- 16 Şubat 2012
- 6.213
- 10.036
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çamaşır makinam da aşırı ses yapıyor. 13 yıl oldu. Kazanı çarpıyor belli. Dün de ablam dedi,ona gelen servis hiç boşuna yaptırma kazan parası yerine makina al demiş.Selamm
Kızın 2-3 gundur uykulari yine sapıttı.
Gece 3e kadar oturuyor sonra aksam 6 gibi uyuyor falan falan.
Pazar günü bayada yorduk oysa orman yagmur yürüyüş falan..
Enerjisi fuull..
Bir yandan oglanın eksikleri hallediyorum.
Montlarini yagmurluklarini yıkıyorum hepsi bazanin altındaydı.
Çok bisi kalmadı
Termos istiyor masallah stanleyler almis gitmis ben bizede istiyordum ama baya bi uçuk
Ona alıcaz artik 0.47 olandan 1.200 civarı
Öncelikli alacaklarim var onları alim bizede alıcam.
Camasir mak. Bayadir eror veriyor asiri sesli sıktırıyor 10. senesi doldu tamir parasi vs vermek istemiyorum 1 defa tamir gördü arcelik pişmanlıktır daha arcelik hic bisi sokmam eve.
Ben memnun kalmadım.
Boch ya da samsung bakıyorum
Camasir mak. Degisecek.
Pesine buzdolabi degisecek o sansima Regaldi ve 15. Senesi o iyi çıktı
Bozuk degil fakat baya yiprandı artık bazi yerlerinde catlarlar olusmaya basladi tutma yerini yapistirdim falan.
Bu kış bunlari kesin degistirecegim.
Hala robot almadım onuda alıcam bunaldım kızın kırıntılarından artık.
Onlari alsa yeter bana.
Kıza oyuncak torbasi aldım 2 tane bez olanlardan baya toparladı ortaligi iş gördü.
Led avizem bozuldu (buna yeminle nazar degdi kuzenim cenaze zamani ay guzelmis bende bunlara bakiyordum falan dedi 2 gun sonra bozuldu)
Bu da extra masraf oldu siparis verdim yine aynısından.
Zaten hep üst üste gelir ya
Suan su ust katın borcunu ödim inanın baska bisey istemiyorum.
Hic birini almasamda idare ederim birine bir yere borcum olunca asiri huzursuz oluyorum.
Ödeme imkanım var evet ama birikimden ödemek istemiyoruz 4 ay a bölüp ödicez birikime dokunmadan.
Rabbim kolaylaştırsın.
Her gün Vakia okuyorum diger surelerime extra olarak bolluk bereket icin.
Kabul eylesin rabbim.
Benim eşim de bu ara mısır mısır diyor. Çok da cazip gelmedi ama, tatil işi senden sorulur anlat neler var güzel olan yanları neler canım arkadaşımNazenin abla git valla Mısır'a bence çok güzel. Biraz araştır seversin bence
Benimkinde de kazanla ilgili sıkıntı var galiba.Benim çamaşır makinam da aşırı ses yapıyor. 13 yıl oldu. Kazanı çarpıyor belli. Dün de ablam dedi,ona gelen servis hiç boşuna yaptırma kazan parası yerine makina al demiş.
Ben bozulmasın diye dua ediyorum.
Kurutmalı çamaşır makinam. Bozulursa başıma iş açar. Razıyım sesini dinlemeye
Aynen benimde çamaşır makinem arçelik beyazları kesinlikle güzel yıkamıyor.Neler denedim olmuyor.Ondan önceki Boshtu o fena değildi ondan öncekiler arçelikti ama güzeldiler .Yeni makineler eskilerin randımanını vermiyor onu farkettim.Güya bir sürü özellikleri var ama esas işlerini iyi yapmıyorlar beyazları iyitemizlemiyor.Yeni makinelerde tasarruf amaçlı suyu az kullanıyorlar gibi geliyor ondan kaynaklı olabilir.Benimkinde de kazanla ilgili sıkıntı var galiba.
Ayrıca ben arcelikden pismanım beyazlari guzel yıkamıyor biri daha demisti instada arcelikle ilgili böyle bisi sonra emin oldum.
Bir de koydeki bosch ordaki güzel yıkıyor mukayese etmis oldum beyazları.
Suan ilk sırada o var
Başınız sağ olsun, Allah sabır versinKızlar size domates sos yapacağım dediğim akşam yemeğimizi yedik domateslerri doğramaya başladımki telefon geldi.Ananem vefat etmiş .Elim ayağıma dolaştı ortalık perma perişan şişeler tencereler domatesler...hem biran önce gitmek istiyorum hem etraf dağınık.Neyse hemen doğradıklarımı buz poşetine bölüp buzluğa attım geri kalanı buzdolabına attım ortalığı alelacele toplayıp karşıya geçtik.Dünde defnettik.Rabbim mekanını cennet eylesin.Toprağı bol olsun inşallah.Dünya iyisi bir insandı.85 yaşındaydı hem koah hemde demans vardı artık vücududa hastalıklardan yıpranmıştı . Karşıda bir gece yattık.Dünde defnettik gecede eve geldik.
Başınız sagolsun. Allah rahmet eylesinKızlar size domates sos yapacağım dediğim akşam yemeğimizi yedik domateslerri doğramaya başladımki telefon geldi.Ananem vefat etmiş .Elim ayağıma dolaştı ortalık perma perişan şişeler tencereler domatesler...hem biran önce gitmek istiyorum hem etraf dağınık.Neyse hemen doğradıklarımı buz poşetine bölüp buzluğa attım geri kalanı buzdolabına attım ortalığı alelacele toplayıp karşıya geçtik.Dünde defnettik.Rabbim mekanını cennet eylesin.Toprağı bol olsun inşallah.Dünya iyisi bir insandı.85 yaşındaydı hem koah hemde demans vardı artık vücududa hastalıklardan yıpranmıştı . Karşıda bir gece yattık.Dünde defnettik gecede eve geldik.
Beyazları yikarken deterjan gözüne birazda bulasik mak. Parlaticisi ekliyorum en azindan eskiye göre daha beyaz oluyorAynen benimde çamaşır makinem arçelik beyazları kesinlikle güzel yıkamıyor.Neler denedim olmuyor.Ondan önceki Boshtu o fena değildi ondan öncekiler arçelikti ama güzeldiler .Yeni makineler eskilerin randımanını vermiyor onu farkettim.Güya bir sürü özellikleri var ama esas işlerini iyi yapmıyorlar beyazları iyitemizlemiyor.Yeni makinelerde tasarruf amaçlı suyu az kullanıyorlar gibi geliyor ondan kaynaklı olabilir.
Başınız sağ olsun.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahKızlar size domates sos yapacağım dediğim akşam yemeğimizi yedik domateslerri doğramaya başladımki telefon geldi.Ananem vefat etmiş .Elim ayağıma dolaştı ortalık perma perişan şişeler tencereler domatesler...hem biran önce gitmek istiyorum hem etraf dağınık.Neyse hemen doğradıklarımı buz poşetine bölüp buzluğa attım geri kalanı buzdolabına attım ortalığı alelacele toplayıp karşıya geçtik.Dünde defnettik.Rabbim mekanını cennet eylesin.Toprağı bol olsun inşallah.Dünya iyisi bir insandı.85 yaşındaydı hem koah hemde demans vardı artık vücududa hastalıklardan yıpranmıştı . Karşıda bir gece yattık.Dünde defnettik gecede eve geldik.
Basın sagolsun canımKızlar size domates sos yapacağım dediğim akşam yemeğimizi yedik domateslerri doğramaya başladımki telefon geldi.Ananem vefat etmiş .Elim ayağıma dolaştı ortalık perma perişan şişeler tencereler domatesler...hem biran önce gitmek istiyorum hem etraf dağınık.Neyse hemen doğradıklarımı buz poşetine bölüp buzluğa attım geri kalanı buzdolabına attım ortalığı alelacele toplayıp karşıya geçtik.Dünde defnettik.Rabbim mekanını cennet eylesin.Toprağı bol olsun inşallah.Dünya iyisi bir insandı.85 yaşındaydı hem koah hemde demans vardı artık vücududa hastalıklardan yıpranmıştı . Karşıda bir gece yattık.Dünde defnettik gecede eve geldik.
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.Kızlar size domates sos yapacağım dediğim akşam yemeğimizi yedik domateslerri doğramaya başladımki telefon geldi.Ananem vefat etmiş .Elim ayağıma dolaştı ortalık perma perişan şişeler tencereler domatesler...hem biran önce gitmek istiyorum hem etraf dağınık.Neyse hemen doğradıklarımı buz poşetine bölüp buzluğa attım geri kalanı buzdolabına attım ortalığı alelacele toplayıp karşıya geçtik.Dünde defnettik.Rabbim mekanını cennet eylesin.Toprağı bol olsun inşallah.Dünya iyisi bir insandı.85 yaşındaydı hem koah hemde demans vardı artık vücududa hastalıklardan yıpranmıştı . Karşıda bir gece yattık.Dünde defnettik gecede eve geldik.
Benim çamaşır makinamda bosch marka.Beyazları yikarken deterjan gözüne birazda bulasik mak. Parlaticisi ekliyorum en azindan eskiye göre daha beyaz oluyor
Makineden umudumu kestigimden ekliyorum artık
Benim bir tane çekilmiş dişim var,o da ihmal edip doktora gitmediğimden.Dün bütün gün neredeyse dışardaydım kız arkadaşlarımla buluştuk dışarıda yedik içtik eve geldim sabah herşeyi halledip çıktığımdan sadece makinayı çalıştırdım eşim dışarıda yiyelim dedi kızımda oraya geldi kesesine bereket tatlımıza kadar söyledi doğum günü çocuguydu bizde hediyelerini verdik pek bi mutluydu. Bugün yine eşimle dişçiye gittim ama sabah yine herşeyi evde yoluna koymaya çalışarak gittim tabi ki bir diş daha çekti kaplamaların altında olduğu için farkedememen normal dedi öylede hastasına sahip çıkan biri hiç beni suçlamaz ama ben içimden kendimi sorumlu tuttum çünkü uzun zamandır sızlıyordu zaman zaman ağrının şiddeti artınca bir ağrı kesici içiyordum kendimce çözümler buluyordum neyse beni sarstı ama çekmek zorundaydı onbeşgün sonra kontrole çağırdı. Hafta sonu yakın bir dostumuz köy evine davet etti biz onları yazlığa davet etmiştik sağolsunlar gelmişlerdi arada yine orada olduklarında davet ettik geldiler şimdi bizi davet ettiler gidicez nasipse. Maaşa az kaldı kredi kartıyla ödeme yapıyoruz ama eşim akşam herşeyin parasını peşin ödedi bütçe hazırlığı yapmış. Ben hediyelerini kredi kartıyla aldım olsun aldım diyorum. Akşam için dişimin ağrısını unutmak oyalanmakla birlikte bamya yemeği yaptım çorbam var kavun keseriz yogurtta var tamam bu gün biraz halsiz kaldım yarına toparlarım Allahın izniyle.