dağınık.Neyse hemen doğradıklarımı buz poşetine bölüp buzluğa attım geri kalanı buzdolabına attım ortalığı alelacele toplayıp karşıya geçtik.Dünde defnettik.Rabbim mekanını cennet eylesin.Toprağı bol olsun inşallah.Dünya iyisi bir insandı.85 yaşındaydı hem koah hemde demans vardı artık vücududa hastalıklardan yıpranmıştı . Karşıda bir gece yattık.Dünde defnettik gecede eve geldik.
Geçmiş olsunDün bütün gün neredeyse dışardaydım kız arkadaşlarımla buluştuk dışarıda yedik içtik eve geldim sabah herşeyi halledip çıktığımdan sadece makinayı çalıştırdım eşim dışarıda yiyelim dedi kızımda oraya geldi kesesine bereket tatlımıza kadar söyledi doğum günü çocuguydu bizde hediyelerini verdik pek bi mutluydu. Bugün yine eşimle dişçiye gittim ama sabah yine herşeyi evde yoluna koymaya çalışarak gittim tabi ki bir diş daha çekti kaplamaların altında olduğu için farkedememen normal dedi öylede hastasına sahip çıkan biri hiç beni suçlamaz ama ben içimden kendimi sorumlu tuttum çünkü uzun zamandır sızlıyordu zaman zaman ağrının şiddeti artınca bir ağrı kesici içiyordum kendimce çözümler buluyordum neyse beni sarstı ama çekmek zorundaydı onbeşgün sonra kontrole çağırdı. Hafta sonu yakın bir dostumuz köy evine davet etti biz onları yazlığa davet etmiştik sağolsunlar gelmişlerdi arada yine orada olduklarında davet ettik geldiler şimdi bizi davet ettiler gidicez nasipse. Maaşa az kaldı kredi kartıyla ödeme yapıyoruz ama eşim akşam herşeyin parasını peşin ödedi bütçe hazırlığı yapmış. Ben hediyelerini kredi kartıyla aldım olsun aldım diyorum. Akşam için dişimin ağrısını unutmak oyalanmakla birlikte bamya yemeği yaptım çorbam var kavun keseriz yogurtta var tamam bu gün biraz halsiz kaldım yarına toparlarım Allahın izniyle.
Başınız sağolsun canım Rabbim rahmeti ile muamele eylesin Mekanı cennet Makamı ali olsun.Kızlar size domates sos yapacağım dediğim akşam yemeğimizi yedik domateslerri doğramaya başladımki telefon geldi.Ananem vefat etmiş .Elim ayağıma dolaştı ortalık perma perişan şişeler tencereler domatesler...hem biran önce gitmek istiyorum hem etraf dağınık.Neyse hemen doğradıklarımı buz poşetine bölüp buzluğa attım geri kalanı buzdolabına attım ortalığı alelacele toplayıp karşıya geçtik.Dünde defnettik.Rabbim mekanını cennet eylesin.Toprağı bol olsun inşallah.Dünya iyisi bir insandı.85 yaşındaydı hem koah hemde demans vardı artık vücududa hastalıklardan yıpranmıştı . Karşıda bir gece yattık.Dünde defnettik gecede eve geldik.
Çok geçmiş olsun Elacığıma.İyi geceler herkese,
Sabah 7 ye doğru Ela yanıma geldi. Bir baktım elleri çok sıcak. Ateşini ölçtüm yükselmiş. Okulun ilk haftası başladı hastalık.
Bir kaç hafta geçeydii iyiydi.
Sabah o da uyandı. Okula gidemeyeceğimizi hasta olduğunu söyledim. Ama ben gitmek istiyordum dedi.
Anlattım.
Sonra tekrar uyuduk. Ohh be uykumuzu almışız.işte bu ya.uyku en önemlilerimden.
Sonra kahvaltı yaptık. Ablam uçağa yetişecekti onu servise yakın yere bıraktım. Oradan aile hekimine geçtim. İlk defa geçtiğim yoldu. Şükür sıkıntısız atlattım.
Doktor ilaç yazdı. Gün içinde verdim ama ateşi çok iyi düşmedi.ama çok bir sıkıntı da yoktu
Komşum çorba getirmiş sağolsun. İçeri davet ettim. Kahve içmiş. Datça gazozu ikram ettim.
Evi süpürdüm. Odayı temizleyip halısını serdim.
Banyoya soktum. Duş alınca biraz iyi geldii.
Sonra yemeğe giriştim.
Öğretmenine söylemiştim, derste bugün yapılan çizgi çalışmasını sordum söyledi. Onu yapacaktı uykusu geldi. Akşam iki saat uyudu.
Uyanınca dersini yapmaya başladı.
Kanat istemişti. Yanınca çorba ile onu verecektim. Kanadı pişirdim.dersim bitsin öyle yerim dedi. Bitirmeden yemeğini yemedi :)
İnşalah hep sever ders yapmayı.
Yemekten sonra oyun oynadık. Bayağı geç uyuduk.
Yine uyanmışım. Uyuyup 1-2 saat sonra uyanmak alışkanlığım olsu
Çok geçmiş olsun nazenin diş ağrısıda zor oluyorDün günüm çok zor geçti inanın daha 2 ay önce bir dişimi daha çekmişti ama hemen antibiyotik vermişti dün gerek yok dedi sadece ağrı kesici alabilirsin dedi ne mümkün ağrı kesici bile kesmedi ağrıyı sonra kızım işten gelince hemen buz sardık havluya onu koyduk biraz faydası oldu eşim bu gün söylemiş doktora hemen ilaça başlayalım demiş eşim getirecek almış gelince başlarız tedaviye. Kızlar ağzımda doğru düzgün azı dişi kalmadı olanlar da köprü vazifesi görüyor sağlam azı yok. Arkadaşım implant yaptırdı çok korkuyorum ama benim sonumda o gibi dişlerim her çekim yapıldığında inanın içime hüzün çöküyor. Neyse ilaçlar etkisini göstersin önce bir iyileşeyim. Şükür bu gün daha iyiyim herkese kahvaltı hazırlayıp gönderdikten sonra önce mutfağı topladım pürü pak bıraktım evi süpürdüm kablosuz dikey süpürge ile öyle rahat yapıyorum ki sonra balkon yıkadım çamaşır makinesini hazırladım sular kesildi oturdum dualarımı okudum hazırlanıp markete gittim a 101 de bu gün üzüm 30 tl olucaktı gittim nasıl çürükler var vazgeçtim almaktan sonra arka sırasına baktım yeni gelmişler vardı ordan 3 paket aldım kahve dünyası kahvelerinden de 3 paket aldım bir ekmek alıp eve girdim. Aslında canım hiç dışarı çıkmak istemedi ama bahane yaptım eve gelince de kahvaltımı yaptım şükür yiyebildim bu gün.
Gecmis olsun benimde implantlık disim var.Dün günüm çok zor geçti inanın daha 2 ay önce bir dişimi daha çekmişti ama hemen antibiyotik vermişti dün gerek yok dedi sadece ağrı kesici alabilirsin dedi ne mümkün ağrı kesici bile kesmedi ağrıyı sonra kızım işten gelince hemen buz sardık havluya onu koyduk biraz faydası oldu eşim bu gün söylemiş doktora hemen ilaça başlayalım demiş eşim getirecek almış gelince başlarız tedaviye. Kızlar ağzımda doğru düzgün azı dişi kalmadı olanlar da köprü vazifesi görüyor sağlam azı yok. Arkadaşım implant yaptırdı çok korkuyorum ama benim sonumda o gibi dişlerim her çekim yapıldığında inanın içime hüzün çöküyor. Neyse ilaçlar etkisini göstersin önce bir iyileşeyim. Şükür bu gün daha iyiyim herkese kahvaltı hazırlayıp gönderdikten sonra önce mutfağı topladım pürü pak bıraktım evi süpürdüm kablosuz dikey süpürge ile öyle rahat yapıyorum ki sonra balkon yıkadım çamaşır makinesini hazırladım sular kesildi oturdum dualarımı okudum hazırlanıp markete gittim a 101 de bu gün üzüm 30 tl olucaktı gittim nasıl çürükler var vazgeçtim almaktan sonra arka sırasına baktım yeni gelmişler vardı ordan 3 paket aldım kahve dünyası kahvelerinden de 3 paket aldım bir ekmek alıp eve girdim. Aslında canım hiç dışarı çıkmak istemedi ama bahane yaptım eve gelince de kahvaltımı yaptım şükür yiyebildim bu gün.
basiniz sagolsunKızlar size domates sos yapacağım dediğim akşam yemeğimizi yedik domateslerri doğramaya başladımki telefon geldi.Ananem vefat etmiş .Elim ayağıma dolaştı ortalık perma perişan şişeler tencereler domatesler...hem biran önce gitmek istiyorum hem etraf dağınık.Neyse hemen doğradıklarımı buz poşetine bölüp buzluğa attım geri kalanı buzdolabına attım ortalığı alelacele toplayıp karşıya geçtik.Dünde defnettik.Rabbim mekanını cennet eylesin.Toprağı bol olsun inşallah.Dünya iyisi bir insandı.85 yaşındaydı hem koah hemde demans vardı artık vücududa hastalıklardan yıpranmıştı . Karşıda bir gece yattık.Dünde defnettik gecede eve geldik.
Kendi portföyümü acente arkadaslara kestiriyorum kom.usulu calısıyoruz.Canım evden nasıl sigorta işi yapacaksın
Basınız saolsun Rabbim yerinde dinlendirsin insallahKızlar size domates sos yapacağım dediğim akşam yemeğimizi yedik domateslerri doğramaya başladımki telefon geldi.Ananem vefat etmiş .Elim ayağıma dolaştı ortalık perma perişan şişeler tencereler domatesler...hem biran önce gitmek istiyorum hem etraf dağınık.Neyse hemen doğradıklarımı buz poşetine bölüp buzluğa attım geri kalanı buzdolabına attım ortalığı alelacele toplayıp karşıya geçtik.Dünde defnettik.Rabbim mekanını cennet eylesin.Toprağı bol olsun inşallah.Dünya iyisi bir insandı.85 yaşındaydı hem koah hemde demans vardı artık vücududa hastalıklardan yıpranmıştı . Karşıda bir gece yattık.Dünde defnettik gecede eve geldik.