- 31 Ağustos 2017
- 2.223
- 10.304
- 34
Güzel günlerde kullanın ihtiyaçlar bitmiyor. Bizde yatağı değiştirdik fiyatları da hiç makul değil.mart 2023 de birde oğlanın odasını değiştirm ve yatağımın süngerini değiştim
ama hepsi ihtiyaçtı
Hayırlı olsun canım.selam kızlar
bugün sabahtan okula kayıt için gittim
indirmli hali ile 196.000 eğitim 55.000 tl yemek
yemeği peşin ödedim okulu 10 böldüler.
allah ödeme kolaylığı versin hepimize
mart ayında prim alacağım onu da eğitime aktaracağım
eşim ile bir ödeme exeli yapacağız artık.
bitecek taksitler var ,yeni gelenler. arada ne kalırsa yatırmı aktarıyorum.
yaz boyu iyi ki yatırıa aktarmışım
yeni bütçe yılına göre zor görünüyor :)
carpi iki olunca gozlerim seyirmeye basladiselam kızlar
bugün sabahtan okula kayıt için gittim
indirmli hali ile 196.000 eğitim 55.000 tl yemek
yemeği peşin ödedim okulu 10 böldüler.
allah ödeme kolaylığı versin hepimize
mart ayında prim alacağım onu da eğitime aktaracağım
eşim ile bir ödeme exeli yapacağız artık.
bitecek taksitler var ,yeni gelenler. arada ne kalırsa yatırmı aktarıyorum.
yaz boyu iyi ki yatırıa aktarmışım
yeni bütçe yılına göre zor görünüyor :)
Hepsini güzel gunlerde kullan güzel kalplim.mart 2023 de birde oğlanın odasını değiştirm ve yatağımın süngerini değiştim
ama hepsi ihtiyaçtı
tşk ederimGüzel günlerde kullanın ihtiyaçlar bitmiyor. Bizde yatağı değiştirdik fiyatları da hiç makul değil.
canım geçen yıl yasa çıktıgında hak kazandım ama biraz daha çalışıyım dedimHayırlı olsun canım.
Sen emekli olmamış miydin öyle aklımda kalmış
canım benimmmm :)Hepsini güzel gunlerde kullan güzel kalplim.
Bisi bozuluncada pespese bozulur zaten hepsi yepisyeni olmuş
allah kolaylık versin cnmcarpi iki olunca gozlerim seyirmeye basladi
Benim çamaşır makinamda öylecanım benimmmm :)
tşk ederim
hiç deme şaka gibi hepsi peş peşe bozuldu
çamaşır makinesini hiç sorma , uzaya roket atıyordu :):):):) bir ses güm güm güm
buzdolabu hiç durmayan bir ses çıkarıyor,özellikle gece uykudan uyanıyorduk.
temizliyorum 6 ay sessiz snr tekrar gece uyuyamıyoruz ses den
eşimde bununla mı? uğraşacağız dedi gitik aldık
kurutucu alacağım sırada ki o
o da ihtiyaç
Güle güle kullansın kuzum, valla eşya yenilemek de zor artık. Bizim de eşim elektronik şeylere para saçtı; önce telefon değiştirdi sonra difriz ve klima almıştı.sonra tv, robot, dyson, benim telefon derken son aldığımız airfryer en son da arabayı değiştirdik. Birara koltukları değiştirelim demişti çok sıkışmayalım sonra alırız dedim. Keşke demeseydim. Daha da birşey alamayız mecbur olmadan.mart 2023 de birde oğlanın odasını değiştirm ve yatağımın süngerini değiştim
ama hepsi ihtiyaçtı
Geçmiş olsun canım, ben de film çektirdim. Doktor dönüş yapacak. Ağrı falan yoktu da iki dişim arasında biraz siyahlık var ondan gittim. Senin ağrı varmıydı.Bugün eşimle birlikte hastaneye gittim, protezimi taktırdım doktor film istedi çektirdim ama bir diş iyi değil ağrı olduğu gibi gel çekim yapıcaz dedi çekim ve ölçü alma dışında işçiden asla korkmuyorum ama bu iki işlem çok korkutuyor beni. Hastaneden çıktım eşim aile hekimine bıraktı ilaçları yazdırdım, eczane tam 196 tl tuttu. Bu ilaç katkı payı beni gerçekten sinir ediyor. Ordan çıkıp eve kadar alış veriş yaparak geldim saat 12 olmuş ben eve girdiğimde. Hemen üstbaş değişimi koşturarak mutfaga girdim. Akşam için dondurucudan ıspanak çıkardım onu hazırlayıp ocağa koydum sabah da lahana yapraklarını çıkarmıştım dondurucudan onları da sarıp buzdolabına koydum kahvaltımı ettim çok yorulmuşum başka da birşey yapmıcam diyen ben yine işlere daldım.
aldıklarını güle güle kullan canımGüle güle kullansın kuzum, valla eşya yenilemek de zor artık. Bizim de eşim elektronik şeylere para saçtı; önce telefon değiştirdi sonra difriz ve klima almıştı.sonra tv, robot, dyson, benim telefon derken son aldığımız airfryer en son da arabayı değiştirdik. Birara koltukları değiştirelim demişti çok sıkışmayalım sonra alırız dedim. Keşke demeseydim. Daha da birşey alamayız mecbur olmadan.
Ben çok sıkıldım çalışmaktancanım geçen yıl yasa çıktıgında hak kazandım ama biraz daha çalışıyım dedim
işimi seviyorum
ama oğlanı bırakacak yer yok
mecburen olmak durumundayım
yoksa bana kalsa gider gelirim
Çok şükür ağrı yok ama doktor şimdi olmaz ama olunca gel dedi. Ben de çok korkuyorum ama ağrı başlayınca hemen gidiyorum.Geçmiş olsun canım, ben de film çektirdim. Doktor dönüş yapacak. Ağrı falan yoktu da iki dişim arasında biraz siyahlık var ondan gittim. Senin ağrı varmıydı.
Ben uyurken dişlerimi sıkıyorum. Birkaç dişim ondan gitti. Dolgulu.
Bir tane de çektirmiştim. Küçükken nedense doktora gitme korkuma gitti dişim :)