Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı olsun canım.
Sen emekli olmamış miydin öyle aklımda kalmış

carpi iki olunca gozlerim seyirmeye basladi

Hepsini güzel gunlerde kullan güzel kalplim.
Bisi bozuluncada pespese bozulur zaten hepsi yepisyeni olmuş
canım benimmmm :)
tşk ederim
hiç deme şaka gibi hepsi peş peşe bozuldu
çamaşır makinesini hiç sorma , uzaya roket atıyordu :):):):) bir ses güm güm güm
buzdolabu hiç durmayan bir ses çıkarıyor,özellikle gece uykudan uyanıyorduk.
temizliyorum 6 ay sessiz snr tekrar gece uyuyamıyoruz ses den
eşimde bununla mı? uğraşacağız dedi gitik aldık
kurutucu alacağım sırada ki o
o da ihtiyaç

selam kızlar
işyerine geldim
bugün sakin ,durgun gibi
yogun olmadığında sohbet ,muhabbet güzel geçiyor.
akşam tüm ekibe egitim vereceğim
şimdi tadını çıkarayım :) sonra yogun geçecek
haftaya ben maaş alacağım
bizde hesap 15 günde bir yapılıyor :):)
üstümde yatrıımdan kalan 2.500tl var
acil bir durum olur diye döviz yapmadım
bu arada ben halka arz alıyorum
çok güzel kazandım
bugüne kadar niye alamdım dedim,
2022 aralıkta tanıştım bu halka arz ile
300-tl misal alıyorum o 2 hafta da 600 tl oluyor
o gelen para ile hemen usd veya altın alıyorum
300 tl ile aslında daha fazla almış oluyorum :)
çok güzel kazandırıyor

Günaydın
Ben uyandım daha Ela uyuyor.Dün gece bayağı geç uyumuştum. Komşumla whatshaptan muhabbete tutulduk
Bu hafta görüşmedik.
Pazartesi kargoya gittim kitapları aldım. (İstanbul koruyucu aile derneğinin gönderdiği kitaplardı) Ela çok beğendi. Ona kitap olsun da farketmez ne olduğu
Kargodan sonra çarşı gezdik anne kız takıcı tokacı bir kaç arkadaşına hediye aldık ona da yine klasik toka kolye oyuncak anahtarlık aldık. Ben de arkadaşımın kızına kolye bileklik aldım. Valiz baktık. İlla kedili model diyor. Başka güzel modellerde var üstelik daha da ucuz. O marka da kendi showroomunda pahalıya satıyor, amazon daha ucuza satıyor. Ama kedili model değil neyse kedili modeli çarşıda bir yerde daha uyguna buldum.
Yemek yedik eve döndük, eşim geldi.
Dün de Elanın bizim sitede oturan sınıf arkadaşını çağırdım. Annesi çalışıyor babaannesiyle geldiler. Yarım kalan oyunlarını oynadılar vs.
Gece erkenden uyumuşum.Bugün bir yere gitmem evde geçireceğim vaktimi. İşlerimi yaparım. Yarın da zaten okul var.

Bugün şöyle relax istediğim zaman yataktan kalkıp istediğim zaman kahvaltı yapıp, iş yapmadığım gün geçirmek istiyorum ama nerdeee yapılacak iş çok, yine plan yaparım sonra sıraladığım işlerden yarısından azını yaparım kesin hayaller ve gerçekler.
Ela da evde zaten. Dün babası gelince bile oyun oynuyorduk

Güne uyanmak çok güzel havalar da artık öğlen çok güzel ısınıyor. Gerçi öyle çok üşüdüm dediğim soğuklarda olmadı. Ev topla elektrikliyi aç toz al sonra mutfak bu gün dondurucudan karnıyarıklık patlıcanlarımı çıkardım, kuru börülce ıslamıştım akşamdan onlardan salata yaptım bir de makarna tamamdır. Kırmızı lahana ve 3 küçük pancardan da salata gibi bir tarif buldum onları hazırladım yemek pişti ortalık topladım hazırlandım çıktım önce basküle pil aldım sonra eczneye gittim nasır ilacı siparişi vermişti eczane onu aldım 118 tl içime oturdu ama ayağımın altında çok canım yanıyor. Markete uğradım alışveriş gitti paralar 480 tl harcamışım bu gün. Herşey çok pahalı.

Selam
Kızımla kahve keyfi yaparken, size yazayım dedim.kahvaltı hazırlarken mutfakta dart oynamak istedi onu oynadık, kahvaltı yaptık.çiçekleri suladık. Geçen gün yaptırdığım renk deneyini yapmak istedi onu yaptık. Sonra o kendine geri dönüşüm kefir şişelerinden dambıl yapmak istedi kol kası için çalışacakmış :) sonra içine de çöpe atmak için ayırdığım minik pastel boyalarını koydu.marakas gibi de kullanılırmış :)
O onu yaparken ben de wc ve lavaboları yıkadım.çamaşır attım.
Sonraki plan onun odasının şeklini değiştirmek istiyor. Hem komple temizlemiş olurum.
Aşçı abla bana lahana sarması gönderecekmiş.koci de erken gelirse ıspanak yaparım. Çorba var zaten. Elaya da birşeyler yaparım.

Benim çamaşır makinamda öyle ama işin kötü yanı kurutmalı çamaşır makinası benimki.değiştiremiyorum da. Değiştirsem hem çamaşır hem kurutma makinası almam gerekecek çok can yakacak. Artık bozulana kadar devam. Geç saatte çalıştırmıyorum.

mart 2023 de birde oğlanın odasını değiştirm ve yatağımın süngerini değiştim
ama hepsi ihtiyaçtı
Güle güle kullansın kuzum, valla eşya yenilemek de zor artık. Bizim de eşim elektronik şeylere para saçtı; önce telefon değiştirdi sonra difriz ve klima almıştı.sonra tv, robot, dyson, benim telefon derken son aldığımız airfryer en son da arabayı değiştirdik. Birara koltukları değiştirelim demişti çok sıkışmayalım sonra alırız dedim. Keşke demeseydim. Daha da birşey alamayız mecbur olmadan.

Geçmiş olsun canım, ben de film çektirdim. Doktor dönüş yapacak. Ağrı falan yoktu da iki dişim arasında biraz siyahlık var ondan gittim. Senin ağrı varmıydı.
Ben uyurken dişlerimi sıkıyorum. Birkaç dişim ondan gitti. Dolgulu.
Bir tane de çektirmiştim. Küçükken nedense doktora gitme korkuma gitti dişim :)

aldıklarını güle güle kullan canım
hepsi ihtiyaç valla
arabayı değişmedik benim arabam eşim 10 yıl önce eski arababı satı dogum hediyesi almıştı
eşinim de arabası 4 yıl önce satmıştık çift msrf diye
sağ olsun kayınpeder miras gelince bize araba aldı
eşiminde arabası geri gelmiş oldu :)

canım geçen yıl yasa çıktıgında hak kazandım ama biraz daha çalışıyım dedim
işimi seviyorum
ama oğlanı bırakacak yer yok
mecburen olmak durumundayım
yoksa bana kalsa gider gelirim
Ben çok sıkıldım çalışmaktan
Git gide zorlaşıyor.
Hamilelikten mi bi yandan diyet yapiyorum seker için tadım yok.
Doğum sonrası biraz ara verip sonra işi özleyip baslayayim diyorum bakalım hayırlısı.
Bir aklımda kredileri bırak operasyona geç müşteriyle hedefle uğraşma diyor maaşım azalır 5-6 bin ama kafam rahat olur diye düşünüyorum.Yetkiliyim o zaman da asistan olacam pozisyonum dusecek bakalım hayırlısı

Çok şükür ağrı yok ama doktor şimdi olmaz ama olunca gel dedi. Ben de çok korkuyorum ama ağrı başlayınca hemen gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…